Feriehuse i ferieparken Thale i smukke Harzen

Vores feriepark i Thale tiltrækker både familier og par til naturskønne Harzen. Fra januar til december – her kan I nyde en uforglemmelig ferie uanset sæson. Frem for alt er der meget at lave i den friske luft mens i udforsker naturen. Den lave bjergkæde byder også på en masse aktivitetsmuligheder uanset sæson: vandreture fra forår til efterår, skiløb om vinteren og svømning i de mange forfriskende floder og søer om sommeren. Derudover scorer regionen flere point grundet sin strategisk gode placering, hvorfra man kan nå alle føderale stater i Tyskland og landets mange attraktioner.

Feriehuse i Thale

Feriehuse i Thale feriepark

Loading...

Feriehuse i Thale i særklasse

Oplev feriehusbyen Thale i naturskønne Harzen i en af vores luksuriøse feriehuse:

  • Rummelige feriehuse: Højkvalitets enkelt- og dobbelthuse til mellem 4 og 8 personer, som er moderne og komfortable med glæde af en skøn atmosfære.

  • Hytter med pejs: På koldere dage og om vinteren er pejsen og feriehusets sauna en særlig attraktion, for her kan I nyde stilhed, komfort og ren afslapning.

  • Ferieboliger med udsigt: Tag en dyb indånding og beundre den unikke panoramaudsigt over det bjergrige landskab fra stuen, samt terrassen og balkonen.

  • Ferie med hund: Nogle af vores feriehuse i Thale feriehusby er husdyrvenlige og I kan tage jeres hund med helt uden ekstra omkostninger. Her står ingenting i vejen for en aktiv ferie med hund!

Naturseværdigheder i Thale

Service og tilbud i feriehusbyen Thale

I feriehusbyen Thale mangler I intet til en fantastisk ferie. Her finder i en masse faciliteter i nærheden af jeres feriehus: en restaurant, en dagligvarebutik, en indendørs forlystelsespark, sportsbar, bowling, minigolf og indendørs lejeplads til de små. Derudover er der et receptions- og serviceområde for feriegæster i den gamle stationsbygning. Husk at dette blot én af vores mange feriehusbyer og ferieparker i Tyskland, hvor I kan booke jeres næste familieferie!

Ferieaktiviteter i Thale og det omkringliggende område

Med et feriehus i Thale er naturen altid lige ved jeres fødder når I træder udenfor og den inviterer til lange gåture, nye oplevelser og opdagelser. Her er adskillige fritidsfaciliteter af stor variation i området omkring jeres feriehus. En lille gåtur, og du er:

  • I klatreparken og på kabelbanen ”Thale Erlebniswelt”, hvorfra I bl.a. kan tage til Rosstrappe

  • Ved gondolen til Hexentanzplatz

  • Ved udendørs minigolf

  • På sommerrodelbanen

  • Ved de velkendte Downhill ruter i Thale, hvor både nybegyndere og erfarne har det sjovt

Disse og mange flere attraktioner ligger lige uden for døren af jeres feriehus i Harzen.

Afslapning, wellness og sundhed i de termiske bade

Med et feriehus i Thale kan I glæde jer til en ferie med en masse afslapning og wellness. Efter en kort gåtur fra feriehusbyen Thale når I Bodetal Therme Thale med adskillige spa- og wellness-tibud. En lidt længere tur og I kommer til dalen med salt-paradies Bad Sachsa, Vitamar Bad Lauterberg, samt mange andre pools og spabade i området. Hvis I rejser i de varmere sommermåneder kan I vandre til flere lokale badesøer og offentlige swimmingpools i området. Her finder I f.eks. WasserWelt Thale, bjergpoolen Altenbad eller det naturlige bad i Blankenburg.

Naturseværdigheder omkring jeres feriebolig i Thale

Berømte og imponerende klippeformationer, romantiske floder, søer og dale, samt nationalparken i Harzen som er Tysklands største nationalpark af skov, byder altsammen på nye oplevelser i naturen for hele familien. Bagved Thale i Weddersleben begynder den mest kendte del af ”Djævelens mur”, som er en mærkværdig klippeformation i en af de ældste naturreservater i Tyskland. Fra Ballenstedt til Blankenburg fører en 35 kilometer lang sti jer forbi et væld af berømte klippeformationer såsom ”Hamburger Wappen”, ”Bedstefar” og ”Bedstemor”. I selve Blankenburg kan I udforske den barokke slotshave – en af de største i regionen.

Oplev Harzen Cave World

De underjordiske grotter i Harzen kan bedst opdages på en rundtur i de ældste og mest berømte udstillingshuler. Et must-see når I besøger underverdenen i Harzen er den legendariske Barbarossa hule i nationalparken Kyffhäuser med blågrønne søer, sjældne klippeformationer og et areal på omkring 13.000 kvadratmeter. Besøg også hulerne Baumanns- og Harmannshulen i Rübeland, samt stalaktithulen nær Bad Grund Cave Experience Center.

Teater, teater! Kulturelle oplevelser på ferie i Harzen

Oplev en forestilling i Tyklands smukkeste naturteater ’Harzer Bergtheater Thale’, hvilket bestemt bør være på ferieprogrammet. Mellem juni og september finder I et bredt udvalg af forestillinger og koncerter af kendte kunstnere. Oplev også et show i teatret i Baumann Rubeland. Book jeres ferie i en af vores skønne feriehuse i Thale feriepark og glæd jer til en fantastisk ferie i Tyskland.