Juleferie i sommerhus

Hos NOVASOL er der plads til julen, uanset hvor meget den fylder, hvor lang tid den varer, eller hvor hvid den skal være. Her finder du ‘hjem’ til jul, og med mere end 30.000 festlige ferieboliger med fleksible fordele i Danmark og Europa, er der helt sikkert også et, der passer til lige netop dig og dine traditioner. Book din juleferie i sommerhus herunder.

Find ‘hjem’ til jul og spring ind i det nye år sammen med NOVASOL. Book din juleferie i sommerhus nemt, trygt og når som helst på NOVASOL.dk

Juleferie i sommerhus

Danmark

Kolde fingre og røde næser, lange gåture og langsomme juledage, lækker mad og endnu bedre selskab. Julen er ikke bare hjerternes fest, men også højtid for hygge, og selvom sjældent er hvid, så er den altid fyldt med gode stunder sammen med venner og familie. Tag traditionerne under armen, start slæden og sæt kursen mod en alternativ juleferie i sommerhus et sted derude i det danske vinterlandskab, så garanterer vi, at julefreden nok skal sænke sig. 

Juleferie i 

Sydeuropa

De fleste drømmer om en hvid jul, men hvad siger du til en azurblå? I vores sydeuropæiske destinationer får du det bedste af begge verdener, og når du holder jul sammen med NOVASOL, kan du altid finde et stort udvalg af unikke feriehuse og - lejligheder i Frankrig, Italien og Spanien, hele vejen fra de sneklædte Alper og helt ned til Middelhavets hvide strande og azurblå bølger. Oplev julen på en helt ny måde og tag helt nye juletraditioner med hjem i kufferten.

Find ‘hjem’ til jul og spring ind i det nye år sammen med NOVASOL. Book din juleferie i sommerhus nemt, trygt og når som helst på NOVASOL.dk

Skræddersy din juleferie

Julen er stressende nok i forvejen, og derfor tilbyder vi valgfri ankomst (og afrejse) på de fleste af vores sommerhuse og ferieboliger i juleferien. Valgfri ankomst betyder, at du frit kan vælge din bookingperiode, uanset hvor lang den er, og på hvilke dage den skal starte og slutte.

Vi har ferieboliger og sommerhuse til enhver anledning, og julen er ingen undtagelse. Har du særlige behov eller ønsker, kan du browse udvalgte hustyper herunder eller tilpasse og filtrere efter faciliteter og funktioner, når du søger. Uanset hvor, hvordan og med hvem, finder du ‘hjem’ til jul sammen med NOVASOL.  
 

Find ‘hjem’ til jul sammen med NOVASOL. Book din juleferie i sommerhus nemt, trygt og når som helst på NOVASOL.dk
| Redaktør
(Først publiceret )