Feriehuse på Menorca

Menorca er en af de baleariske øer øst for Spaniens fastland, mindre og med færre turister end på søster øen Mallorca, giver den en fredelig og mindre overfyldt ferieoplevelse. Hvis I ønsker solplaskede strande, charmerende byer og fantastisk landskab fra jeres feriehus i Spanien, er Menorca en feriedestination for jer! Ideel til både afslappende badeferier, aktive vandreferier og romantiske parferier eller eventyrlige familieferier, kan Menorca altså klare det meste. Lej et feriehus eller en villa på Menorca og bliv forelsket i øens magi.

Lej feriehus på Menorca

Feriehuse på Menorca blandt naturskønhed

Naturen på Menorca er i en klasse for sig selv. Med sit udsøgte landskab og brede vifte af flora og fauna, er det ingen overraskelse at UNESCO i 1993 erklærede øen et biosfærereservat. Dette blev gjort for bl.a. at bevare naturskønheden i ’Parc Natural S’Albufera d’es Grau’ og de mange mystiske seværdigheder fra bronzealderen. Klimaet på øen er mere tempereret end på de omkringliggende øer og I vil finde mange forskellige plantearter, såsom det vilde oliventræ, fyrretræer og velduftend rosmarin. Her er også et unikt dyeliv, som ikke må tages for givet. Lejer I et feriehus på Menorca kan I se bl.a. egyptiske gribbe, skildpadder, kaniner og europæiske skovmår. Kysten der giver adgang til turkisblå hav, er for de fleste Menorcas højdepunkt. Tag også på snorkel- eller dykkerture og nyd godt af det farverige undervandsliv. Hvis I hellere vil bliver over vandet, kan I f.eks. tage en båd til en bugt, hvor I kan finde jeres helt private sandstrand. Rejs hertil i et feriehus med dine kæreste og få rejseminder for livet!

Lej feriebolig på Menorca

Byer og Seværdigheder på Menorca

Maó er øens hovedstad, en historisk by med både ny og gammel arkitektur. Den skønne havn er en af verdens dybeste naturhavne, hvor både krydstogtsskibe og lystsejlere ligger til. I byen vil I komme forbi dejlige spise- og shoppemuligheder og der er kort afstand mellem det hele. Lidt uden for byens grænser ligger militærfortet ’Es Castell’, som også er militærets museum. På nordsiden af øen ligger den hyggelige fiskerby Fornells, hvor der er plads til ren afslapning og mulighed for en masse aktiviteter. Den gamle hovedstad Ciutadella, er bestemt også et besøg værd med sin hyggelige atmosfære og gamle plads spækket med restauranter. På jeres ferie på Menorca skal I bestemt også tage forbi øens højeste punkt El toro, som rejser sig 357 m.o.h. og giver en skøn udsigt over det omkringliggende område. Spækket over hele øen vil I også finde karakteristiske monumenter og ruiner fra talayot-perioden, hvis funktion man stadig ikke er klar over.

Aktiv ferie på Menorca

Kultur og køkken på Menorca

Menorca er fyldt med lækre kulinariske overraskelser med øens overflod af friske skaldyr, lokale oste, pølser og friske grøntsager. Forkæl dig selv med øens stjerneret hummer-kasserolle og nyd mayonnaise på sit fødested - øens hovedstad Maó - efter I har nydt de mange kulturelle seværdigheder i byen. Nyd atmosfæren på den travle havn midt i byen og se ’Museu de Menorca’, samt den gotiske katedral og det tilhørende museum. Det kan også anbefales at lære de lokale at kende og suge til sig af deres traditioner og afslappede livstil. NOVASOL kan tilbyde skønne feriehuse til en fremragende ferie fyldt med kultur og køkken, hvor I selv bestemmer tempoet.

Aktiv ferie på Menorca

Tag på ferie på Menorca istedet for det velkendte Costa del Sol uden at ofre aktivitetsmuligheder og faciliteter og få en endnu mere afslappet ferie med familien. Øen er omgivet af over 217 kilometer kystlinje spækket med hvide sandstrande, som giver et ideelt udgangspunkt for en badeferie i det turkisblå hav. I den lavvandede bugt Fornells er det oplagt at lære at windsurfe. I dette naturlige paradis er vandreture det perfekte tidsfordriv, hvor afmærkede ruter også giver mulighed for både cykelture og eventyr på hesteryg. Efter en lang dag i solen kan I vende tilbage til jeres afslappende feriehus i boblebadet eller poolen for at slappe af.

NOVASOL feriehuse på Menorca

NOVASOL sommerhusudlejning udlejer en række feriehuse og villaer på Menorca, som kan skabe den perfekte base for jeres ferie i Spanien. I kan leje feriehuse med egen udendørs pool og med havudsigt, så I kan høre vandets brusen fra terrassen. Et feriehus giver jer mulighed for helt selv at bestemme dagens tempo, samt hvad I vil bruge jeres ferie på. Det betyder ren afslapning uden stress!