Ferie 2023: Book allerede i dag

Tag forskud

på ferieglæden

 

Det er aldrig for tidligt at drømme om næste års ferie, ej heller at planlægge den. Jo før du booker, desto større er udvalget, og allerede nu kan du tage forskud på ferieåret 2023 sammen med NOVASOL. Udforsk vores store udvalg af sommerhuse og ferieboliger lige her, og find drømmehuset før din nabo.

Book din ferie i 2023 allerede i dag.

Selvom der ‘på papiret’ synes længe til ferien i 2023, så er vi allerede begyndt at åbne op for tidlige bookinger på mange af vores sommerhuse og ferieboliger. Der kommer løbende flere til, og vi starter som regel med vores mest populære destinationer som Danmark og Kroatien, så hvis du drømmer om et specifikt hus eller et bestemt område, så kan det godt betale sig at være tidligt ude. Du kan altid finde meget mere inspiration i vores store ferie-univers lige her. 

Forhåndsreservation
- sådan gør du

 

Hvis du allerede ved, hvor du vil hen eller drømmer om et specifikt hus, som endnu ikke er tilgængeligt på vores søgeresultatside, har du mulighed for at lave en forhåndsreservation. For at lave en forhåndsreservation skal du kontakte os på mail eller telefonisk med følgende oplysninger:*

 


 

  • Katalognummer (hus-id)
  • Din ønskede bookingperiode
  • Dine kontaktoplysninger

 


 

*Når huset bliver tilgængeligt for booking, modtager du en mail med pris, betingelser og opdaterede bookingoplysninger, som du skal bekræfte for at effektuere din booking.
 

Hos NOVASOL finder du mere end 40.000 unikke ferieboliger og sommerhuse i Danmark & Europa.

Ferie med 
fleksible fordele

 

Når du booker din ferie i 2023 i god tid, får du ikke bare adgang til et større udvalg af sommerhuse og ferieboliger, men også de mest populære uger, der normalt bliver udsolgt først, herunder i forbindelse med helligdage og skolernes ferieperioder. Skulle dine planer ændre sig i mellemtiden, har du altid mulighed for at ombooke eller afbestille indtil 40 dage før ankomst. Du kan læse mere om vores lejebetingelser her.

Ferie 2023
Danmark

 

Dejlige Danmark er populært som aldrig før, og hvis du drømmer om at (gen)opdage hvorfor, er det en god ide at booke i god tid. Book næste års ferie i dag, og glæd dig til store og små eventyr til lands og til vands, mellem kyst og fjord.
 

 

Ferie 2023
Kroatien

 

Dyp tåen i Adriaterhavets krystalklare vand i dag, inden du springer ud i det næste sæson. Kontrastfulde Kroatien er et oplagt, hvis du dagdrømmer om en kombination af dovne dage på stranden, middelalderkultur og Middelhavsstemning til sympatiske priser. 
 

| Redaktør
(Først publiceret )