Vinterferie i Sverige

Dyb blå himmel, strålende solskin, hvid sne, så langt øjet rækker og et par friske minusgrader og scenen er sat for en skøn vinterferie i Sverige. De svenske fjeldområder er særligt attraktive for langrendsløberne. Der er kilometer af markerede og præparerede stier, der strækker sig over de uendelige vidder.  I skiområderne er der masser af sne, og både nybegyndere og øvede skientusiaster kan få udfordret færdighederne. De alpine skråninger er ligeledes tilpasset alle typer skiløbere. Stejle pister til de dristige og flade områder for begyndere, samt muligheden for både snowboarding, alpint skiløb og carving. I finder det hele i det snehvide Sverige.

Feriehus vinterferie i Sverige

Hytter tæt på skifaciliteter i Sverige

Loading...

Feriehuse og hytter i Sverige til vinterferie

Har du nu bestemt jer for, at din vinterferie skal foregå i Sverige, så skal du blot finde et passende sted at bo. Hos os finder du mange gode feriehuse, hyggelige hytter samt mindre ferielejligheder, der alle er udstyret, så de også kan bruges som "vinterboliger", til en helt perfekt vinterferie i Sverige. 

Ferieboligerne ligger spredt i hele Sverige, men du finder nemt et godt feriehus ved, at bruge søgefiltrene "afstand alpin" og/eller "afstand langrend". Her bestemmer du selv hvor langt der max må være til de nærliggende skisportsområder. Alle de feriehuse og hytter i Sverige, som udlejes via os, er forskellige og du kan derfor selv bestemme, hvilke faciliteter der skal være i netop din bolig, samt hvor meget plads, du gerne vil have.

Vinterferie i Sverige

Populære områder til vinterferie i Sverige

Hos os finder du feriehuse og hytter i hele Sverige. Når det omhandler vinterferie og skiløb, så er disse tre områder helt perfekte.

Du kan selv bestemme, hvor langt fra selve skisportsområderne du vil holde vinterferie i Sverige. Skal der løbes på ski fra morgen til aften så skal I vælge en af ferieboligerne tæt på skisportsområdet. Hvis din vinterferie både skal indeholde skiløb og afslapning med familien, så vælg en hytte lidt længere væk, hvor der er fred og ro. 

Det er måske ikke alle som har lyst til, eller som kan stå på ski alle dage i ferien. Heldigvis tilbyder langt de fleste skisportscentre også mange aktiviteter, som ikke involvere ski eller snowboard. Det kan være ture på snescooter, gåture med snesko på, konkurrencer for børnene og skøjteløb. Det er med til at give en afvekslende vinterferie i Sverige, hvor der vil være masser at lave for hele familien.

Vinterferie Sverige

Vinterferie i Sverige lej en privat hytte eller et feriehus

Vælger du at leje en privat feriebolig i Sverige til din vinterferie, så kan du se frem til en ferie med masser frihed. Feriehuset eller hytten bliver din og familiens helt private feriebase, og der skal derfor ikke tages hensyn til faste spisetider i restauranten eller fastlagte aktiviteter. Der kan soves længe og spises morgenmad i pyjamas. I kan laves sen aftensmad eller besøge den lokale restaurant. Om aften tændes der måske op i husets brændeovn, som giver dejlig varme til de vinterkolde tæer. Hele familien kan hygge sig sammen og når det er sengetid for de små, kan de voksne stadig hygge sig i stuen, uden at det forstyrre. 

Området omkring feriehuset i Sverige er en dejlig vinterlegeplads. Her kan der bygges snemænd og snehuler dagen lang. Rundt om feriehusets hjørner flyver snebolde i følgeskab med store grin. Når mørket falder på, kan udsigten nydes fra husets terrasse. Tag det tykke skitøj på, lav varm kakao og se solen gå ned bag de hvide toppe. En perfekt afslutning på en skøn vinterdag i Sverige. Sommerhusudlejning i Sverige er altid en god ferie for familien.