Feriehuse ved Den Haag

Hyr hus i Den Haag och njut av Nederländernas vackra landskap

Feriehuse ved Den Haag

Med NOVASOL sommerhusudlejning er I sikre på, at turen til Den Haag i Holland bliver en succes. Vi har dejlige og velindrettede ferieboliger i Den Haag, i alle størrelser og prislejer. Med NOVASOL sommerhusudlejning i Den Haag er jeres ferieplanlægning i gode hænder. Vi har mange års erfaring med sommerhusudlejning, og har et stort udvalg af skønne ferieboliger i Holland.

Oplevelser i Den Haag

Haag er højborgen for politik i Holland, men bestemt også en levende by med masser af aktiviteter og attraktioner. Byen er således attraktiv for såvel ung som gammel. Med en ferie i udkanten af Haag vil I have kort afstand til alle attraktioner og det pulserende byliv, men alligevel kunne nyde den stilhed, som mange af de bedste ferier i høj grad består af. Efter en større renovering er ”Maurtitshuis” åben igen. Her er malerier af store malere som Rembrandt og Vermeer. Haag blev i øvrigt udnævnt til at have den bedste bykerne i perioden 2013-2015. Efter at have suget kultur og arkitektur til sig, kan det hurtigt blive tid til at shoppe rundt og afrunde en herlig feriedag på en af de mange caféer eller restauranter. Derpå peger vejviseren tilbage mod ferieboligen i Haag, hvor aftenens komme kan nydes i fulde drag.

En børnevenlig feriedestination

Haag er ikke kun sjov for voksne og politisk interesserede, men så sandelig også for børn med en veludviklet følelse for eventyr. Særlig populær er miniaturebyen ”Madurodam”, som årligt bliver besøgt af mere end 100.000 gæster. I kort afstand af Haag ligger Scheveningen-strand. Uanset årstid eller sæson er der altid noget at give sig til. Når vejret naturligvis viser sig fra dets bedste side, så slapper man af på stranden og skulle barometeret pege mod regn og blæst, kan man altid søge mod den undersøiske verden i det store akvariekompleks Sea Life. Fra jeres feriehus i det sydlige Holland, kan I nemt besøge alle disse steder.

Haag i Holland er en fascinerende by. Oplev byens centrum og museer i verdensklasse. Den smukke by Haag giver automatisk ferien et sikkert kvalitetsstempel. I den sydhollandske regeringsby Haag residerer regeringen og parlamentet. Men det er dog ikke den officielle hovedstad. Den ære tilfalder jo Amsterdam Men regeringsbyen har alle de tilbud, man forventer af en metropol

Ferieboliger for alle i Holland

Følg trop med tanken om kvalitet, som gennemsyrer Haag og vælg en NOVASOL-feriebolig i byen. Så får I en dejlig ferie i Holland. Byen vrimler med kulturelle tilbud, spændende attraktioner og restauranter. Vi har ferieboliger i alle kategorier. Lad os høre, hvis vi skal hjælpe jer til hus og ferie i Haag eller et andet spændende sted i Holland.