Ferie 2024: Book allerede i dag

Tag forskud

på ferieglæden

 

Det er aldrig for tidligt at drømme om næste års ferie, ej heller at planlægge den. Jo før du booker, desto større er udvalget, og allerede nu kan du tage forskud på ferieåret 2024 sammen med NOVASOL. Udforsk vores store udvalg af sommerhuse og ferieboliger lige her, og find drømmehuset før din nabo.

Selvom der ‘på papiret’ synes længe til ferien i 2024, så er vi allerede begyndt at åbne op for tidlige bookinger på mange af vores sommerhuse og ferieboliger. Der kommer løbende flere til, og vi starter som regel med vores mest populære destinationer som Danmark og Kroatien og Tyskland, så hvis du drømmer om et specifikt hus eller et bestemt område, så kan det godt betale sig at være tidligt ude. Du kan altid finde meget mere inspiration i vores store ferie-univers lige her. 

Hos NOVASOL finder du mere end 40.000 unikke ferieboliger og sommerhuse i Danmark & Europa

Ferie med 
fleksible fordele

Når du booker din ferie i 2024 i god tid, får du ikke bare adgang til et større udvalg af sommerhuse og ferieboliger, men også de mest populære uger, der normalt bliver udsolgt først, herunder i forbindelse med helligdage og skolernes ferieperioder. Skulle dine planer ændre sig i mellemtiden, har du altid mulighed for at ombooke eller afbestille indtil 40 dage før ankomst.

Betal kun 25% depositum ifm. din booking:

Du kan nøjes med at betale depositum på 25% af den samlede pris på din feriebolig, når du booker en feriebolig til 2024 (det resterende beløb skal betales 6 uger før din ankomstdato). For bookinger, der er foretaget mindre end 8 uger før din ankomstdato, skal det fulde beløb betales på bookingtidspunktet. 

Du kan læse mere om vores lejebetingelser her.

Feriehuse med hund tilladt
Feriehuse ved havet
Miniferie i sommerhus

Ferie 2024
Danmark

 

Dejlige Danmark er populært som aldrig før, og hvis du drømmer om at (gen)opdage hvorfor, er det en god ide at booke i god tid. Book næste års ferie i dag, og glæd dig til store og små eventyr til lands og til vands, mellem kyst og fjord.
 

Ferie 2024
Kroatien

 

Dyp tåen i Adriaterhavets krystalklare vand i dag, inden du springer ud i det næste sæson. Kontrastfulde Kroatien er et oplagt rejsemål, hvis du dagdrømmer om en kombination af dovne dage på stranden, middelalderkultur og Middelhavsstemning til sympatiske priser. 
 

Tyske ferieparker for alle

 

Vores tyske ferieparker er hotspots for kvalitetstid, selvforkælelse og store oplevelser for både par, venner og familier. Bo lige ved vandet eller midt i den grønne natur - og altid i moderne og skandinavisk-inspirerede omgivelser.

Se alle vores ferieboliger i 19 lande