Skiferie og vinterferie kan I nyde i ferieboligens private rammer - på tværs af hele Europa. 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Der er ikke noget, der slår følelsen af, at være ude i den nyfaldne sne og indånde den friske bjergluft hele dagen, uanset om det er på pisten eller bare på en udflugt med børnene. Når I booker et NOVASOL sommerhus til vinterferie, booker I også en garanti for masser af gode vinteroplevelser for hele familien. 

Mange er entusiastiske skiløbere og glæder sig hele året til netop vinterferie, mens andre bare nyder den helt specielle atmosfære i de hvide omgivelser. Efter en helt dag i det fri går turen tilbage til skihytten, hvor hele familien kan lave mad sammen og bare koble fuldstændigt af– og måske tage en tur i saunaen. Findes der noget bedre?

feriehus vinterferie

Forskellige muligheder for en god vinterferie 

Hvert skiland har sin egen charme og sin helt egen signatur, og det kommer virkelig an på, hvilken type skiløb og stemning man søger det pågældende år. Østrig er blandt de lande som hvert år står højt på manges ønskeliste. Dette fantastiske Winter Wonderland byder på såvel godt skiløb, som spændende kultur og lækker mad. Forestil jer, at sidde på skihyttens terrasse og spise en Kaiserscharrn med en Schiwasser til – det er ægte vintermagi. Søger I noget særligt til jeres vinterferie i Østrig, så overvej at tage til Salzburg og området Ski Amadé, hvor de har nogle rigtig charmerende resorts, som er flere hundrede år gamle. Det er næsten kun østrigerne selv, der tager hertil, så der er en anderledes og mere autentisk stemning, som man ikke finder ret mange andre steder.

Et andet land, som mange elsker at stå på ski i, er Norge. Hos NOVASOL finder I b.la. et bredt udvalg af skønne feriehuse i Sjusøen, som er fordelt over et stort område og som alle udstråler den helt specielle norske frihed og bjergatmosfære. Det er svært, ikke at blive forelsket i dette område som skiløber. Der er i øvrigt god chance for at støde ind i verdensmesteren i langrend, når I kører gennem området, for de fleste landshold træner nemlig her. I Norge er der plads og muligheder for alle, uanset skiløber-niveau. Derfor er Norge også en klar favorit blandt danskerne. En vinterferie i Norge bliver ofte en fast tradition i mange familier. 

Det kan bestemt også anbefales at prøve kræfter med skiløbet i Sveriges vidunderlige bjergterræn. I kan f.eks. tage til Isaberg, hvor I finder nogle rigtig gode alpinpister – og her er alt fra børnebakker til stejle, sorte pister, hvor adrenalinen virkelig kommer op at koge. 

Hvis I gerne vil kombinere skiløb med masser af sol og god, sydeuropæisk mad, er Italien selvfølgelig ikke til at komme udenom. De lange, velpræparerede pister og den suveræne gastronomi er bare nogle af grundene til at holde vinterferie her. Et af favoritområde i Italien er Dolomitterne, hvor vinterfornøjelserne står i kø. I Frankrigs alper finder I også et væld af skisportssteder i verdensklasse, hvor I kan nyde både sol og sne, samt det velkendte franske køkken.

Sidst, men absolut ikke mindst, har vi selvfølgelig Schweiz, som næppe behøver nogen introduktion for skientusiaster. Her er virkelig alt, hvad man kan drømme om: God mad, pister i verdensklasse og høj kvalitet i alt, hvad landet har at byde på.

vinterferie

Ukendte destinationer til vinterferie i Europa

De seneste år er der dukket en masse nye skisportsområder frem og blandet sig med de mere traditionelle destinationer. Det er rigtig godt for skiløbet, og vi vil anbefale jer, også at kigge på destaintioner som Polen, Tjekkiet og Slovakiet. Her er priserne lavere end andre steder, og faciliteterne er gode og meget moderne.

Er I klar over, at Tyskland også har et enormt udvalg af gode skisportssteder? Gennem de seneste år er der sket rigtig meget her; de små feriebyer har virkelig højnet kvaliteten og komforten, og om vinteren er de fantastiske rejsemål til fornuftige priser. Vi kan f.eks. anbefale St. Andreasberg i Harzen.

Den lange og evigt voksende liste af vidunderlige skisportsområder i Europa gør, at I kan har frit valg på alle hylder, når I planlægger ferien. 

Vinterferie i Europa

 

| Administrator
(Først publiceret )