search

Sommerhus på Falster

Noget af Danmarks smukkeste natur, fedeste oplevelser og dejligste badestrande, kan opleves. hvis I lejer et sommerhus på Falster. På denne meget afvekslende ø, har du muligheden for at leje sommerhuse i mange forskellige kategorier og prisklasser. Lejer du et sommerhus på Falster, er der rig mulighed for en masse spændende og dejlige ferieoplevelser, for hele familien, også for de allermindste. Uanset præferance kan vi hjælpe dig med et sommerhus på Falster, uanset om du vil have havudsigt, strand eller pool, har vi noget til dig og familien. Lej et af vores mange  sommerhuse i Danmark  og få en ferieoplevelse for livet.

sommerhus på falster

Aldrig langt til oplevelser fra jeres sommerhus på Falster

Lejer du et sommerhus på Falster hos os, kan et besøg i en af Falsters mange gamle købstæder bestemt kan anbefales. Her kan I gå og hygge jer, mens I shopper, oplever spændende kulturhistorie og nyder de mange små lokale spcialiteter, som området har at byde på. Toppede brosten, smukke bindingsværkshuse og fortovsrestauranter kombineret med torvedage, kræmmermarkeder og musik på de mange festivaler kendetegner de hyggelige byer og er et besøg værd.

På Falster finder I ligeledes mange fantastiske badestrande, hvor hele familien kan hygge, bade og nyde flere dage i den dejlige brændende sol. En ferie på Falster kan også byde på masser af oplevelser i naturen. Her snakker vi om smukke skove, flotte vandrestier, masser af cykelruter både på ladeveje og i skoven og selvfølgelig også langs de dejlige strande. Fra et sommerhus på Falster har I heller ikke langt til større byer Nakskov og Nykøbing, hvor I kan opleve alt hvad en større dansk by har at tilbyde, lige fra cafebesøg til gode film i biografen.

Ferie på Falster i sommerhus

Det mest populære sommerhusområde på Falster

Mange af vores gæster holder deres ferie i Marielyst, når der lejes sommerhus på Falster. Et sommerhus her, danner den perfekte ramme om en afslappende, hyggelig og oplevelsesrig ferie for hele familien. Efter en dejlig tur på stranden byder byen på bowlingcenter, gokart-center, minigolfbane eller fodbold- og frisbeegolfbane. Fra jeres sommerhus på Falster er I tæt på forskellige attraktioner som BonBon-Land og Knuthenborg Safaripark. To rigtig gode attraktioner, hvor I sagtens kan bruge en hel dag. Som sommerhusgæster hos os, skal I huske at gøre bruge af de forskellige gode kundefordele vi tilbyder jer. Vi har fordele til en lang række af attraktioner i Danmark, også attraktioner nær jeres private sommerhus på Falster. 

Alle slags sommerhuse til leje på Falster 

Ikke nok med at der er meget forskelligt at opleve på Falster, så er der også et meget stort og alsidigt udvalg af private sommerhuse til leje på Falster. Vi har alle forskellige ønsker og krav til den feriebolig, som skal danne rammen om vores længe ventede ferie. Heldigvis er alle sommerhusejeres smag og behov også forskellige, hvilket gør, at udvalget af sommerhuse, dækker en bred vifte af behov. Vi har også udarbejdet en række forskellige koncepter, som også er med til, at gøre dte nemt at finde et passende feriehus for jer. Her er et par eksempler på de sommerhustyper I kan vælge på Falster. 

