search

Sommerhus Falster

Noget af Danmarks smukkeste natur, fedeste oplevelser og dejligste badestrande, kan opleves, hvis I lejer et sommerhus på Falster. På denne meget afvekslende ø, har I muligheden for at leje sommerhuse i mange forskellige kategorier og prisklasser. Når I benytter jer af sommerhusudlejning på Falster, er der rig mulighed for en masse spændende og dejlige ferieoplevelser, for hele familien, også for de allermindste. Uanset præferance kan vi hjælpe dig med et sommerhus på Falster, uanset om du vil have havudsigt, strand eller pool, har vi noget til dig og familien. Lej et af vores mange sommerhuse i Danmark  og få en ferieoplevelse for livet.

Sommerhus Falster

Aldrig langt til oplevelser fra jeres sommerhus på Falster

Lejer du et sommerhus på Falster, kan et besøg i en af Falsters mange gamle købstæder bestemt kan anbefales. Her kan I gå og hygge jer, mens I shopper, oplever spændende kulturhistorie og nyder de mange små lokale spcialiteter, som området har at byde på. Toppede brosten, smukke bindingsværkshuse og fortovsrestauranter kombineret med torvedage, kræmmermarkeder og musik på de mange festivaler kendetegner de hyggelige byer og er et besøg værd.

På Falster finder I ligeledes mange fantastiske badestrande, hvor hele familien kan hygge, bade og nyde flere dage i den dejlige brændende sol. En ferie på Falster kan også byde på masser af oplevelser i naturen. Her snakker vi om smukke skove, flotte vandrestier, masser af cykelruter både på ladeveje og i skoven og selvfølgelig også langs de dejlige strande. Fra et sommerhus på Falster har I heller ikke langt til større byer Nakskov og Nykøbing, hvor I kan opleve alt hvad en større dansk by har at tilbyde, lige fra cafebesøg til gode film i biografen.

Oplevelser på Falster børn

Lej sommerhus på Falster til en børnevenlig ferie 

Der er mange muligheder for at få en rigtig god ferie for børnefamilier på Falster. Du kan leje sommerhuse med gratis adgang til et nærliggende badeland og sommerhuse tæt på andre sportsaktiviteter. Lejer du et sommerhus på Falster, vil et besøg i Knuthenborg Safaripark være oplagt. 

Af andre aktiviteter kan vi anbefale, at I lejer cykler samtidig med sommerhuset. I kan leje cykler til børn og voksne, cykelanhængere og barnesæder bl.a. Når I vælger et sommerhus i Danmark, er det oplagt at bruge cyklerne som transportmiddel rundt i lokalområdet. En tur til bageren om morgen bliver også meget mere hyggelig, hvis den foregår på cyklen med fuglesang i ørene.

Udflugtsmål tæt på jeres sommerhus Falster 

Der er også flere gode udflugtsmål i nærheden af jeres sommerhus på Falster. De fleste tager bilen til sommerhuset, hvilket gør det dejligt nemt, at suse afsted på eventyr i området. Fra jeres sommerhus på Falster ville det være oplagt at besøge følgende steder: 

  • Møn - Møns Klint: Fra jeres sommerhus på Falster er der ikke langt til noget af Danmarks smukkeste og mest storslåede natur. På Møn kan I opleve Møns Klint med de imponerende klinter og smukke skove. Fra toppen kan I skue over det smukke vand, som stråler i klare blå og grønne nuancer. På Geocenter Møns Klint kan I blive meget klogere på Danmarks fortid , når I bevæger jer70 mio. år tilbage i tiden. Et virkelig dejligt sted, hvor I sagtens kan bruge en hel dag i naturen og på oplevelsescentret. Dog skal I være opmærksomme på, at der er mange trapper, hvis I vil tage turen ned til stranden, for at beundre de kæmpe klinter. 
  • Møn - Thorsvang Samlermusuem: På Møn kan I få en rigtig fin oplevelse ved at besøge Thorsvang. I de mange butikker og værksteder kan I se al verdens ting fra "gamle dage". Når I går rundt i samlingerne vil I uden tvivl finde ting, som I husker fra jeres bedsteforældre eller fra jeres barndom. I den fine købmandsbutik kan der købes forskellige produkter fra området. En virkelig fin samling, som vil åbne op for mange snakke på tværs af generationer. 
  • Falster - Guldborgsund ZOO og botaniske have: Kig forbi den hyggelig ZOO. I kan opleve mange forskellige dyr, som lemurer, pingviner og rensdyr. Den botaniske have har omkring 1000 registrerede plantearter og i gartneriet kan I købe fine planter. Der er mange gode aktiviteter i parken, som f.eks. fossiljagt, en stor naturlegeplads og flere spil. 
  • Falster  - Middelaldercentret: Levende fortællinger om vores Danmarks historie, gør det sjovt og nemt at lære nyt. Netop dette kan I på Middelaldercentret. Her kommer I helt tæt på vikingernes levevis og ser hvordan de boede. Der er flere gode events på centeret i løbet af året. 
  • Lolland - Maribo Frilandsmusuem: På Frilandsmuseet ved Maribo Søndersø bliver 1800-tallets hverdagsliv levende igen. De gamle huse, de anlagte haver og køkkenhaver og værkstederne giver et fint indblik i 1800-tallets Danmark. En god attraktion for hele familien, hvor I selv kan deltage i forskellige aktiviteter. 
Lej sommerhus på Falster og besøg Møns Klint

Det mest populære steder at leje sommerhus på Falster

Mange af vores gæster vælger sommerhusudlejning i Marielyst, når der lejes sommerhus på Falster. Et sommerhus her, danner den perfekte ramme om en afslappende, hyggelig og oplevelsesrig ferie for hele familien. Efter en dejlig tur på stranden byder byen på bowlingcenter, gokart-center, minigolfbane eller fodbold- og frisbeegolfbane. Fra jeres sommerhus på Falster er I tæt på forskellige attraktioner som BonBon-Land og Knuthenborg Safaripark. To rigtig gode attraktioner, hvor I sagtens kan bruge en hel dag. Som sommerhusgæster hos os, skal I huske at gøre bruge af de forskellige gode kundefordele vi tilbyder jer. Vi har fordele til en lang række af attraktioner i Danmark, også attraktioner nær jeres private sommerhus på Falster.

