Prøv vores ferieguide!

+
+
=
?
Lad os hjælpe dig med, at finde den helt rigtige feriedestination og feriebolig, som passer til dine ønsker. Vi søger på tværs af lande og sætter dine ferieønsker i centrum.

Hvor mange skal med på ferie?

Single
Par
Familie
Gruppe

Du har valgt følgende kriterier

Du har ikke valgt noget

Få inspiration til din næste ferie

Eksperter indenfor sommerhusudlejning

Vi har arbejdet med sommerhusudlejning siden 1968 og tilbyder et bredt udvalg af private ferieboliger til unikke ferieoplevelser. Vi udlejer alle slags sommerhuse, hytter, store ferieboliger, lejligheder og endda husbåde. Måske drømmer I om, at leje et sommerhus i Danmark, tæt på strand og attraktioner? Så finder i det her! NOVASOL tilbyder faktisk feriehusudlejning i hele 28 lande i Europa og i alle lande har vi egne medarbejdere, som sørger for, at besøge hver enkelt feriebolig, inden den udlejes. Vi også har lokale servicekontorer på de fleste destinationer i Danmark, så i altid kan få hjælp på ferien.

Feriehuse i Europa og sommerhuse i Danmark

Drømmer du om en god gammeldags kør selv ferie? Hvor ungerne bliver pakket om bagi, med tablets og turen går mod varmere himmelstrøg, så tag et kig på vores mange feriehuse i Sydeuropa. Er du mere til en ferie herhjemme i Danmark med Vesterhavet, sol og store is? Så lej for eksempel et sommerhus ved Hvide Sande. Hvis det er smuk natur, hav og masser af frisk luft der trækker, så er vores sommerhuse i Nordjylland et oplagt destination for jer!