search

Feriehuse på Falster

noget af Danmarks smukkeste natur, fedeste oplevelser og dejligste badestrande. På denne meget forskellige ø, har du muligheden for at leje sommerhuse i mange forskellige kategorier og prisklasser. Lejer du et sommerhus i denne skønne del af Danmark, er der rig mulighed for en masse spændende og dejlige ferieoplevelser for hele familien også for de allermindste. Uanset præferance kan vi hjælpe dig med et sommerhus, uanset om du vil have havudsigt, strand eller pool, har vi noget til dig og familien. Lej et af vores mange  sommerhuse i Danmark  og få en ferieoplevelse for livet.

Sommerhus Falster

Sommerhusudlejning på Falster

Lejer du et sommerhus hos os, kan et besøg i en af Falsters mange gamle købstæder bestemt kan anbefales, Her kan I gå og hygge jer mens i shopper, oplever spændende kultur og nyder de mange små lokale spcialiteter, som området har at byde på. Toppede brosten, smukke bindingsværkshuse og fortovsrestauranter kombineret med torvedage, kræmmermarkeder og musik på de mange festivaler kendetegner de hyggelige byer og er et besøg værd. På Falster finder I ligeledes mange fantastiske badestrande, hvor hele familien kan hygge, bade og nyde flere dage i den dejlige brændende sol. En ferie på Falster kan også byde på masser af oplevelser i naturen. Her snakker vi om smukke skove, flotte vandrestier, masser af cykelruter både på ladeveje og i skoven og selvfølgelig også langs de dejlige strande. Fra et sommerhus på Falster har I heller ikke langt til større byer Nakskov og Nykøbing, hvor I kan opleve alt hvad en større dansk by har at tilbyde, ligefra cafebesøg til gode film i biografen.

Familieferie på Fanø

Det mest populære sommerhusområde på Falster

Mange af vores gæster holder deres  ferie i Marienlyst, når der lejes sommerhus på Falster. Et sommerhus her danner den perfekte ramme om en afslappende, hyggelig og oplevelsesrig ferie for hele familien. Efter en dejlig tur på stranden byder byen på bowlingcenter, gokart-center, minigolfbane eller fodbold- og frisbeegolfbane. Fra jeres sommerhus er I tæt på forskellige attraktioner som BonBon-Land og Knuthenborg Safaripark. Vi har hvert år flere tusinde gæster, der kommer tilbage til dette skønne område, og med god grund. Bestil dit sommerhus allerede i dag, for at sikre dig det største udvalg!

Sommerhusferie til par

Du kan finde sommerhuse sommerhuse på Falster, hvad enten du foretrækker en daseferie på de kilometervis af flotte, hvide sandstrande ved Marielyst, udfordre de lækre golfbaner eller er mere interesseret i at afprøve de dejlige øers mange øvrige aktivitetstilbud, hvor udgangspunktet er sommerhuset. I kan også leje cykler, så I kan opleve lokalområdet helt tæt på.

Se den smukke bro til falster på jeres sommerhusferie

Ferie for jer med familie og børn

Du kan leje sommerhuse med gratis adgang til et nærliggende badeland og sommerhuse tæt på andre sportsaktiviteter. Lejer du et sommerhus her, vil et besøg i Knuthenborg Safaripark være oplagt. Parken har åben fra midten af april til slutningen af september. Af andre aktiviteter kan vi anbefale, at I lejer cykler samtidig med sommerhuset. I kan leje cykler til børn og voksne, cykelanhængere og barnesæder bl.a. Når I vælger et sommerhus i Danmark, er det oplagt at bruge cyklerne som transportmiddel rundt i lokalområdet. En tur til bageren om morgen bliver også meget mere hyggelig, hvis den foregår på cyklen med fuglesang i ørene.

Sommerhusudlejning i hele Danmark

Med mere end 40 års erfaring med  sommerhusudlejning i Danmark  tilbyder vi jer et bredt udvalg af sommerhuse i alle afskygnigner og prisklasser. Får I brug for hjælp imens I er i sommerhus, har vi lokale kontorer i de fleste større sommerhusområder, så I er tæt på vores dygtige medarbejdere, hvis I får brug for det.

God service hos NOVASOL

Hos NOVASOL gør vi vores ypperste for, at I får den bedste mulige ferie i et sommerhus i Danmark. Derfor har vi sørget for at have servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Personalet taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt. Udenfor kontorenes åbningstider er der muligt at kontakte vores kundeservice i stedet for.