search

Feriehuse på øen Pag

Sommerhusudlejning i Kroatien er noget af det, NOVASOL er super dygtige til. Vi giver dig en bred vifte af valgmuligheder imellem det ene lækre feriehus efter det andet. NOVASOL har de bedste feriehuse på øen Pag i Kvarner Bugten. Når det gælder feriehus i Kroatien er vi de førende.

Lej feriehus i Pag

Feriehus på Pag

NOVASOL leverer en imponerende samling feriehuse på Pag. Når vi sammensætter udvalget til vores sommerhusudlejning, er det vigtigt for os, at du har noget at vælge imellem, så du kan få nøjagtigt det feriehus, du drømmer om. Både i Kroatien og andre steder.

Vælger du et feriehus i Kvarner Bugten på øen Pag til din ferie, kan du både få dit feriehus i en standard udgave og i en luksus version, med alt hvad du drømmer om af lækre ekstra godbidder. Et feriehus på Pag minder dig om, hvad der er allerdejligst ved Kroatien.

Lej et af de eksklusive huse fra NOVASOL sommerhusudlejning her i ferieparadiset Pag. Vi kan tilbyde en perlerække af funktionelle og eksklusive boliger i denne dejlige del af Kroatien.

Aktiv ferie i Pag

Oplevelser fra et feriehus på pag

Øen Pag i Kvarner Bugten er omtrent 60 kilometer lang og mellem 2 og 10 kilometer bred. Så selv om øen kun er godt 284 km2, skal man ikke være bange for at komme til at kede sig her. Store dele af øen består af klipper, og ved kysterne kan man vælge mellem spændende klippefyldte strande, eller brede sandstrande med lavt vand til børnene.

Pag er kendt for sine gode landbrugsprodukter - eksempelvis frugter, grøntsager og ikke mindst den lokale vin, der er i høj kurs i resten af landet. Nyd de lokale specialiteter på en restaurant - eller måske hjemme hos en af beboerne, hvis gæstfrihed er meget stor.