Udlej dit sommerhus med NOVASOL

Udlej dit sommerhus med NOVASOL

Vi passer på det som var det vores eget

og sikrer dig en god indtjening!

Læs mere

Få inspiration til din næste ferie

Sommerhusudlejning siden 1968 

Startskuddet til det NOVASOL, som vi kender det i dag, gik d. 28. december 1968. Her startede Frederik Heegaard med udlejning af hytter i Norge, under navnet Nordisk Ferie, sideløbende med sit studie i København. I løbet af årene er NOVASOL vokset og kan i dag tilbyde leje af ferieboliger på tværs af hele Europa, til enhver anledning. Det store udvalg, med tilsammen 50.000 ferieboliger, spænder bredt fra klassiske sommerhuse, villaer, ferielejligheder, slotte samt husbåde. De mange ferieboliger fordeler sig på 19 lande, som alle byder på gode og alsidige ferieoplevelser året rundt.

Fælles for alle ferieboligerne er, at de giver dig og din familie eller venner en privat ramme om jeres ferieophold. I ferieboligen får I plads til at være jer og helt selv tilrettelægge den ferie, I drømmer om. Alle de feriehuse der udlejes, er unikke og afspejler ejerens smag og behov. Det gør et sommerhusophold til en ny oplevelse, hver gang I træder ind af døren, uanset hvor ofte I lejer en feriebolig. I vil også opleve en stor grad af autenticitet, når I vælger at holde ferie i en privat feriebolig.

Lejer I et feriehus i udlandet vil I, ved ankomst, blive mødt af enten husejeren selv eller en lokal kontaktperson. De vil kunne give jer gode tips og tricks til oplevelser og spisesteder, som måske ikke står i den lokale guidebog. I kan også lade jer inspirere af de lokale råvare, som I kan tilberede i jeres eget køkken og derefter nyde på terrassen med et godt glas vin til.

De mange ferieboliger er alle forskellige, hvilket gør, at I kan vælge blandt mange forskellige faciliteter, alt efter hvilke behov og ønsker I har. I alle lande er der et stort udvalg af feriehus med pool. Det kan både være en privat, indendørs eller udendørs pool samt ferielejligheder med adgang til en fælles pool. I finder også et stort udvalg af sommerhus med børnevenlige faciliteter, såsom gynger og sandkasse. For lystfiskeren er der også særlige lystfisker feriehuse, som dels ligger tæt på gode fiskesteder og som har relevante faciliteter som fryser og renseplads.

Når I har fundet den helt rette bolig, kan I nemt foretage bestillingen direkte på vores hjemmeside. Jeres booking vil blive bekræftet med det samme og I kan starte ferie-drømmene. Har I spørgsmål til et specifikt sommerhus, søger I hjælp til at finde en feriebolig et bestemt sted eller har I spørgsmål til jeres booking, kan I altid kontakte vores danske salgsafdeling.

For os er det vigtig, at vores gæster nemt kan få besvaret deres spørgsmål. Derfor har vi også lokale NOVASOL kontorer i flere lande. Alene i Danmark har vi mere end 20 lokale servicekontorer, som kan være behjælpelige både før, under og efter jeres sommerhusophold. I de øvrige lande har vi såkaldte landekontorer som kan være behjælpelige med svar på diverse spørgsmål. Medarbejderne tager også ud og ser på de feriehuse, som ønskes udlejet. På den måde sikre vi, at ferieboligerne er egnet til udlejning og vil give gode oplevelser for feriegæsterne.

Feriehuse i Europa og sommerhuse i Danmark

NOVASOL er siden 1968 blevet en international virksomhed, som nu ikke kun tilbyder sommerhusudlejning i de skandinaviske lande, men på tværs af hele Europa. Det store udvalg sikre, at såvel børnefamilier, par, venner, storfamilien og andre rejsegrupper kan finde den helt rette feriebolig hos os. Uanset om det er et klassisk dansk sommerhus, en moderne villa med pool, en enkel hytte i fjeldene eller en ferielejlighed tæt på byliv I søger efter, vil I kunne finde det lige her.

Er I blandt dem, som bare elsker at holde ferie i Danmark, så kan I glæde jer over et stort og alsidigt udvalg af sommerhuse. De fleste sommerhusområder ligger langs den danske kyst, for vi har nemlig altid søgt mod havet, når der skal holdes ferie i Danmark. Lejer I sommerhus ved Vesterhavet, kan I glæde jer til at nyde de mange gode sandstrande med høje klitter samt god plads til leg og afslapning. Tag f.eks. et kig på sommerhus i Blåvand eller et sommerhus i Søndervig.

Blandt børnefamilierne hitter et sommerhus på Djursland i høj grad. Her er nemlig et stort udvalg af gode attraktioner og forlystelsesparker indenfor kort afstand plus mange børnevenlige badestrande. Sommerhus på Fyn er også populært, da Fyn er leveringsdygtig i såvel smuk natur og gode attraktioner. Søger I ro og charme, så kunne du leje et sommerhus på Rømø med familien eller et charmerende sommerhus i Nordjylland. Kombiner en ferie med smuk natur og spændende. historiske oplevelser fra et sommerhus i Sønderjylland. Er det ø-livets glæder som lokker, så tag f.eks. et kig på de flotte sommerhuse i Sandvig på Bornholm. 

For mange er et ophold i et sommerhus i Danmark indbegrebet af den ægte og klassiske sommerferie i Danmark. Her nydes livet på terrassen og ved stranden. Der er aldrig langt til gode oplevelser og attraktioner i verdensklasse. Derudover er det nemt og bekvemt for feriegæster i alle aldre. Mange hundeejere vælger også sommerhusudlejning i Danmark. I over halvdelen af de ferieboliger vi udlejer i Danmark, må man nemlig have sin hund med – helt gratis. Det er tryg ferie for hele familien!

Et ophold i et sommerhus eller en ferielejlighed begrænser sig ikke kun til sommerhalvåret. Hos os kan I leje en feriebolig hele året, uanset vejr og vind. Mange vælger også at leje et sommerhus i Danmark med indendørs pool til efterårs – eller vinterferien. De mange helligdage i foråret bliver også ofte brugt til en miniferie, både i Danmark og i udlandet. Kort sagt – vi elsker at tage i sommerhus!

De mange ferieboliger i udlandet kan ligeledes lejes året rundt. Drømmer I om masser af sol og rendyrket afslapning er et feriehus i Kroatien et godt bud på en dejlig feriedestination. Kroatien byder på utrolig smuk natur, krystalklart badevand og mange historiske byer. I en feriebolig i Spanien er der også sikret solskin og højt feriehumør. Må jeres ferie også gerne indeholde rigtig god mad og lokal vin, så tag et kig på et feriehus i Italien. Her kan I forsøde ferien med god gastronomi, enten på en lokal restaurant eller hjemmelavet, med lækre råvare, købt på det lokale marked.

For børnefamilien, som gerne vil på kør-selv ferie, men som ikke har mod på de længere ture sydpå, så er Tyskland et godt valg. Der er mange nye og moderne feriehuse i Tyskland, hvoraf mange er beliggende langs kysten – kun en kort køretur fra Danmark. Til vinterferien med sne er der f.eks. mange gode hytter i Norge, både til to personer og større grupper. Er I til smuk natur og store skove, så må et feriehus i Sverige være sagen. Her kan I bo midt i de grønne skove med udsigt til blanke skovsøer eller ved den smukke skærgård.

Tag selv et kig på de forskellige destinationer, hvor vi udlejer ferieboliger og glæd jer til en ferie fuld af frihed

Se alle vores ferieboliger i 19 lande