Feriehuse i Drôme

Med et feriehus i Drôme kan I opleve en bred vifte af landskaber og forvente fantastiske panoramaudsigter uanset hvor I tager hen. De duftende lavendelmarker farver landskabet, hvor oliventræerne står spækket iblandt, mens de imponerende bjergkæder og de fugtbare dale synes at fortsætte for evigt. Lej et af NOVASOLs feriehuse i Drôme og glæd jer til en skøn ferie i Rhône-Alpes.

Aktiv ferie i Alperne

Populære feriehuse i Drôme

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Drôme

Loading...

Feriehuse med pool i Drôme

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Drôme

Loading...

Aktiv ferie mellem høje bjerge og lave dale

I Drôme er I omgivet af naturskønhed med store højdeforskelle og maleriske middelalderbyer indimellem. Dette bjergrige område udgør starten på Alperne og byder samtidig på det varme middelhavsklima mod syd. Om sommeren er landskabet oplagt til vandreture og mountainbiking i naturskønne omgivelser og om vinteren forvandler højderne sig til et stort ski resort. En skiferie i Drôme er perfekt til familier med børn! Om sommeren har i valget mellem afslappende dage på stranden eller harmoniske eventyr i højderne. En tur med det lille damptog i Ardeche anbefales uanset årstid, da der altid findes fantastiske udsigter og rolige omgivelser i området. I Drôme løber I ikke tør for aktiviteter, uanset hvilke nye oplevelser I er på jagt efter!

Lej feriehuse i Drôme

Kultur og lokale særpræg i Drôme

Lejer I et feriehus i Drôme kan I glæde jer til at opleve en masse slotte, borge, historiske bygninger og museer, som vil friste enhver kultur- og historieelsker. Tag et smut forbi Valence og oplev romanske seværdigheder og ”The Queer Palace”, som er en af de mest bemærkelsesværdige bygninger i departementet. Vores feriehuse i Drôme giver yderligere mulighed for at få nye smagsoplevelser med hjem, da Drôme er et udsøgt gastronomisk område. Her kan I smage på mange lokale specialiteter, såsom trøfler fra Tricastin, oliven fra Nijon, gedeost fra Picodon, de skønne vine fra Rhône og den velkendte nougat fra Montelimar. Uanset om I befinder jer i højderne eller tættere på kysten er der aldrig langt til en charmerende restaurant der servere retter lavet på lokale produkter.

Feriehuse i Drôme hos NOVASOL

NOVASOL tilbyder lækre feriehuse i Drôme uanset om I rejser som par på en romantisk ferie eller med hele familien på en oplevelsesrig ferie i terrænet. Størstedelen af vores feriehuse i Drôme kommer med egen pool og en fantastisk udsigt fra terrassen. Uanset om I vil bo tæt på bjerg eller strand, så udlejer NOVASOL en lang række feriehuse i Drôme og omegn til enhver slags ferie. Lej et af vores husdyrvenlige ferieboliger, hvis I ønsker at medbringe jeres hund på ferien helt uden ekstra omkostninger! Lej mens udvalget er størst og glæd jer til en unik ferie i feriehus i Frankrig!