search

Feriehuse med pool i Kroatien

Et feriehus med pool i Kroatien giver virkelig de bedste betingelser for en vellykket ferie under sydens varme sol. Hos NOVASOL finder I et stort udvalg af kvalitets feriehuse i Kroatien med pool. Ved kanten af poolen kan I nyde det dejlige klima i Kroatien og når solen står allerhøjest på himlen, så giver poolen dejlig afkøling. De mange feriehuse i Kroatien med pool er virkelig dejlige og langt de fleste af disse feriehuse er blevet moderniseret og kan tilbyde jer den perfekte ramme om jeres ferie i Kroatien.

Hvis I vælger et af NOVASOLs mange feriehuse i Kroatien, om det er med eller uden pool, kan I gøre det med bevidstheden om, at I bestiller direkte hos leverandøren. Selvom alle vores huse er privatejede, så er vores hjemmeside ingen portal, hvor alle frit kan sætte deres feriehus til udlejning. For at udleje sit feriehus hos NOVASOL Feriehusudlejning, vil vi først besøge ferieboligen, kontrollere, at alle oplysninger er korrekte og underskriver derefter en aftale med husets ejer om udlejningen. I dag har vi et stort antal medarbejdere i Kroatien, som året rundt, sørger for at der kommer nye feriehuse og lejligheder til vores sortiment.

En stor fordel ved at leje en feriebolig i netop Kroatien hos NOVASOL er, at alle vores huse og lejligheder er det, vi kalder "All inclusive". Det betyder, at slutrengøring, linnede, håndklæder, forbrugsomkostninger og turistskat er inkluderet i selve lejeprisen. Læs mere om NOVASOLs ”All-inclusive” koncept.

Feriehus med pool

Fra det store hus til den hyggelige lejlighed med pool

Fordelen ved det store udvalg, er at I altid kan finde en feriebolig i Kroatien, som passer til jeres ønsker og behov. 

Hvor tæt vil I være på havet? Vil I have en udendørs spa? Skal der være opvaskemaskine eller internet? Valgmulighederne er mange og her på vores hjemmeside, kan I nemt udfylde netop de kriterier, som I mener er vigtige for jeres ferie.

Det er ikke ualmindeligt, at man er en gruppe af venner eller flere familier, der ønsker at holde ferie sammen. Så kan I glæde jer over, at vi har masser af store huse i Kroatien med pool. Alt I skal gøre er, at udfylde, hvor mange der forventes at bo i huset, og I får de huse frem, som tilbyder sengepladser til alle.

Foretrækker I at leje en lejlighed, så har vi også mange dejlige ferielejligheder på programmet. Nogle af disse ferielejligheder har egen privat pool, mens andre har en pool, som deles med et par andre ferielejligheder. Rejser I med børn, kan den fælles pool være som en stor legeplads, hvor der kan mødes nye kammerater, som de kan lege med, mens I nyder solen ved poolkanten.

Feriehuse med pool i kroatien

Hvor i Kroatien kan I leje et hus med pool?

Overalt i Kroatien, men især langs kysten og på de mange øer, har vi feriehuse med pool, både privat og fælles.

I vil finde mange af vores huse og lejligheder i regionen Istrien, som omfatter de populære byer som  Pula og Medulin. Andre områder, hvor I kan leje et hus i Kroatien med pool er i Dalmatien og i Kvarnerbugten. Hvorfor ikke leje et hus på en af de mange smukke øer i Adriaterhavet langs Kroatiens kyst? Kroatien har en øgruppe bestående af over 1000 øer, der omfatter Brac, Hvar, Krk, Pag og Rab.

NOVASOL sommerhusudlejning kan tilbyde feriehuse af alle slags i Kroatien, men oplever særligt at feriehuse med pool er et hit. Har I bestemt jer for, at næste ferie skal holdes i Kroatien, så vent ikke for længe med at bestille ferieboligen, for lige pludselig er den blevet bestilt af en anden. I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I vilhave tilsendte et par gode tilbud på ferieboliger i Kroatien.