search

Sommerhus i Hyldtofte Østersøbad

I den allersydligste del af kongeriget, tæt på Rødby, finder I Hyldtofte Østersøbad. Det lille sommerhusområde på Lollands sydkyst ligger, som navnet også antyder, i første parket til Østersøen og Femern Bælt med udsigt hele vejen til Tyskland på en god dag. Hyldtofte Østersøbad befinder sig i et naturskønt område med direkte adgang til en god sandstrand, hvor der som regel er masser af plads og højt til himlen, selv på en varm sommerdag. 

Med andre ord: Velkommen til Vandkantsdanmark, hvor den friske luft, smukke natur og klassiske sommerhus-idyl ikke er til at overse. Indimellem gemmer der sig masser af populære attraktioner, og det er netop den kontrast, der tilsammen gør Hyldtofte Østersøbad og Lolland til en oplagt destination. Kom helt tæt på de vilde dyr i Knuthenborg Safaripark, tag en smuttur til troperne året rundt i Lalandias store vandland eller dyk ned i øens lange historie i Middelalderbyen Sundkøbing.       


Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Hyldtofte Østersøbad

NOVASOL har Danmarks største udvalg af ferie- og sommerhuse i Hyldtofte Østersøbad, der alle ligger i naturskønne omgivelser lige ud til Østersøen og Femern Bælt. Book dit sommerhus i Hyldtofte Østersøbad hos NOVASOL i dag, og oplev alt hvad Sønderjylland har at byde på.


3 gode grunde til at tage på ferie i Hyldtofte Østersøbad

1. Gode muligheder for outdoorliv

2. Skjult perle med masser af plads 

3. Tæt på Lollands mange attraktioner


3 populære attraktioner i nærheden af Hyldtofte Østersøbad

1. Knuthenborg Safaripark

2. Lalandia 

3. Dodekalitten

 

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 
Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.