search

Feriehuse ved Limfjorden

Naturen vil uden tvivl være i højsædet og danne den perfekte ramme om en ferie ved Limfjorden i et af NOVASOLs mange skønne sommerhuse. Her finder du alt fra store og uberørte fredsskove til de skønneste badestrande, og du kan slå dig løs og opleve en masse forksellige seværdigheder som for eksempel vandsport, cykelruter samt byliv i de mange større provinsbyer. Du vil sjældent kede dig omkring Limfjorden. Her er skønt både for store og små. Området er ofte mere roligt end mange af de mere kendte sommerhusområder såsom Skagen, Løkken, tisvilde osv.. Dette bevirker at sommerhusene omkring Limfjorden indgyder til fred og ro og de ligger spredt langs fjordens kyst som uberørte perler på en snor. Lej et sommerhus i Danmark allerede i dag og få jer en fantastisk ferie for hele familien. 

Lej sommerhus ved Limfjorden

Sommerhuse ved Limfjorden

Limfjorden er et mindre kendt område for sommerhuse end man eksempelvis ser omkring Nordjylland eller langs Vesterhavet. Det betyder dog ikke at området ikke er værd at besøge. Limfjorden er så at sige Danmarks skjulte diamant og et sted for kendere - har man først holdt ferie her er man tilbøjelig til at komme igen, og her taler jeg af erfaring. Vores udvalg af sommerhuse i Nordjylland omkring Limfjorden er enormt. Vi har noget for enhver smag og vil uden tvivl være i stand til at finde det helt perfekte til dig og din familie! Således har vi huse hvor alt er luksus, fra gulv til loft. Disse huse kan findes med egen indendørs pool, spa, sauna, terrasse med lækre havemøbler og en panoramaudsigt over limfjorden. Modsat disse mastodonter finder man også de mere minimalistiske huse hvor naturen og hyggen er i centrum. Disse er ofte med pejs, tæt på skønne naturlige omgivelser eller med strand lige ved døren. I har også mulighed for at leje et af vores husdyrvenlige ferieboliger, hvor jeres hund er mere end velkommen uden ekstra omkostninger. Her vil familiehyggen ingen ende tage!

Naturskønhed ved Limfjorden

Lejer I et sommerhus ved Limfjorden vil I være omgivet af smuk og varieret natur med gode muligheder for fantastiske naturoplevelser. Her får du en mangfoldighed af naturopleveler i form af store hedestrækninger, grønne bøgeskove og ikke mindst nogle af landets bedste badestrande, der indbyder til såvel en afslappende som en aktiv ferie. Limfjordens vind- og vandforhold er ideelle til alt fra badning, surfing, dykning, lystsejlads og fiskeri. Er man en vandhund eller naturelsker, bør man kigge sig om efter et sommerhus ved Limfjorden. En dagsudflugt kan også gå til den lille ø Livø midt i Limfjorden. Færgen fra Rønbjerg Havn sejler dagligt 5-8 gange. Fra Rønbjerg kan du på kun 20 min. nå med en lille færge til den fascinerende ø, der er fredet af hensyn til plante- og dyrelivet. Selv i de køligere måneder kan I tilbringe afslappende dage i sommerhuset og overværge naturens udvikling gennem sæsonerne. Tag f.eks. en vandretur gennem det forunderlige snedækkede terræn og tilbring aftenen foran ilden fra jeres pejs. I kan leje jeres sommerhus ved Limfjorden bekvemt online hos NOVASOL.

Aktiv ferie ved Limfjorden

Aktiviteter ved Limfjorden

Alle vores sommerhuse i Danmark ligger tæt på masser af spændende aktiviteter og oplevelser - De omrking Limfjorden er ingen undtagelse. Der er spændende udflugtsmål som f.eks. det interessante Stenaldercenter i Ertebølle (åbent april-oktober), der fremstiller stenalderfolket og dets levevis, der er foregængeren til Palæo livstilen som vi kender i dag. Du har heller ikke langt til attraktioner som Aalborg Zoo, Djurs Sommerland, Legoland eller Fårup Sommerland alt afhængigt af hvor du vælger at slå dig ned ved Limfjorden. Limfjordsområdet har i det hele taget meget at byde på, og uanset hvordan du foretrækker at tilbringe dine feriedage, kan du overalt nyde det naturskønne og afvekslende landskab. Det er også et hit at leje kajaker eller kanoer og udforske landskabet og dyrelivet fra vandet i fjorden eller langs de mange åer. 

De mange maleriske havnebyer omkring Limfjorden tilbyder også masser tilbud og oplevelser i ferien. Her finder I hyggelige gader med butikker, udstillinger og museer. I bør bestemt tage en dagstur til Aalborg, hvor der er et stort udvalg af historiske og moderne attraktioner, en hyggelig café og restaurant scene og en skøn havnefront.

Service hos NOVASOL

Hos NOVASOL gør vi vores ypperste for, at I får den bedste mulige ferie i et sommerhus i Danmark. Derfor har vi sørget for at have servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Personalet taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt. Udenfor kontorenes åbningstider er der muligt at kontakte vores kundeservice i stedet for.

Ferie i sommerhus