Tid til et romantisk ophold i sommerhus

Tag dit hjertes udkårne med i sommerhus, lige når det passer jer, og få masser af tid til hinanden. I et sommerhus er I helt jer selv. I kan sove længe, indtage morgenmaden i nattøj i stearinlysets skær og gøre præcis hvad I har lyst til, lige når det passer jer. I kan leje sommerhuse til et romantisk ophold hele året. I kan også selv bestemme det antal dage, der passer jer. Skal det være en hel uge eller blot en miniferie? Det bestemmer I – valget er jeres! 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Vælg den rigtig destination til jeres romantiske ophold 

Der er mange måder at sætte et romantisk ophold sammen på. Mange vælger at leje et sommerhus i Danmark, særligt hvis det er et forlænget weekendophold, der planlægges. De korte afstand stjæler nemlig ikke for meget tid fra det, som er vigtigst, nemlig at være sammen. I Danmark er der bestemt også alle muligheder for, at finde det perfekte sommerhus, som matcher ønskerne til en ferie for to.

Går drømmen mod fremmede himmelstrøg og er der mulighed for at holde fri lidt længere tid, så er der bestemt også mange muligheder udenfor Danmarks grænser. Sæt f.eks. kursen mod en af Europas mange spændende storbyer, som byder på masser af lækkerier til et ophold i romantikkens tegn. Besøg spændende museer, tag på picnic i en park, besøg lokale restauranter og nyd en stille gåtur gennem byens gader.  

På de sydeuropæiske destinationer kan opholdet krydres med et besøg på det lokale marked. Her kan der handles lokale grøntsager, frugter, oste og delikatesser, som I sammen kan tilberede i feriehuset, mens I nyder et glas af den lokale vin. Er vejret til det, så slut dagen af på terrassen, hvor de gode snakke nemt opstår. 

Find sommerhuset til jeres romantiske ophold 

Romantisk ophold i Europa

Hvad I ønsker skal I få

Der findes sommerhuse i alle varianter og prislejer. Skal det være et autentisk sommerhus, der emmer af hygge, med brændeovn og udsigt over havet? Eller måske et luksushus med mulighed for wellness og forkælelse? Lej f.eks. et sommerhus med spabad, hvor I kan slappe af i de varme bobler, mens I nyder et glas kolde bobler. I kan også leje sommerhuse med egen pool, sauna eller vildmarkspa på terrassen. En hyggelig ferielejlighed med balkon, måske med udsigt over storbyens tage, sætter også hurtig den helt rette stemning. 

Uanset hvilket sommerhus eller feriebolig I vælger, er der garanti for masser af hygge og romantik. Nyd lange gåture på stranden, hånd i hånd. Dyrk afslapning foran pejsen eller brændeovnen med et glas vin og en god snak. Forbered hyggelige måltider sammen og sæt levende lys på bordet. Smut en tur på en god lokal restaurant, og afslut aften med yndlingsfilmen i sofaen.

Romantisk ophold i sommerhus

Find sommerhuset til jeres romantiske ophold 

Fejr Valentinsdag i et sommerhus

På Valentinsdag fejrer vi kærligheden! Hvad er mere oplagt, end at fejre dagen med den du elsker, kun jer to? I et sommerhus har I de bedste rammer for at snuppe en pause fra hverdagen, hvor I kan være helt uforstyrret og hellige jer hinanden – det er da romantik for alle pengene.

Giv et romantisk sommerhusophold i Valentinsgave

Et gavekort til en romantisk weekend med din elskede, vil også være en perfekt gave til Valentinsdag. Fyr op for romantikken og vis, at du gerne vil tilbringe tid, alene, med din elskede. Det vil helt sikkert vække begejstring og overraskelse, og så får du jo også selv glæde af gaven. Du kan købe et gavekort på præcis det beløb du ønsker, nemt og bekvemt.

Bestil gavekort til et romatisk ophold 

| Redaktør
(Først publiceret )