  • Sommerhus med hund tilladt på Falster: Blandt de mange hundeejere er der en meget stor efterspørgsel på sommerhuse, hvor det er tilladt at tage sin hund med. Vi vil nemlig rigtig gerne have vores firbenede familiemedlem med på ferie. I ferieboligen vil hele familien få en dejlig ferie med masser af nye oplevelser og dufte til hundens næse. Mange af sommerhusejerne på Falster har valgt at åbne deres private sommerhus op for feriegæsterne kæledyr. Så tag et kig på vores hundevenlige sommerhuse, når der skal planlægges en ferie for både børn, voksne og hund. 
  • Sommerhus med indendørs pool på Falster: Blandt udlejningssommerhusene på Falster finder I flere sommerhuse med indendørs pool. Hele året rundt er det skønt at have sin helt egen pool lige om hjørnet, men især til vinterferien og efterårsferien er poolhusene et kæmpe hit. Her forvandles en grå og trist efterårsdag sig till en lun og sjov badedag.
  • Børnevenlige sommerhuse på Falster: Flere af de feriehuse, som vi udlejer på Falster, er kategoriseret som børnevenlige sommerhuse. Det betyder, at der vil være såvel praktiske faciliteter som en barnestol og en barneseng i sommerhuset samt forskellige aktiviteter og legeredskaber, som børnene kan hygge sig med i løbet af ferien. Der kan f.eks. være gynger, en trampolin eller en sandkasse, som især familiens mindste børn, vil blive glade for. Vil I gerne leje et af de børnevenlige sommerhuse på Falster, skal I blot benytte søgekriteriet "Børnevenligt feriehus", og I får alle ledige sommerhuse i denne kategori frem. 

Ferie på Falster for jer med familie og børn 

Der er mange muligheder for at få en rigtig god ferie for børnefamilier på Falster. Du kan leje sommerhuse med gratis adgang til et nærliggende badeland og sommerhuse tæt på andre sportsaktiviteter. Lejer du et sommerhus på Falster, vil et besøg i Knuthenborg Safaripark være oplagt. Parken har åben fra midten af april til slutningen af september.

Af andre aktiviteter kan vi anbefale, at I lejer cykler samtidig med sommerhuset. I kan leje cykler til børn og voksne, cykelanhængere og barnesæder bl.a. Når I vælger et sommerhus i Danmark, er det oplagt at bruge cyklerne som transportmiddel rundt i lokalområdet. En tur til bageren om morgen bliver også meget mere hyggelig, hvis den foregår på cyklen med fuglesang i ørene.

Sommerhus på falster til leje

Sommerhusudlejning hos NOVASOL på Falster 

Med mere end 50 års erfaring med  sommerhusudlejning i Danmark  tilbyder vi jer et bredt udvalg af sommerhuse i alle afskygnigner og prisklasser. Får I brug for hjælp, mens I er i sommerhus, har vi lokale kontorer i de fleste større sommerhusområder, så I er tæt på vores dygtige medarbejdere, hvis I får brug for det. På Falster har vi vores eget lokale servicekontor i Marielyst. I er meget velkomne til at kigge ind på kontoret, hvis I gerne vil have gode tips til oplevelser, spisesteder eller andet. De kan også altid hjælpe med, at finde det helt perfekte sommerhus til jeres næste ferie på Falster. 

Sommerhusudlejning på Falster for en ferie med frihed 

En ting synes vi kendetegner en ferie i et sommerhus, nemlig at det er ferie med frihed. Sommerhuset på Falster vil være jeres helt private base, hvor I kan bruge sommerhuset, haven og terrassen lige som det passer jer. I skal ikke dele sommerhuset og omgivelserne med andre end dem, I holder ferie med. Så skidt med om I beholder pyjamassen på hele dagen eller tager en lur under et træ i haven. 

I bestemmer også selv, om I vil på mange eller få udflugter i løbet af ferien, eller om I "bare" vil koble helt af i jeres private sommerhus på Falster. Sov lige så længe I overhovedet kan. I behøver ikke stresse over, om I nu når at få morgenmad, inden restauranten lukker. I styrer også helt selv, hvornår det er spisetid eller om aftensmaden skal erstattes med en lækker is fra det nærmeste ishus. 

Sætter I også pris på denne frihed, til selv at planlægge jeres ferie, så vælg at leje et sommerhus i Danmark til jeres næste ferie. I vil altid have dette frirum, uanset om I tager på sommerferie i sommerhus eller vælger en hygge-tur i efteråret. 

Ferie på Falster i sommerhus