Ødegårdsferie i Sydsverige

Opdag på det simple, men søde liv i Sydsverige sammen med NOVASOL. Lige på den ‘anden side’ - og langt væk fra hverdagen - finder du et stort udvalg af unikke, autentiske og ikke mindst charmerende svenske ødegårde til leje. Læs mere og book din helt egen ødegård i Sverige herunder.

Sveriges mange ødegårde er næsten lige så ikoniske, som de er idylliske. De altid charmerende, ofte rødmalede træhuse, der gemmer sig hist og her på tværs af landskabet, er som taget direkte ud af en Astrid Lindgren-fortælling, og det er nok lige netop den kombination; de vilde, vidunderlige omgivelser og den simple, nostalgiske stil, der har gjort ødegårdsferie så populært. I dag mere end nogensinde. 

Der er med andre ord nok en smule længere til den nærmeste iskiosk, når du lejer en ødegård i Sverige. Til gengæld får du fred og ro all inclusive og ubegrænset adgang til Sveriges smukke natur, der starter lige uden for døren. Ikke noget dårligt kompromis, hvis du spørger os. 

Ødegårdsferie i Sverige

Ødegård i Sverige

Loading...

Vidste du...

at kært barn har mange navne, og i Sverige kalder de det ikke for en ødegård, men i stedet en torp. Begrebet dækker især over de ødegårde, der tidligere har været brugt til landbrug.

Ødegård eller ikke så ødegård?

Helt i skoven, langt ude på landet eller der, hvor kragerne vender? Hos NOVASOL finder du altid et stort udvalg af unikke ødegårde i det meste af Sverige, men det er især i Sydsverige, og regionerne Småland, Skåne, Värmland& Blekinge, at udvalget og udbredelsen er størst. Du kan udforske udvalgte områder via ‘knapperne’ øverst på siden.