Alle slags sommerhuse til leje på Falster 

Ikke nok med at der er meget forskelligt at opleve på Falster, så er der også et meget stort og alsidigt udvalg af private sommerhuse på Falster. Vi har alle forskellige ønsker og krav til den feriebolig, som skal danne rammen om vores længe ventede ferie. Heldigvis er alle sommerhusejeres smag og behov også forskellige, hvilket gør, at udvalget af sommerhuse, dækker en bred vifte af behov. Vi har også udarbejdet en række forskellige koncepter, som også er med til, at gøre det nemt at finde et passende feriehus for jer. Her er et par eksempler på nogle af de typer ferieboliger, I kan leje på Falster. 

  • Sommerhus på Falster med hund tilladt: Blandt de mange hundeejere er der en meget stor efterspørgsel på sommerhuse, hvor det er tilladt at tage sin hund med. Vi vil nemlig rigtig gerne have vores firbenede familiemedlem med på ferie. I ferieboligen vil hele familien få en dejlig ferie med masser af nye oplevelser og dufte til hundens næse. Mange af sommerhusejerne på Falster har valgt at åbne deres private sommerhus op for feriegæsterne kæledyr. Så tag et kig på vores hundevenlige sommerhuse, når der skal planlægges en ferie for både børn, voksne og hund. 
  • Sommerhus på Falster med indendørs pool: Blandt udlejningssommerhusene på Falster finder I flere sommerhuse med indendørs pool. Hele året rundt er det skønt at have sin helt egen pool lige om hjørnet, men især til vinterferien og efterårsferien er poolhusene et kæmpe hit. Her forvandles en grå og trist efterårsdag sig till en lun og sjov badedag.
  • Børnevenligt sommerhus på Falster: Flere af de feriehuse, som vi udlejer på Falster, er kategoriseret som børnevenlige sommerhuse. Det betyder, at der vil være såvel praktiske faciliteter som en barnestol og en barneseng i sommerhuset samt forskellige aktiviteter og legeredskaber, som børnene kan hygge sig med i løbet af ferien. Der kan f.eks. være gynger, en trampolin eller en sandkasse, som især familiens mindste børn, vil blive glade for. Vil I gerne leje et af de børnevenlige sommerhuse på Falster, skal I blot benytte søgekriteriet "Børnevenligt feriehus", og I får alle ledige sommerhuse i denne kategori frem.

Sommerhus Falster

Sommerhusudlejning hos NOVASOL på Falster 

Med mere end 50 års erfaring med  sommerhusudlejning i Danmark  tilbyder vi jer et bredt udvalg af sommerhuse i alle afskygnigner og prisklasser. Får I brug for hjælp, mens I er i sommerhus, har vi lokale kontorer i de fleste større sommerhusområder, så I er tæt på vores dygtige medarbejdere, hvis I får brug for det. På Falster har vi vores eget lokale servicekontor i Marielyst. I er meget velkomne til at kigge ind på kontoret, hvis I gerne vil have gode tips til oplevelser, spisesteder eller andet. De kan også altid hjælpe med, at finde det helt perfekte sommerhus til jeres næste ferie på Falster. 

Bliver I helt vilde med at holde ferie på Sydhavsøerne, så er det også muligt at benytte sommerhusudlejning på de andre øer. På Lolland er der ligeledes flere ferieboliger til udlejning, som kan benyttes året rundt. På øen Møn er der et mindre udvalg af fine sommerhuse. Møn byder især på storslåede naturoplevelser med Møns Klint som hovedattraktionen. 

Sommerhus Falster

Lej sommerhus på Falster for en ferie med frihed 

En ting synes vi kendetegner en ferie i et NOVASOL sommerhus, nemlig at det er ferie med frihed. Sommerhuset på Falster vil være jeres helt private base, hvor I kan bruge sommerhuset, haven og terrassen lige som det passer jer. I skal ikke dele sommerhuset og omgivelserne med andre end dem, I holder ferie med. Så skidt med om I beholder pyjamassen på hele dagen eller tager en lur under et træ i haven. 

I bestemmer også selv, om I vil på mange eller få udflugter i løbet af ferien, eller om I "bare" vil koble helt af i jeres private sommerhus på Falster. Sov lige så længe I overhovedet kan. I behøver ikke stresse over, om I nu når at få morgenmad, inden restauranten lukker. I styrer også helt selv, hvornår det er spisetid eller om aftensmaden skal erstattes med en lækker is fra det nærmeste ishus. 

Sætter I også pris på denne frihed, til selv at planlægge jeres ferie, så vælg at leje et sommerhusudlejning i Danmark til jeres næste ferie. I vil altid have dette frirum, uanset om I tager på sommerferie i sommerhus eller vælger en hygge-tur i efteråret. 

Ferie på Falster i sommerhus