Bestil ferieboligen til 2020

I kan godt begynde at glæde jer til ferien i 2020, for vi kan igen tilbyde et stort udvalg af alle slags ferieboliger i hele Europa. Bestiller I tidligt, kan I være sikre på, at få det største udvalg og de bedste muligheder for, at få fingrene i jeres drømme-feriebolig!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Book ferieboligen til jeres ferie i 2020

Er der en helt særlig feriebolig, som I har forelsket jer i eller var drømme-feriehuset ikke ledigt i år?  Så kan I nu være heldige, og få fingre I jeres favorit feriebolig til en dejlig ferie i 2020.

Vi åbner løbende op for bookinger i de forskellige lande, hvor vi udlejer såvel feriehuse som lejligheder. Så snart en feriebolig er åben for bookinger til 2020, kommer boligen på vores hjemmeside og I kan nemt få bestilt jeres ophold. Vores salgsafdeling er naturligvis også altid klar til at hjælpe jer med at finde den perfekte feriebolig til 2020. 

Find inspiration til jeres ferie i 26 lande

Feriehuse 2019

Hvorfor bestille ferie til 2020 nu?

Bestiller I jeres feriebolig til 2020 nu, får I:

  • Det største udvalg af ferieboliger.
  • Større sandsynlighed for at finde drømme ferieboligen. 
  • I skal blot betale 25 % af lejebeløbet ved bestillingen. Det resterende beløb betales 6 uger før ankomst.
Sommerhuse 2019

Inspiration til jeres ferie i 2020

Skal der ske noget helt nyt på feriefronten i 2020 eller har I allerede fundet stedet, som opfylder alle jeres ferieønsker?

Uanset hvad, så ved vi at det er en god ide at begynde planlægningen af ferie 2020 i god tid. Det er nemlig så ærgerligt, hvis jeres drømme feriebolig smutter lige for næsen af jer. 

Hvis I er helt på bar bund ift. hvor ferien skal gå hen til næste år, eller vil I gerne ud og opleve noget nyt, så kan I finde inspiration til dejlige destinationer lige her. 

Sådan rejste danskerne i 2019

Ser vi på hvor vi oplevede den største efterspørgsel på feriehuse og lejligheder i 2019, så var der både nogle kendte gengangere samt et par overraskelser. 

Vi elsker at holde ferie i Danmark, så i 2019 var der langt mellem ledige sommerhuse, især i sommer-højsæsonen. Vil I gerne holde ferie i Danmark i 2020, så kan I med fordel starte jeres søgning efter det perfekte sommerhus nu. Det gælder især, hvis I skal holde ferie i skolernes ferieperioder.

Hytter og feriehuse i Sverige er et hit både til sommerferie og vinterferie. Mange er godt i gang med at planlægge den kommende vinterferie, hvor Sverige altid har masser af dejlige skiområder med gode skiforhold. 

Et af de mest besøgte lande i Sydeuropa i 2019 var Italien. De smukke landskaber, den lækre mad, de gode strande og de mange spændende attraktioner er med til, at skabe en stor efterspørgsel på ferieboligerne i Italien

Feriehus i Italien

Tips til jeres ferie i 2020

Vi udlejer ferieboliger i 26 lande, som alle byder på gode ferieboliger samt oplevelser af mange slags.

Blandt de mest populære destinationer i Sydeuropa finder I Kroatien. Vi udlejer en perlerække af feriehuse og lejligheder i Kroatien, hvor vores lokale servicepartner er klar til at servicere jer døgnet rundt. Læs mere om vores ferieboliger i Kroatien – måske er det jeres tur til at opleve dette smukke land i 2020?  

Norge er som sådan ikke en ny eller ukendt feriedestination, men ift. udbuddet af ferieboliger i Norge er der sket en hel del de sidste par år. Hos os finder i et skønt mix mellem traditionelle norske feriehuse og nye, moderne ferieboliger, hvor der er skruet ekstra op for komforten og faciliteterne. Flere feriehusbyer er også kommet til. I feriehusbyerne ligger flere feriehuse nær hinanden, hvilket gør dem oplagte til en ferie med flere vennepar eller hele familien. 

Kan I godt lide storslået natur, turkisblåt hav og autentiske oplevelser, så tag lige et kig på vores feriehuse i Montenegro. Montenegro er en mere ukendt destination, som vi synes er helt fantastisk. Som i nabolandet Kroatien venter her en uspoleret natur og en befolkning, som med åbne arme tager imod feriegæsterne. 

Søger I en feriedestination i kort afstand af Danmark, så bør I kigge nærmere på vores naboland mod syd. Tyskland er nemlig så meget mere end blot et transitland til Sydeuropa. Her er både skønne strande, smukke naturområder og spændende byer med masser af attraktioner og historie. Mængden af nye og moderne ferieboliger i Tyskland er vokset enormt, hvor især feriehusbyer er blevet meget populære pga. af den høje kvalitet og den korte afstand til Danmark.

Skal det ikke være en feriebolig i et af disse lande, så tag et kig på de øvrige destinationer hos os. Vi er ret sikre på, at der blandt de 26 forskellige lande, er noget som falder i jeres smag. 

Feriehus i Tyskland

 

| Administrator
(Først publiceret )