Romantisk miniferie

Drømmer du om en romantisk ferie langt væk fra hverdagen? Find det perfekte gemmested i Danmark eller Europa, hvor du kan checke ud af dagligdagen og checke ind i tosomheden, og nyde et romantisk øjeblik i idylliske omgivelser sammen med en du holder af, hvad end det bare er for en kort bemærkning eller en hel uge. Magien begynder her.

Et par nyder et glas vin på sin romantiske ferie i sommerhus med pejs

Romantiske sommerhuse i Danmark

Loading...

Find den perfekte feriebolig til en romantisk ferie

Hvad er mere romantisk end en getaway for to i idylliske omgivelser langt væk fra hverdagen? Sammen med NOVASOL finder du altid et stort udvalg af charmerende sommerhuse og ferieboliger, der kan danne ramme om en perfekt miniferie for to, uanset hvordan den ser ud. Vælg mellem charmerende sommerhuse midt i Danmarks smukke natur, storslåede ferieboliger med panoramaudsigt, egen pool eller wellness, enkle autentiske ferielejligheder i en af Sydeuropas romantiske byer, eller hvad end der får dit hjerte til at banke lidt hurtigere. Du kan finde meget mere inspiration til en romantisk getaway herunder.

Ferieboliger, du ikke har lyst til at forlade

Hvis din forestilling om en romantisk ferie for to indebærer hyggestunder indendørs og langsomme dage foran pejsen, så har vi masser af charmerende ferieboliger at vælge imellem. Udforsk vores udvalg af feriehuse med faciliteter som spa, sauna og pejs. Skal din romantiske getaway være noget helt særligt, bør du kigge nærmere på vores Luxury Collection, hvor vi har samlet alle vores skønneste sommerhuse og ferieboliger, både i Danmark og en række populære destinationer i Sydeuropa.

Ferieboliger i romantiske omgivelser

Det er ikke kun selskabet, der er med til at skabe den romantiske feriestemning, men også beliggenheden. Med tusindvis af unikke, charmerende og særegne ferieboliger i Danmark og resten af Europa, kan du finde det perfekte spot til en romantisk getaway på tværs af små, hyggelige landsbyer, midt ude i naturen eller helt nede i vandkanten. Nyd udsigten udover Toscanas grønne bakker, fortab jer i den helt særlige charme på skønne øer som Bornholm, Gotland, eller måske Sardinien, hvis kærligheden rækker så langt. Uanset om du drømmer om du drømmer om en romantisk getaway i skæret af de lange, lyse sommeraftener eller foran pejsen i vintermørket, finder du den sammen med NOVASOL.

Udforsk romantiske destinationer i hele Europa

Brug en romantisk getaway til at udforske betagende byer og skjulte perler i hele Europa. Tag på slædetur i Norges smukke vinterlandskab, besøg eventyrlige slotte i Sydtyskland, eller slentre hånd i hånd langs Middelhavets krystalklare vand i Sydeuropa. Europa er fyldt med unikke og forskellige destinationer, der bare venter på at danne ramme om din romantiske ferie. Udforsk tusindvis af charmerende hytter, sommerhuse og ferieboliger, og book din romantiske getaway i dage.