NOVASOL kundefordele i Kroatien

Sammen med NOVASOL får du rabat på masser af populære attraktioner, seværdigheder og services i Istrien og Dalmatien. Du kan se alle aktuelle kundefordele og rabatordninger i Kroatien herunder, hvor du også finder meget mere inspiration til din næste ferie.

Customer Benefits Croatia

Feriehuse i Kroatien

Loading...

Mare Boat

Oplev Istrien fra søsiden

Når du booker en feriebolig i Istrien, får du 10% rabat på alle udflugter og bådture hos Mare Boat i Rovinj. Rabatordningen gælder maks. 12 personer, og børn under 10 år er gratis.

Shark Diving Centre

Adriaterhavet under overfladen

Når du booker en feriebolig i Istrien, får du op til 10% rabat på dykkerture og kurser hos Shark Diving Center i Medulin. Gælder både PADI og CMAS kurser, samt arrangerede og individuelle dykkerture.

Tunana Fishing

Big Game Fishing i Medulin

Når du booker en feriebolig i Istrien, får du 10% rabat på alle udflugter og fisketure hos Tunana Fishing i Medulin. Tilbuddet gælder på fisketure fra 75€ pr. person og ved min. fire personer. Der er også mulighed for at arrangere gruppeture (maks. 10 pers.), samt hel- og halvdagsture.

Glavani Park

Sjov for hele familien

Når du lejer en feriebolig i Kroatien, får du 10% rabat på alle aktiviteter i den populære adventurepark Glavani Park. Entré til parken er gratis.

Chiavalon

Kroatiens bedste olivenolie

Chiavalon i Vodnjan laver noget af det bedste olivenolie i verden, og når du holder ferie sammen med NOVASOL, har du mulighed for at få et unikt indblik i produktionen og smage på de gyldne dråber. Derudover får du også 10% rabat på alle produkter i butikken.

Museum Olei Histriae

Dyk ned i olivenoliens historie

På Museum Olei Histriae i Pula kan du opleve spændende udstillinger og dykke ned i den ældgamle historie om produktion af olivenolie i Istrien. Sammen med NOVASOL får du både 10% rabat på entré og evt. olivenoliesmagning undervejs.

Restaurant Boccaporta

Smagen af Middelhavet

Få 10% rabat på hele regningen, når du besøger den charmerende Middelhavsrestaurant Boccaporta i Pula. Gælder kun ved kontantbetaling.

Pula City Tour

Guidede ture & sightseeing

Når du holder ferie i Istrien, får du 10% rabat på guidede rundture med Pula City Tour. Turen foregår på engelsk og som ‘hop on-hop off’, og du kan stige af og på, som du vil indenfor en periode på 24 timer.

Zigante

Kroatiens trøffelparadis

Zigante er synonym med trøffelprodukter i Kroatien, og når du holder ferie sammen med NOVASOL, får du 5% rabat på alle produkter i Zigantes butikker (Livade, Grožnjan, Buje, Buzet og Motovun) og 10% på Zigantes egen restaurant i Livade.

Tsunami Windsurfing

Vand og vind i håret

Når du booker en feriebolig i Istrien, får du 15% rabat på leje af udstyr og undervisning hos Tsunami Windsurfing i Medulin og Pješèana Uvala. Gælder både windsurfing, kitesurfing og stand up paddle.

Vina Cattunar

Istriens største vinproducent

Siden 1980’erne har Familien Cattunar dyrket vin på deres gård i Brtonigla, der i dag er Istriens største. Sammen med NOVASOL får du 15% rabat på omvisninger, samt alle produkter i gårdbutikken.

Taxi Šljuka

Udflugter og shuttle services i Istrien

Når du holder ferie i Istrien, får du 10% rabat på alle tjenester hos Taxi Šljuka, der tilbyder og organiserer udflugter og shuttle services i hele Istrien.

Madlavningskursus i Trogir

Smag på Dalmatien

Få en helt unik ferieoplevelse, når kok og vært Ivana Oresic guider dig igennem det dalmatiske køkken. Dagen starter kl. 9 på madmarkedet i Trogirs gamle bydel og varer ca. 5 timer, hvor Ivana fortæller om og guider dig igennem lokale madtraditioner i hendes eget køkken. Sammen med NOVASOL får du 10% rabat.

Sea Shine Travel

Bådture på øen Brac

Sammen med NOVASOL får du 10% rabat på alle udflugter og bådture hos Sea Shine Travel på øen Brac. Børn under 7 år er gratis.

Island Travel Brac

Skræddersyede udflugter på Brac

Sammen med NOVASOL får du 10% rabat hos Island Travel Brac i Supetar, der arrangerer individuelle bådture og andre udflugter på øen Brac.

eGo CORVUS

Billeje og shuttle service i Split

eGo CORVUS tilbyder billeje, shuttle service og udflugter i Dalmatien for grupper på op til ni personer. Som NOVASOL gæst får du 10% rabat på alle tjenester.

Dalmatien

Vær opmærksom på, at hvis du ønsker at gøre brug af vores kundefordele og rabatordninger i Kroatien, er det vigtigt, at du medbringer og fremviser gyldigt lejebevis det pågældende sted.