Bestil ferieboligen til næste års ferie

Bestil ferieboligen til 2019 nu - mulighed for gebyrfri annullering eller ombooking frem til 1.11.2018. 

Bestil tidligt og vær sikker på, at få det største udvalg og de bedste muligheder for, at få figrene i jeres drømme-feriebolig!

Klik for at aktivere kortet

Er der en helt særlig feriebolig, som I har forelsket jer i eller var drømme-feriehuset ikke ledigt i år?  Så kan I nu være heldig, og få fingre I jeres favorit feriebolig til en dejlig ferie i 2019. Vi er nemlig begyndt at åbne op for bookinger til 2019. 

Følgende lande er klar til at modtage jeres bestilling til 2019: 

Sommerhuse i Danmark

Ferieboliger i Kroatien 

Ferieboliger i Spanien 

Ferieboliger i Sverige 

Fri annullering eller ombooking frem til november 2018

I kan roligt bestille en af vores ferieboliger til 2019 allerede nu, for skulle jeres ferieplaner ændre sig, kan I frem til d. 1.11.2018 annullere eller ombooke uden gebyr. Dette gælder uanset hvornår i 2019, I har bestilt ferieboligen. 

Feriehuse 2019

Ferieboliger i hele Europa og lidt mere 

Hos os er det ikke kun i Danmark, I kan leje sommerhuse. Vi kan tilbyde ferieboliger på tværs af 28 lande – fra Nordnorge til Egypten.

Vi åbner løbende op for bestillinger til de forskellige lande. Så snart et land er åbne for bookinger til  2019, vil det fremgå herover. Vores salgsafdeling er også altid klar til at hjælpe jer med, at finde den perfektew feriebolig til 2019. 

Kom først til mølle

Alle ferieboligerne hos os er individuelle og unikke. Kort sagt: Der er kun én af hver feriebolig. Så når ferieboligen er booket, ja så er det ikke muligt, at finde en anden feriebolig, som er helt magen til. Derfor er det smar, at få bestilt, så snart I har fundet det perfekte feriebolig-match. Det er så ærgerligt, hvis jeres favorit feriebolig bliver snuppet lige for næsen af jer.

Sommerhuse 2019