Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Skiferie i Europa

For mange betyder vinterferie først og fremmest at løbe alpint og alle ambitiøse alpine skiløbere, er altid er på jagt efter noget nyt og udfordrende. Adrenalinkicket der kommer når man suser ned af den sorte piste, sætter sig fast i blodet og året skitur er længe ventet. Den friske frostklare luft giver ny energi til krop og sjæl og stoltheden over at have besejret en ny piste, kender ingen grænser. I hele Europa finder I gode skisportssteder, hvor både de meget erfarne og nybegynderne kan holde en skøn skiferie.

Skiferie

Blandt de mest kendte skidestinationer finder vi Østrig, Italien, Norge og Sverige. Disse tre lande har lange skitraditioner, både indenfor langrend og alpinskiløb og derfor er skisportsstederne også blandt de mest foretrukne når danskerne sætter kursen mod en god skiferie. Moderne anlæg, oplyste pister til aftenløb, gode skiskoler og hyggelig afterskiing sætter rammerne for en fuldendt skiferie.

Skiområde Polen

Har I lyst til at opleve nye vinterlandskaber og teste færdighederne under nye og ikke så kendte himmelstrøg, så prøv at kigge på udbuddet af skisportssteder i f.eks. Tyskland, Polen, Tjekkiet og Slovakiet. Alle fire lande kan også byde på gode skisportscentre, med udfordringer for alle. Prismæssigt er der også noget at hente, da områderne endnu ikke har opnået samme efterspørgsel som de mere kendte vinterdestinationer.

Hytte Norge

I kan læse mere om de forskellige lande samt udvalgte skiområder, ved at klikke på landene i menuen ude i venstre side. Når I har sporet jer ind på skidestinationen, kan I nemt lave en søgning blandt vores mange ferieboliger og finde et passende feriehuse, en hytte eller en lejlighed, til jeres kommende skiferie. Har I brug for hjælp til at finde ferieboligen eller har I spørgsmål, er I altid velkomne til at kontalte vores salgsafdeling enten pr. tlf: 39 14 33 33 eller mail: novasol@novasol.dk