search

Feriebolig i Kroatien

Oplev Kroatien,  hvor der udlejes tusindvis af feriehuse, villaer, ferielejligheder og luksus-feriehuse. Uanset om I er et par, en flok venner, en børnefamilie eller den helt store familie, er vi sikre på at I kan finde en feriebolig i Kroatien, som passer perfekt til jer, og hvor I rigtig kan nyde glæderne ved sommerhusudlejning.

Kroatien er især kendt for sit utrolige rene og krystalklare blå hav, et klima, som indbyder til en skøn ferie med masser af sol og varme og ikke mindst mange udfoldelsesmuligheder og spændende attraktioner. Er I til ferie ved vandet, kan Kroatien, med næsten 6.000 km middelhavs kyststrækning, tilbyde jer alt lige fra klippekyst til fine strande. Her er også utallige øer i Adriaterhavet, som byder på mere af den afslappende middelhavslivsstil.

Stemningsvideo fra smukke Kroatien

Kroatien; En særlig destination

Kroatiens geografiske beliggenhed gør feriedestinationen til noget helt særligt. I vil over hele landet finde en smuk natur, et stort antal af kulturelle og historiske monumenter og vigtigst af alt; gæstfrie mennesker overalt. Alt dette gør Kroatien til den 'perfekte' feriedestination og et af de smukkeste lande i Europa. I Kroatien ligger der også otte nationalparker og hele syv skønne kulturelle og naturlige seværdigheder, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

Udover alt dette er Kroatien et af de mest solrige lande i Europa, hvorfor det er en ideel destination for jeres næste sol-ferie. Kroatien er et meget ungt land, men det har alligevel en tusind år gammel historie og en kulturel blanding af Centraleuropa og Middelhavsområdet. Kroatien har været under flere folkstyrer imellem de omkringliggende nationer, derfor landet byder på særpræg fra et væld af forskellige kulturer og inviterer til mange forskellige historiske monumenter. Lejer I et feriehus i Kroatien kan I glæde jer til en pragtfuld badeferie omgivet af en rig historie og kultur, samt en enestående og skøn natur. I Kroatien får hele familien mulighed for at opleve fantastiske attraktioner og seværdigheder.

Mest populære feriedestinationer i Kroatien

Kroatien byder på et fantastisk ferieliv, uanset hvor I vælger at leje feriehus. De mest populære områder ligger langs kysten sa,t på de mange små øer. Langs kysten er Istrien det mest populære sted at leje feriebolig i Kroatien, da området byder på alt det, der gør Kroatien unikt og smukt. Istrien er en halvø i Kroatien, som ligger overfor Italien og grænser op mod Slovenien. Lejer i en feriebolig i Istrien er I tæt på et hav af ferieaktiviteter og seværdigheder i et naturskønt område, som byder på nogle af landets bedste strande.

 Øst for Istrien finder I Kvarnerbugten, der især er kendt for sine mange øer og sin centrale geografiske placering, hvilket har medført at en masse forskellige kulturer har været forbi og sat sit præg på regionen. Lejer i sommerhus i Kvarnerbugten er I aldrig langt fra fantastiske strande og et rigt kulturliv samt utallige fine øer.

Længere mod sydøst finder I regionen Dalmatien. Lejer I et feriehus i Dalmatien kan I glæde jer til en pragtfuld ferie ved en af Europas smukkeste skærgårde. Udover dette byder området på en spændende historie samt en række børnevenlige badestrande og attraktioner.

Lej en feriebolig i Kroatien og oplev de mange smukke kystbyer

Leje af en feriebolig i Kroatien til kør-selv-ferie

Kroatien er bestemt også en egnet destination for en kør selv ferie - en ferieform som vi danskere har dyrket i mange år. Kør selv ferie til Kroatien kan foregå på lige den måde, som passer jer bedst. Det vigtigste ved en kør selv ferie er, at I planlægger turen, som I gerne vil og holde de pauser, som der er brug for. Skal I på kør selv ferie til Kroatien med børn, så tag nogle små ting med som børnene kan underholdes med i bilen. Husk også at tage drikkevare og snacks med. 

