Eksklusive lejligheder i Prora Solitaire på Rügen

I Prora Solitaire ved Østersøen tilbyder vi eksklusive lejligheder, så I kan nyde en fantastisk ferie ved en af de smukkeste strande på Rügen. I kan glæde jer til rummelige og luksuriøse lejligheder, et 1000 m2 spa område med sauna, fitness og en indendørs pool. Andre unikke ferieglæder er vores morgenmadsservice og den veludstyrede bar.

NOVASOL tager din ferie personligt – fra booking til overlevering af nøglerne. I Prora Solitaire på Rügen har vi etableret en servicestandard, der er noget for sig selv. I den storslåede lobby bliver i bydt varmt velkommen, hvor erfarne lokalansatte hjælper og giver omfattende service under jeres ophold.

Besøg den smukke strand fra en lejlighed i feriehusbyen i Prora

Highlights ved vores lejligheder i Prora Solitaire

I alle vores lejligheder i Prora Solitaire finder I et moderne køkken, smart tv, Wi-fi og efter gæsteanmodning også en rengørings- og morgenmadsservice. Herudover kan I glæder jer over:

  • Jeres senge er allerede redte og håndklæder ligger klar, når I ankommer. Hvis I ønsker en mellemrengøring af jeres lejlighed, er en lille note til personalet nok. Grundlæggende medfølger sengelinned, håndklæder og slutrengøring i jeres reservation.

  • Ved 14 dages ophold medfølger en mellemliggende rengøring og et håndklædebytte.

  • En morgenmadsservice kan bookes. Høje stole og ekstra senge kan lejes i receptionen.

Gratis adgang til Wellness & Fitness-område

Som gæst hos NOVASOL har I gratis adgang til spaområdet på over 1000 m2. Dette område omfatter flere saunaområder med forskellige temaer, samt isgrotten og et kardio og fitness område. Derudover venter en indendørs pool på 18 x 6 m (herunder børnebassin), samt en opvarmet udendørs pool på 24 x 4 m og en uopvarmet udendørs pool. Hvis I ønsker endnu mere welness, kan yderligere fitness- og massagetilbud bookes mod et gebyr. Vi tilbyder følgende yderligere tilbud:

  • Elektro-muskelstimulering på 20 min. 29,- € pp.

  • Ayurvedisk håndmassage fra 30,- € pp.

  • Ayurvedisk fosmassage fra 30,- € pp.

  • Ayurvedisk ansigtsmassage fra 60,- € pp.

  • Ayurvedisk kropsoliemassage fra 90,- € pp.

  • Klassisk helkropsmassage fra 60,- € pp.


Tip : Medbring private baderedskaber til stranden og welnessområdet. Håndlæder, badekåber og tøfler til wellnessområdet er endnu ikke tilgængelige.

Bar og restaurant ved jeres lejlighed i Prora Solitaire

Nyd aftenen i baren med øl, cocktails og lette snacks, samt Sky TV.

Restauranten tilbyder skønne måltider præget af regionale specialiteter forberedt i et moderne køkken. Restauranten har 70 siddepladser og er åben fra 09.00-18.00. Her kan i bestille morgenmad a la carte og nyde en forfriskende snack i løbet af dagen. Mindre måltider og snacks måltider kan også nydes i fiskeklubben. Langs strandpromenaden finder I flere restauranter, caféer og dagligbutikker.

NOVASOL garantier i Prora Solitaire

NOVASOL har flere fritidspartnere på øen, som tilbyder fede aktivitetsmuligheder.
Når I booker hos NOVASOL er vores tryghedspakke altid inkluderet i prisen. Yderligere oplysninger om tryghedspakken findes i vores FAQ.

NOVASOLs Best-Price-Garanti garanterer jer den bedste pris for jeres lejeperiode.

Nye suiter og lejligheder med udsigt over Østersøen

Vores kvalitetslejligheder kan lejes hele året rundt fra blot 2 nætter til en længere ferie på f.eks. 21 nætter. Lejlighederne er et ideelt alternativ til et sommerhus på Rügen hvis I ønsker lidt mere luksus og komfort – perfekt til en kort pause ved Østersøen. Eksklusive møbler og fantastiske faciliteter omkring jer sørger for harmoni og elegance. Hvert møbel i jeres lejlighed i Prora er nøje udvalgt for den bedste komfort. For privatlivets skyld skærmer en lille granskov lejlighederne fra stranden. Her føler i jer fra starten klar på en helt særlig ferie ved Østersøen.

