Vinterferie for jer alle

Nyfalden puddersne og frisk bjergluft! Der er nærmest intet, der slår oplevelsen. Det skulle det da ellers lige være en uge i familien skød, hvor hverdagens trummerum bliver skiftet ud med hygge, dage uden planer og masser af godt til ganen. 

 

Hvad end I drømmer om en vinterferie i vores eget yndige land, hos vores skandinaviske naboer eller højt oppe i Alperne, så har vi hyggelige sommerhuse og ferieboliger med lækre faciliteter såsom spa, sauna og pool midt i smukke omgivelser. 
 

Vinterferie for alle | NOVASOL
Vinterferie for alle | NOVASOL

Vinterferie i Danmark

- her er hyggen i centrum!

Ude godt, men hjemme bedst! Vinterferie handler i allerhøjeste grad om bare at være sammen med sine kære, når dagene er koldest og kortest, hvilket hverken behøver at involvere lange rejsedage eller store afstande. 

Faktisk er der noget ret magisk over at indtage uopdagede dele af vinterlandskabet i vores egen baghave. Vesterhavet er evigt fængende med sine enorme kræfter og gåture i det iskolde vejr langs vores kyster kan være direkte livgivende. Især, hvis der venter en kop varm kakao som belønning. Vinterferie i Danmark er ideelt for hele familien, da dagene kan fyldes med alt lige fra kulturoplevelser, sneengle og snemænd i haven, store naturoplevelser og masser af hygge i sommerhuset. I kan tilmed gøre afbrækket fra hverdagen lidt mere specielt, hvis I booker et af vores sommerhuse med indendørspool, sauna eller spa.

Vinterferie i Sverige

- mæsk jer i kanelbullar, lös godis og idyl

Grib kælken, og spænd skiene! På en vinterferie hos vores svenske naboer, kan du se frem til smukke ødegårde, der ligger som perler på en snor, og det fineste snelandskab at gå på eventyr i. Skiferie er en ideel ferieform for hele familien, og de mange løjper tilbyder noget for både store og små, uanset om du er nybegynder eller en vaskeægte skihaj. Når dagen går på hæld, kan I hygge jer hjemme på ødegården, fx med brætspil og varm kakao, eller slappe af i saunaen efter en lang dag i de sneklædte bjerge.

Vinterferie i en feriebolig | NOVASOL
Vinterferie i Sverige

Vinterferie i Norge

- indtag den storslåede natur!

Går vinterferien nordpå til de norske fjelde, venter sneklædte bjergtinder og dybblå fjorde - og måske er du endda så heldig at se det magiske, dansende nordlys. Det fantastiske snelandskab er den perfekte legeplads med aktiviteter for hele familien - uanset om I har lyst til at kælke, suse ned af pisterne, øve tricks på snowboard, tage en rask sneboldkamp eller bygge verdens største snemand, er der masser af mulighed for at få frisk luft og røde kinder. Efter en dag med fart og eventyr kan I samles om pejsen hjemme i hytten og bare være sammen.

Vinterferie i en feriebolig | NOVASOL
Vinterferie i Norge

Skiferie i de knejsende Alper

- paradiset for skientusiasterne!

Mod syd slænger Europas smukke bjergkæde sig majestætisk gennem lande som Schweiz, Østrig, Italien og Frankrig med Mont Blanc som kronen på værket. Alperne er hjemsted for et pittoresk og fuldstændig uimodståeligt vinterlandskab, hvor du - som skiløber - har udsigt til sneklædte tinder, der knejser mod solen hele vinteren. 

Du har forskellige kulinariske og kulturelle oplevelser i vente alt afhængig af, hvilken skidestination du vælger. I kan fx mæske jer i signaturretterne fondue eller racalette fra det lokale bondekøkken i de schweiziske alper, mens I kan nyde iskold hvidvin og moules frites til afterski på toppen af bjergene i det franske. Fælles for dem alle er dog, at I - efter leg og fart over feltet på pisterne - kan samles hjemme i ferieboligen, hvor I kan kokkerere med lokale, friske råvarer, og hygge med lokal vin, spil, bøger eller serier. 

Ferieboliger med hjerterum og luksuriøse faciliteter

Vinterferie med NOVASOL er lig med kvalitetstid, store oplevelser og masser af selvforkælelse. I vores ferieboliger rundt om i Europa er der hjerterum, og de kan hver og en være med til at danne den helt perfekte ramme for hyggelige aftener med hjemmelavede middage, brætspil og samvær.  

Da størstedelen af jeres ferie formentlig går med at forfine skiløbet, bygge snemænd eller ren afslapning inden døre, er jeres feriebolig selvfølgelig også udstyret med lækre faciliteter. I bestemmer derfor selv om jeres næste feriedrøm skal krydres med lidt ekstra luksus i form af enten: 

Uanset hvad I vælger, så vil vi gøre vores bedste for at give jer den bedste oplevelser med uforglemmelige øjeblikke!

| Administrator
(Først publiceret )