Eventyrlig ø-ferie i Danmark og Europa

Hos NOVASOL finder du altid et 'hav' af ferieboliger og sommerhuse på tværs af små øer, store øer, varme øer, våde øer, vidunderlige øer, og - ikke mindst - vidt forskellige øer i Danmark og resten af Europa. Tag forskud på den helt særlige ø-stemning, og find inspiration til dit næste ø-eventyr lige her.

Wakacje na wyspie Bornholm

Feriehuse på Sicilien

Loading...

Danmark

Vi elsker de danske øer, og det rolige tempo og den lokale charme, der ikke findes helt magen til inde på fastlandet. Tror du ikke på os, så mærk selv efter, og gå på opdagelse i et hav af Danmarks dejligste ferie-øer, hele vejen fra Bornholm og Østersøen til Fanø og Vestehavet. Din eventyrlige ø-ferie i Danmark starter lige her.

Ø-ferie iTyskland

Hvis man nogensinde har besøgt de populære tyske ferie-øer i Nordsøen og Østersøen, er det åbenlyst hvorfor tusindvis af tyske turister hvert år valfarter dertil. Oplev den livlige stemning på de evigt populære øer, Rügen, Usedom og Pol, eller udforsk de mindre kendte øer, der ligger spredt langs den smukke tyske nordkyst. Din ø-ferie i Tyskland starter her.

Ø-ferie i Kroatien

Kroatien er et sandt eldorado for eksklusiv ø-ferie med mere end 1.200 små og store øer langs de uendelige azurblå kyster med Pag, Krk, Brač og Hvar som de mest åbenlyse højdepunkter. Udforsk hundredevis af unikke og eksklusive feriehuse, -villaer og -lejligheder på tværs af den krystalklare kroatiske skærgård herunder og på NOVASOL.dk.

Ø-ferie iSverige

Sverige scorer allerede højt på den idylliske skala med sin naturlige skønhed og små byer, der er som taget ud af en Astrid Lindgren-bog, men den får lige endnu et nøk opad, når turen går til de svenske øer og skærgårde. Find en autentisk ødegård eller et sommerhus på en af de tusindvis af små øer langs kysten, eller gør som svenskerne og sæt kursen mod de populære ferieøer, Gotland og Øland, der især om sommeren summer af liv og glade dage.

Endnu mere ø-feriei Sydeuropa

Endnu ikke overbevist? Udforsk endnu flere skønne ø-destinationer i Europa sammen med NOVASOL, og find den helt rigtige feriebolig på den helt rigtige ferie-ø. 

Spanien - Spanien er kendt for sine solbeskinnede ferie-øer med Mallorca, Gran Canaria og Tenerife som de mest navnkundige og populære. Browse vores store udvalg af ø-ferier i Spanien lige her. 

Italien - Der er noget mystisk og eventyrligt over de to store italienske øer, Sardinien og Sicilien. Her får du en autentisk og ufortyndet og, ikke mindst, uforstyrret ø-ferie, der står i kontrast til de altid populære destinationer i Toscana og det nordlige Italien.

Grækenland - Hvide byer og endnu hvidere strande. Grækenland er og bliver et ferieparadis, og selvom nye spændende destinationer kommer og går, bliver de azurblå græske øer bare ved med at levere varen. Se vores skønne ferieboliger på Kreta og De Ioniske Øer.

Cypern - Har du endnu ikke besøgt Middelhavets tredje største ø, så er det på høje tid. Cypern brillerer med krystalklart vand, kridhvide strande, hyggelige byer og afslappet stemning langs kysten, men eventyret venter i det bakkede landskab centralt på øen.