Fra jeres lejlighed i Prora Solitaire kan I nyde udsigten over Østersøen og den 7km lange sandstrand i Prorer Wiek med sine hvide kridtklipper og krystalklare vand. Udsigten over sejlbåde i horisonten, himlen, bølgerne og den fine sandstrand er særdeles betagende. Ikke langt fra ferielejligheden finder I en masse spise- og shoppemuligheder langs strandpromenaden . Selv i Prora Solitaire finder I hurtigt noget fristende: I løbet af dagen serverer fiskeklubben velsmagende snacks, lige fra klassisk currywurst til moderne fiskeretter, og om aftenen kan I nyde en varieret menu med mange kulinariske delikatesser og en god atmosfære i restauranten.

De forskellige lejligheder i Prora Solitaire på Rügen

Nedenfor kan I læse om de forskellige typer lejligheder vi udlejer i Prora Solitaire. I kan kopiere husnummeret ind i søgefeltet ovenfor, for at tage et nærmere kig på hver enkelte lejlighed. Husk at dette blot er én af vores mange feriehusbyer og ferieparker i Tyskland som kan gøre jeres ferie den smule bedre! Udvalgte lejligheder er husdyrvenlige, så I kan rejse med jeres hund uden ekstra omkostninger.

Baltic Studio

Den cirka 40 m2 eksklusive studiolejlighed er det perfekte hjem til en ferie for to eller fire. Her finder I alt hvad I behøver af udstyr til en afslappende ferie: et praktisk køkken med spisebord, soveværelse med boxmadrass, en komfortabel og lys stue, samt en privat balkon med udsigt over de parklignende haver og det glitrende hav bagved.

Lejligheder: DMR755, DMR756, DMR757, DMR762, DMR763, DMR764, DMR765, DMR802, DMR803, DMR804, DMR807, DMR809

Skysuite

Disse penthouse suiter beliggende på 5. etage har den bedste udsigt over Østersøen takket være de store panoramavinduer i næsten alle rum. I stuen finder i et Bose musiksystem og en trappe der fører jer op til jeres private tagterrasse. Her venter lounge møbler af høj kvalitet og højdepunktet her er det private udendørs jacuzzi.

Lejligheder: DMR788, DMR826, DMR827

Eden

Disse penthouse suites på 5. etage er endnu et højdepunkt i Prora Solitaire. Lejligheden er luksuriøst indrettet og oversvømmet med dagslys takket være de store panoramavinduer og den private balkon.

Lejligheder: DMR738, DMR722, DMR730, DMR775, DMR780, DMR782, DMR789, DMR811, DMR825

Angel

Denne lejlighed på 28 m2 er perfekt til en ferie for 2. Et lille tekøkken hører til lejligheden og den private balkon giver en vidunderlig udsigt over haven og Østersøen. Store panoramavinduer giver masser af lys og en god atmosfære i lejligheden.

Lejligheder: DMR774, DMR777, DMR784

Penthouse Garden

Vores ’Penthouse Garden’ kan lejes i 2 forskellige udgaver; en tre-værelses på 75 m2, samt som en tre-værelses suite med en tagterasse på over 68 m2. De åbne og solrige lejligheder har panoramavinduer fra gulv til loft på tre sider, så de bliver oversvømmet med dagslys. Øverst oppe har I næsten udsigt over hele Rügen og privatlivet står i top!

Lejligheder: DMR792, DMR828

Sunny

Det er ikke uden grund at denne lejlighed er blevet kaldt ’Sunny’ med sine store panoramavinduer. Fra alle 60 m2 har i udsigt mod øst med fyrreskoven og Østersøen – og selvfølgelig solopgangen om morgenen. Denne vidunderlige udsigt kan også nydes fra den 10 m2 store balkon. Soveværelset har et walk-in closet.

Lejligheder: DMR723, DMR731, DMR739

Junior

Denne type lejlighed på 60 m2 kan rumme helt op til 6 personer. Både i den rummelige og lyse stue, samt i det seperate omklædningsrum er der mulighed for at slå en sovesofa ud til ekstra sovepladser. Omklædningsrummet er adskilt med en skydedør og har ingen vinduer, men resten af lejligheden er lys og åben. Eksklusive møbler som er omhyggeligt udvalgt står for en livsstil der forener elegance og harmoni.

Lejligheder: DMR712, DMR713

Moon

Den moderne og veludstyrede ’Moon’ har alt hvad hjertet begærer. Det åbne køkken og panoramavinduerne giver en lys og indbydende atmosfære. Den 2x2 m store dobbeltseng giver mulighed for en komfortabel og god nats søvn. Spis morgenmad på den private terrasse og få en afslappende start på dagen!

