NOVASOL kundefordele i Norge

Få rabat på masser af spændende attraktioner, seværdigheder og services, når du holder ferie i Norge sammen med NOVASOL. Du kan se alle aktuelle kundefordele og rabatordninger i Norge her på siden, hvor du også kan finde meget mere inspiration til din næste ferie.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Borgund Stavkirke

Oplev en af Europas ældste træbygninger

NOVASOL-gæster i Norge får 10% rabat på entré til Borgund Stavkirke i Lærdal, der ikke bare er en af de bedst bevarede stavkirker i Norge, men også blandt de ældste træbygninger i hele Europa.

Blaafarveværket og Koboltgruvene

I minearbejdernes fodspor

Blaafarveværket og de tidligere koboltminer ved Åmot i Innlandet er i dag et oplevelsesmuseum, der giver et unikt indblik i livet som minearbejder i 1800-tallet. Når du holder ferie med NOVASOL, får du 20 - 25% rabat på rundvisninger, udstillinger og mad og drikke.

Sjusjøen Husky Tours

Hundeslædeture på Sjusjøen

Få 10% rabat på guidede hundeslædeture hos Sjusjøen Husky Tours, der tilbyder unikke naturoplevelser i og omkring den smukke natur ved skiresortet Sjusjøen.

Learn2

Lær noget nyt i din ferie

Learn2 tilbyder individuel træning i forskellige udendørs sportsaktiviteter som skiløb, langrend, klatring, windsurfing, kajak og meget mere. Kurserne afholdes over det meste af Norge efter aftale, og eventuelle NOVASOL-rabatter varierer alt efter hvilke kurser, der er tale om. 

Vær opmærksom på, at hvis du ønsker at gøre brug af vores kundefordele og rabatordninger i Norge, er det vigtigt, at du medbringer og fremviser gyldigt lejebevis det pågældende sted.

Olympiaparken

Mærk den olympiske ånd

Selvom den olympiske ild i Lillehammer for længst er slukket, kan du stadig besøge anlægget og prøve kræfter med nogle af disciplinerne fra dengang. Sammen med NOVASOL får du 20% rabat på de fleste aktiviteter, eksempelvis bobslædebanen, kælkebakken og den olympiske stolelift.

Sport 1 Sjusjøen

Rabat på leje af ski og cykler

Når du booker en feriebolig i Sjusjøen, får du 10% rabat på leje af ski og cykler i sportsbutikken, Sport 1 i Sjusjøen. Husk at medbringe et gyldigt lejebevis for at aktivere rabatten.

Atlanterhavsparken

Nordeuropas største saltvandsakvarium

Når du besøger Europas største saltvandsakvarium, Atlanterhavsparken i Ålesund, får du som NOVASOL-gæst en gratis kop kaffe eller en gratis sodavand i akvariets café.