Feriehuse ved Rotterdam

Rotterdam i Holland er en by med en lang og utroligt spændende historie. Med NOVASOL sommerhusudlejning kan I nu besøge Rotterdam og opleve denne smukke by ved selvsyn. Vi har mange års erfaring med sommerhusudlejning, og har et stort udvalg af skønne ferieboliger i Holland.

Hyr hus i Rotterdam och upplev Nederländernas vackra landskap.

Ferieoplevelser nær Rotterdam

Når I vælger at opholde jer i et feriehus nær Rotterdam, ligger det ligesom i kortene, at flere besøg i den store havneby vil krydre feriedagene i Holland, og der er bestemt så meget at se og gøre. Et af byens fyrtårn er det 185 m. høje udsigtstårn af beton, Euromast, Herfra kan I nyde den smukke udsigt og evt. spise en skøn frokost. Hvis I ikke lider af svimmelhed og søger eventyr, så vælger I da bare at rappelle ned fra tårnet. En usædvanlig arkitektur kan beundres på Wilhelmina Pier. Tidligere var dette sted udgangspunktet for Holland- America Line. På byens hotel New York genspejles historien om denne svundne tid. Børnene vil dog nok blive mere imponeret over en tur i Blijdorp Zoo eller Oceanium, hvor I kan beundre de forunderlige dyr. Når dagen går på hæld elle den lille sult så småt sætter tålmodigheden på en indiskret prøve, så er der kun kort afstand til jeres feriehus nær Rotterdam. Her kan der så leges eller slappes af i haven. Inden det bliver tid til at starte grillen op og nyde en lys sommeraften præget af god mad og fortællinger rundt om bordet.

Attraktioner og god mad i Rotterdam

I efteråret 2014 åbnede markedshallen i Rotterdam. Denne imponerende bygning er en fornøjelig blanding af butikker, restauranter, boder og boliger. Køb friske råvarer til aftensmaden, som I kan tilberede i feriehuset. På den måde kan I nå at få et lille indblik i regionens og/eller landets kulinariske udtryk i feriedagene og måske blive inspireret til selv at svinge kokkeskeen på ”udenlandsk”. Det bliver sjovt at lægge energi til nye lækre retter. Rotterdam har Europas største havn og er en markant historisk by i Holland. Man tænker ganske naturligt altid på vand og havnen i forbindelse med Rotterdam. Der er ganske rigtigt også meget at beundre og kigge på under en havnerundfart, men byen har så sandeligt mange andre tilbud til dets gæster.

Nyt og gammelt i skøn forening

Rotterdam nævnes første gang omkring år 900, men byen er helt sikkert flere hundrede år ældre. Den indre by blev ødelagt under Anden Verdenskrig, da de tyske fly sendte bomber mod Rotterdams jord, men en konsekvent og bevidst restaurering har i dag gjort byens centrum til et lysende eksempel på, hvordan man med en heldig hånd kan bygge supermoderne kvarterer i en gammel by.

Tag til den fantastiske by Rotterdam og nyd en eksklusiv ferie i det skønne Sydholland. Med vores udlejningsservice får I adgang til det bedste af Hollands metropoler, kultur og underholdning tilsat en god portion afslappethed og en smuk natur.

Feriehusudlejning i Holland

NOVASOL er Europas største udbyder af ferieboliger i Europa, hvilket også afspejles i udvalget af ferieboliger i Sydholland, ja i hele Holland. Store og små, enkle og moderne feriehuse og lejligheder står til rådighed for jeres næste ferie. Med egne kontorer og medarbejdere i Holland har vi altid mulighed for at guide jer til det rette feriehuis og område, alt efter jeres ønsker og behov.