Vinterferie i Norge

Norge er en skøn legeplads for hele familien, når der skal holdes vinterferie i sneklædte omgivelser. Norge byder på mange virkelig gode skisportsområder med pister som matcher alle typer af skiløbere. En vinterferie i Norge kan holdes lige ved siden af skiliften eller midt i den smukke natur, hvor der er alle muligheder for gode vinterferieoplevelser både på og uden ski. 

Når først I ser den blå himmel med høj sol, som skinner smukt over de sneklædte bakker og bjerge, kan det kun gå for langsomt med at få det varme tøj og skiene på. Alt efter hvor I vælger at leje enten et feriehus eller en hytte i Norge, kan I glæde jer til en vinterferie i Norge med masser af gode timer i sneen. Norge er nemlig et sandt paradis for jer, som elsker at mærke den kolde vind på kinderne, mens I bevæger jer rundt på den knitrende sne.

Vinterferie i Norge

Hytter i Norge tæt på skifaciliteter

Loading...

Vinterferie i Norge er for alle

De norske fjelde er nogle af de bedste steder i verden, når der skal holdes vinterferie. I vil hurtig opdage, at der er rigtig mange udfoldelsesmuligheder, både med og uden ski. Alene den helt utrolige smukke natur vil være en kæmpe oplevelse for jer. Forestil jer, at vågne om morgen og straks gardinet trækkes fra, er der udsigt til snehvide bjerge og en klar blå himmel. En bedre start på en god vinterferie i Norge findes næppe. De mange fjelde og skovrige områder er også perfekte til gode gåture og sjove ture på kælken. 

For jer, som virkelig gerne vil ud og lufte skiene, er der også et væld af muligheder. Ligegyldig om I er top-erfarne skiløbere eller skal ned af pisten for første gang, vil der være plads til jer. I Norge er der mange gode skisportssteder, hvor der oftest er pister i alle sværhedsgrader. Liftanlæggene er også gode og I kan derfor trygt bevæg jer mod toppen. 

For langrendsløberen er Norge også en drøm. Der er utallige præparede spor, som vil tage jer gennem de smukke omgivelser ved jeres feriehus. Flere steder kan I også tage med på guidede langrendsture, hvor I får ekstra informationer om området. Snowboarding er også et hit i Norge og I vil se masser af snowboardere på pisterne. Der er også gode områder for de mere eventyrlystne snowboardere, som gerne vil lave tricks på det flade bræt. 

I kan også sagtens opleve meget andet end skiløb i Norge, når I vælger at holde jeres vinterferie her. Ved rigtig mange skisportssteder, arrangeres der forskellige ture på snescootere, med hundeslæde og på snesko. Så er det ikke alle i familien, som bare skal stå på ski hver dag, fra morgen til aften, er der også andre sjove og spændende oplevelser i vente.

Vinterferie Norge

Kan man holde vinterferie i Norge med børn?

Det helt korte svar er; Ja. Norge er en vinterdestination med rigtig mange fordele for børnefamilierne. På de mange skisportsområder er der oftest gode skiskoler, hvor jeres børn kan blive fortrolige med skiløbet. Ofte er skilærerne fra de nordiske lande, hvilket gør det nemt for børnene at forstå instruktionerne. Derudover er der også ofte gode børnebakker, børnelifte samt legeområder, hvor der er god plads til de mindste skiløbere. 

Det kan godt være, at jeres børn ikke kan holde samme tempo, som jer på en vinterferie i Norge og her kan det være en fordel, at leje en privat hytte eller feriehus i Norge. Når der er brug for en pause fra skiløbet, kan der bruges tid i ferieboligen i stedet for. Eftersom I ikke skal dele ferieboligen med andre, kan I helt selv tilrettelægge dagene, som det passer jer bedst. Måske suser en af de voksne ud på pisten fra morgenstunden, mens resten af familien sover længe og hygger om morgenbordet. Hele familien kan så samles igen til frokost og nyde eftermidagen og aften samme. For de voksne er det også mere hyggeligt, at kunne sidde i stuen foran brændeovnen om aften, når børnene er gået omkuld, efter en god dag med masser af frisk luft og motion.

Vinterferie i Norge med børn

Feriehuse og hytter i Norge til vinterferie

Har I nu bestemt jer for, at vinterferien skal holdes i Norge, så skal I blot finde den feriebolig, som passer jer. Hos os finder I både hyggelige hytter, gode feriehuse samt ferielejligheder, der alle kan bruges om vinteren. Ferieboligerne ligger spredt i hele Norge, men I finder nemt et godt feriehus til vinterferien ved, at bruge f.eks. søgefiltrene "afstand alpin" og/eller "afstand langrend". På denne måde kan I selv bestemme, hvor langt der må være til nærmeste skisportsområde. Ferieboligerne er alle forskellige og I kan derfor selv bestemme, hvilke faciliteter der skal være i jeres bolig samt hvor meget plads I gerne vil have. 

Vi har sommerhusudlejning i hele Norge hos os og I finder en stor del tæt på de mest populære skiområder, som: 

Disse områder er blandt de mest populære, når danskerne skal vælge vinterferie destinationen. Har I brug for input til jeres kommende vinterferie i Norge, så kan I altid kontakte vores salgsafdeling, som gerne hjælper jer på vej mod de norske fjelde. Vi har også eget kontor i Norge, hvor du også kan få gode råd til jeres vinterferie.