Kør selv ferie til Kroatien kan gå via Tyskland, Østrig og Slovenien. Mange vælger at køre i weekenden, hvor de store lastbiler ikke fylder på motorvejen. I sommerferien er der naturligvis en del trafik ned gennem Europa, for mange tager turen sydpå i egen bil. Men hvis I på forhånd undersøger diverse vejarbejde på jeres strækning, kan I bedre forsøge at planlægge ruten, uden de store kø-stop. 

Østrig er et oplagt overnatningssted, hvis ikke I vil tage køreturen til Kroatien i et stræk. I Østrig er der mange steder, hvor I nemt og billigt kan snuppe en overnatning. Herefter er I klar til sidste etape af turen mod jeres feriebolig i Kroatien. Find flere praktiske informationer om kør selv ferie i Kroatien

Lej en feriebolig i Kroatien og oplev det unikke ø-liv

I Kroatien har I muligheden for at leje en feriebolig på en af de utallige paradisøer - store som små. De idylliske øer finder I langs kysten helt fra Kvarnerbugten til Syddalmatien og der er over 1000 af dem. På en stor del af øerne udlejer NOVASOL privatejede ferieboliger med alle tænkelige faciliteter.

Hvis I vil bruge jeres ferie i Kroatien på at solbade og boltre jer i Adriaterhavets bølger, så er øen Brač oplagt, da der er fantastiske strande og utallige vandsportsaktiviteter, samt et hyggeligt bymiljø med restauranter. Ønsker I lidt mere gang i den kan øen Hvar anbefales, hvor der både er idylliske strande og charmerende middelalderbyer. Hvar er også kendt som de kendtes rejsemål, så en tur på strandpromenaden i Hvar by kan byde på store både og fashionable restauranter. Andre spændende øer er Pag, som er en kendt for sit rige festliv, øen Rab, hvor der er god mulighed for kulturelle input efter ture på stranden, og ikke mindst øen Lošinj, der en af de mindst beboede øer og en af de mest paradisiske.

I har altså et væld af øer i Kroatien, hvor I kan leje et feriehus eller en ferielejlighed, og hvor der er rig mulighed for en badeferie med kulturelle udflugtsmuligheder.

Lej en feriebolig i Kroatien på en af de mange øer

Attraktioner og udflugtsmuligheder i Kroatien 

Selvom de fleste tager til Kroatien for de mange strande og solens stråler, så byder landet på meget mere endnu! I kan eksempelvist tage en tur forbi Rovinj i Istrien, som blev bygget af venetianerne, eller det romerske amfiteater i Pula. En tur forbi Dubrovnik kan bestemt også anbefales, da byen byder på aktivitetsmuligheder for både små og store, samt en række paladser og en stor katedral.

Naturen i Kroatien er i en liga for sig selv og naturelskere vil blive ellevilde med landet. Besøg f.eks. den maritime nationalpark Kornati, en af de syv seværdigheder på UNESCOs verdensarvsliste, eller tag en tur op i bjergene og oplev den fantastiske udsigt over det vidunderlige landskab. I Kroatien kan I opleve den perfekte blanding af bade- og vandreferie, da bjerglandskabet og kysten flere steder ligger lige op ad hinanden. Så grib chancen og oplev fantastiske Kroatien fra et dejligt og indbydende feriehus eller en ferielejlighed fra NOVASOL.

Feriebolig i Kroatien - All Inclusive

Når du booker en NOVASOL feriebolig i Kroatien så er det med ”All Inclusive”. Dette gælder, uanset om I lejer et feriehus eller en lejlighed. All inclusive i feriebolig i Kroatien betyder, at følgende er inkluderet i lejen:

  • EL
  • Vand
  • Varme
  • Slutrengøring
  • Sengetøj
  • Håndklæder (badehåndklæder skal dog selv medbringes)
  • Evt. turistskat

Der kommer altså ikke nogen merudgifter oveni, når lejen er betalt, medmindre andet er angivet på husprsæsentationen. NOVASOL tilbyder ikke kun All-inclusive i forbindelse med leje af en feriebolig i Kroatien. Dette koncept kan du også finde i  Grækenland, Montenegro og Slovenien. Læs mere om de andre All-inclusive lande.