Lejligheder: DMR701, DMR702, DMR703, DMR754, DMR801

Master

Den store ’Master’ lejlighed har plads til hele familien. I denne over 90 m2 store lejlighed finder I to store soveværelser med højkvalitetssenge og påklædningsrum. To seperate badeværelser tilbyder ekstra privatliv for par,der rejser sammen og ekstra plads til familien på ferie. Den næsten 40 m2 store terrasse med komfortable havemøbler invitere til at slikke sol og slappe af efter en dag på stranden.

Lejligheder: DMR704

Amber

Luksuslejlighedstypen ’Amber’ tilbyder luksus fordelt på 91 m2 og to etager. Her kan I nyde solopgangen om morgenen på balkonen ved jeres soveværelse eller den delvist overdækkede terrasse.

Lejligheder: DMR706, DMR707, DMR709, DMR710

Skipper

Denne 2-etagers lejlighed på stueetagen og 1. etage byder på ren luksus. Her finder I en 17 m2 terrasse og fra det rummelige soveværelse på 1. etage har I direkte adgang til balkonen. Sofaen i stuen kan konverteres til en sovesofa til to personer ekstra.

Lejligheder: DMR711, DMR 751, DMR752, DMR753, DMR805

Cloud

Disse lejligheder lover høj kvalitet og en behagelig atmosfære. Her er der blevet lagt særlig vægt på et sundt indeklima og allergivenlige materialer. Alle møbler er håndplukkede omhyggeligt – intet er efterladt til chance. Fra den lyse og åbne opholdsstue har I direkte adgang til den private balkon på omkring 10m2 med udsigt til Østersøen. Sofaen kan konverteres til en sovesofa til to personer ekstra.

Lejligheder: DMR717, DMR812, DMR725, DMR733, DMR741, DMR768, DMR790

Capt’n

Uanset om I rejser hele familien eller med vennerne har ’Capt’n’ lejligheden i Prora plads til alle. Her finder I 3 store soveværelser med komfortable dobbeltsenge, samt to yderligere sovesofaer i stuen – altsammen spredt henover 120m2. Den store og åbne opholdsstue hænger sammen med køkkenet og inviterer til hyggeligt samvær, hvorefter I kan slutte dagen af på den store balkon.

Lejligheder: DMR806, DMR715

Pearl Suite

Denne suite skelner sig fra de andre med sin placering i enden af bygningen med vinduer mod både havet og indlandet, hvilket sikrer særligt lys og en god atmosfære i lejligheden. Glem heller ikke den store balkon! I denne lejlighed finder i to store soveværelser med dobbeltsenge og to seperate badeværelser. ’Pearl Suite’ lejlighederne er perfekte til en ferie i tyskland for hele familien!

Lejligheder: DMR716, DMR724, DMR732, DMR740, DMR766, DMR813

Prince/Princess

I disse lejligheder er der lagt særlig vægt på et sundt indeklima og allergivenlige materialer. På de 40m2 finder I alt hvad I har brug for til en dejlig ferie, med en rummelig og åben stue og store vinduer. To døre giver adgang til den private balkon på næsten 10m2. Soveværelset ligger seperat fra stuen med en skydedør og indeholder eget tv.

Lejligheder: DMR718, DMR719, DMR720, DMR721, DMR726, DMR727, DMR728, DMR729, DMR734, DMR735, DMR 736, DMR737, DMR742, DMR744, DMR745, DMR778, DMR785, DMR815, DMR816, DMR817, DMR818, DMR820, DMR821, DMR82 , DMR823

Pearl Small

Med to soveværelser er denne lejlighed i Prora perfekt til en familieferie. Et moderne køkken er integreret i den lyse og rummelige stue, hvorfra I har direkte adgang til altanen med havudsigt. Fra et af soveværelserne kan man også nå balkonen. Højkvalitetssenge garanterer optimal sovekomfort i soveværelset.

Lejligheder: DMR722

Garden Suite

Denne luksuriøse og rummelige suite byder på alt hvad hjertet begærer. Med tre meter til loftet og store vinduer føles denne lejlighed særligt lys og åben. Den er indrettet med højkvalitetsmøbler og alle de faciliteter I kunne få brug for. Alle møbler og tilbehør er lavet af allergivenlige materialer, som sikre et sundt indeklima.

Lejligheder: DMR787, DMR810

Big Eden

I denne luksuriøse lejlighed på 70m2 med en balkon på 10m2 kan I glæde jer til at slappe i stil. Her finder I paradis på jord. Soveværelserne er udstyret med eget tv og stuen er udstyret med et mediecenter til de overskyede feriedage.

Lejligheder: DMR770