Bestil ferieboligen til næste års ferie

I kan godt begynde at glæde jer til ferien i 2019, for vi kan igen tilbyde et stort udvalg af alle slags ferieboliger i hele Europa. Bestiller I tidligt, kan I være sikre på, at få det største udvalg og de bedste muligheder for, at få fingrene i jeres drømme-feriebolig!

Klik for at aktivere kortet

Book ferieboligen til jeres ferie i 2019 

Er der en helt særlig feriebolig, som I har forelsket jer i eller var drømme-feriehuset ikke ledigt i år?  Så kan I nu være heldig, og få fingre I jeres favorit feriebolig til en dejlig ferie i 2019. Vi er klar med programmet for 2019, så I kan godt starte feriedrømmene og få bestilt netop den feriebolig der lige passer til jer. 

Feriehuse 2019

Ferieboliger i hele Europa og lidt mere 

Hos os er det ikke kun i Danmark, I kan leje sommerhuse. Vi kan tilbyde ferieboliger på tværs af 28 lande – fra Nordnorge til Egypten.

Vi åbner løbende op for bestillinger til de forskellige lande. Så snart et land er åbne for bookinger til  2019, vil det fremgå herover. Vores salgsafdeling er også altid klar til at hjælpe jer med, at finde den perfekte feriebolig til 2019. 

Kom først til mølle - sikre jeres drømme-ferie 2019

Alle ferieboligerne hos os er individuelle og unikke. Kort sagt: Der er kun én af hver feriebolig. Så når ferieboligen er booket, ja så er det ikke muligt, at finde en anden feriebolig, som er helt magen til. Derfor er det smar, at få bestilt, så snart I har fundet det perfekte feriebolig-match. Det er så ærgerligt, hvis jeres favorit feriebolig bliver snuppet lige for næsen af jer.

Find inspiration til jeres ferie blandt vores 28 lande

Sommerhuse 2019

Inspiration til jeres ferie i 2019

Skal der ske noget helt nyt på feriefronten i 2019 eller har I bare fundet stedet, som opfylder alle jeres ferieønsker? Uanset hvad, så ved vi, at det er en god ide, at begynde planlægningen af ferie 2019 i god tid. Det er så ærgerligt, hvis jeres drømme feriebolig smutter lige for næsen af jer. 

Hvis I er helt på bar bund ift. hvor ferien 2019 skal gå hen eller bare gerne vil ud og opleve noget nyt, så kan I finde inspiration til dejlige destinationer lige her. 

Sådan rejste danskerne i 2018

Ser vi på hvor vi oplevede den største efterspørgsel på feriehuse og lejligheder i 2018, så var der både nogle kendte gengangere samt et par overraskelser. 

På en klar 1.plads lå sommerhusene i Danmark. Vi elsker at holde ferie i Danmark og med den helt vidunderlige sommer, vi havde i 2018, så var der langt mellem ledige sommerhuse, især i sommer højsæsonen. Vil I gerne holde ferie i Danmark i 2019, så kan I med fordel starte jeres søgning på det perfekte sommerhus nu. Det gælder især, hvis I skal holde ferie i skolernes ferieperioder. Prøv for eksempel et sommerhus i Hvide Sande eller et sommerhus i Blåvand. Nogle af vores mest populære områder i Danmark. 

På en 2. plads finder vi de mange ferieboliger i Sverige. Hytter og feriehuse i Sverige er et hit både til sommerferie og vinterferie. Mange er godt igang med at planlægge den kommende vinterferie, hvor Sverige altid har masser af dejlige skiområder med gode skiforhold. 

På en 3. plads finder vi et af de mest besøgte lande i Syderuopa, nemlig Italien. De smukke landskaber, den lækre mad, de gode strande og de mange spændende attraktioner er med til, at skabe en stor efterspørgsel på ferieboligerne i Italien

Vil I vide mere om de mest populære feriedestinationer, så læs mere på vores Top 5 liste. 

Sommerhuse i Danmark

3 forslag til jeres ferie i 2019

Vi udlejer ferieboliger i 28 lande, som alle byder på gode ferieboliger samt oplevelser af mange slags. Blandt de nyeste destinationer hos os, finder I Kroatien. Vi har fået en perlerække af feriehuse og lejligheder til udlejning i Kroatien, hvor vores lokale servicepartner er klar til at servicere jer døgnet rundt. Læs mere om vores ferieboliger i Kroatien - måske skal I opleve det smukke land med det vidunderlige hav. 

Norge er som sådan ikke en ny eller ukendt feriedestination, men ift. udbuddet af ferieboliger i Norge er der sket en hel del de sidste par år. Hos os finder i et skønt mix mellem traditionelle norske feriehuse og nye, moderne ferieboliger, hvor der er skruet ekstra op for komforten og faciliteterne. Flere feriehusbyer er også kommet til. I feriehusbyerne ligger flere feriehuse nær hinanden, hvilket gør dem oplagte til en ferie med flere vennepar eller hele familien. 

Kan I godt lide storslået natur, turkisblåt hav og autentiske oplevelser, så tag lige et kig på vores feriehuse i Montenegro. Montenegro er en mere ukendt destination, som vi synes er helt fantastisk. Som i nabolandet Kroatien venter her en uspoleret natur og en befolkning, som med åbne arme tager imod feriegæsterne. 

Skal det ikke være feriebolig i et af disse tre lande, så tag et kig på de øvrige destinationer hos os. Vi er ret sikre på, at der blandt de 28 forskellige lande, er noget som falder i jeres smag. 

Feriehuse i Montenegro