Privatejede feriebolig i Kroatien med pool

Når I lejer en feriebolig eller et feriehus i Kroatien, kan I vælge et hus, der lever op til præcis de krav og forventninger, I har til en ferie i Kroatien. Den enkle løsning er en klassisk feriebolig med de essentielle faciliteter, hvor der er fokus på samværet og hyggen. Ønsker I lidt mere luksus, kan I finde et hus med alt hvad hjertet kan begære af udstyr. Søg f.eks. efter feriehuse med egen pool, spa eller andet luksus. Ønsker I at medbringe hunden på jeres sommerhusferie, skal I blot huske at søge efter vores husdyrvenlige ferieboliger, hvor jeres hund er velkommen helt uden ekstra omkostninger. Vi er sikre på at I kan finde et sommerhus i Kroatien, der lever op til jeres krav og forventninger, og hvor der også er plads til hele familien.

Stort udvalg af feriebolig i Kroatien med pool

Aktiv ferie i Kroatien 

Kroatien har et væld af aktivitetsmuligheder. Udover mange dejlige naturparker, guidede ture i de antikke gamle byer, museer, seværdigheder og gamle monumenter, er der også et rigt udbud til vandsportsentusiaster. Langs hele kysten støder man på by efter by, hvor der tilbydes dykkerkurser og guidede dykkerture blandt skibsvrag, undervandsgrotter og fisk i alle regnbuens farver.

Eller hvad med en bådudflugt til nogle af de mange øer. I kan enten selv leje en båd og udforske øerne på egen hånd, eller leje en båd med skipper, som kan sejle jer rundt til interessante steder og fortælle jer om det hele. Men hvis der skal være fart over feltet, kan I stå på vandski eller leje jetski. Mulighederne er mange og det er kun fantasien der sætter grænser her, hvis I drømmer om en aktiv ferie i Kroatien.

Efter en aktiv og spændende dag, vil jeres feriebolig i Kroatien give jer de bedste muligheder for at få slappet godt af, inden en ny og oplvelsesfyldt feriedag venter.

Smagen af Kroatien

En ferie er ikke meget værd uden gode gastronomiske oplevelser - og dette bliver intet problem i Kroatien. Det kroatiske køkken er meget varieret og selvom det har fået indflydelse fra mange omkringliggende lande, så har det stadig sit helt eget særpræg. Da landet strækker sig over en lang kyststrækning, så består mange af retterne naturligvis af fisk og skaldyr. Prøv også andre klassiske kroatiske retter som f.eks. mjesano meso, salata od hobotnice, punjene paprike eller purica z mlincima, som hhv. er en grilltallerken med pomfritter, blækspruttesalat, peberfrugter med ris- og kødfyld, og kalkun med bagt pasta. Kroatien er også kendt for sin kaffe, øl og vin i verdensklasse, som sjældent bliver eksporteret, hvorfor der er endnu flere nye smagsoplevelser.

Oplev smagen af Kroatien

Service hos NOVASOL

Når I lejer en feriebolig i Kroatien, får I stadig den fulde NOVASOL service med i bagagen. Modsat i Danmark, hvor I typisk henter nøglen til sommerhuset på et lokalkontor, hvor medarbejderne også kan hjælpe med svar på diverse spørgsmål, så starter ferien i udlandet oftest direkte ved ferieboligen. Her tager husets ejer eller en kontaktperson imod jer og byder velkommen. De kan også være behjælpelige med svar på diverse spørgsmål. Skulle I, i løbet af ferien, få behov for at kontakte NOVASOL Feriehusudlejning, så er vores kundeservice kun et opkald eller en mail væk.