Juleferie i sommerhus

Hold juleferie i nye omgivelser, og saml alle dine kære til dejlige og varme stunder i et feriehus hos NOVASOL. Her finder du ‘hjem’ til jul, og med mere end 50.000 festlige ferieboliger fordelt i Danmark og Europa, er der helt sikkert også et, der passer til lige netop dig og dine traditioner. Book din juleferie i et feriehus i dag.

Fejr juleferien i ett sommerhus sammen med familien

Juleferie i Danmark med hund tilladt

Loading...

Juleferie i Danmark

Kolde fingre og røde næser, lange gåture og langsomme juledage, lækker mad og endnu bedre selskab. Julen er ikke bare hjerternes fest, men også højtid for hygge, og selvom den sjældent er hvid, så er den altid fyldt med gode stunder sammen med venner og familie. Tag traditionerne under armen, start slæden og sæt kursen mod en juleferie i sommerhus, et sted derude i det danske vinterlandskab, så garanterer vi, at julefreden nok skal sænke sig.

Juleferie i Sydeuropa

De fleste drømmer om hvid jul og juletræet med sin pynt, men hvad siger du til at skifte sneen ud med azurblåt hav og danse om en palme? På vores sydeuropæiske destinationer får du det bedste af begge verdener, og når du holder jul i et feriehus fra NOVASOL. Her kan du altid finde et stort udvalg af unikke feriehuse og - lejligheder i Frankrig, Italien,  Spanien og Kroatien. Alt fra de sneklædte Alper og helt ned til Middelhavets hvide strande og azurblå bølger. Oplev julen på en helt ny måde og tag nye juletraditioner med hjem i kufferten.

Skræddersy din juleferie

I julen er der mange ting at holde styr på, så derfor vil vi gerne gøre det så nemt som overhovedet muligt for dig. Derfor tilbyder vi valgfri ankomst og afrejse på de fleste af vores feriehuse i hele juleferien. Valgfri ankomst betyder, at du frit kan vælge din bookingperiode, uanset hvor lang den er, og på hvilke dage den skal starte og slutte.

Vi har ferieboliger til enhver anledning, og julen er ingen undtagelse. Har du særlige behov eller ønsker, kan du tilpasse og filtrere efter faciliteter og ønsker, når du søger. Skal alle i den store familie følge med, eller vil du måske fejre jul i et sommerhus med indendørs pool? Uanset hvor, hvordan og med hvem, finder du ‘hjem’ til jul sammen med NOVASOL – start nedtællingen i dag!