search

Feriehuse i Namur

Namur- provinsen ligger i den sydlige del af Belgien og grænser op til Frankrig. På grund af de mange bakker og dale er regionen kendt som ”Le Pays des Vallées”. Den smukke natur værdsatte adelen i tidligere århundreder og de fik lov til at bygge imponerende slotte i området. Mange af disse kan I i dag besøge i løbet af ferien. For mange af de besøgende i Belgien er sluserne og de smukke, velholdte slotshaver, fantastiske udflugtsmål, især i sommermånederne.

I kan også besøge et af mange klosterbryggerier. Den dag i dag brygges øl stadigvæk i henhold til den gamle opskrift. Prøv selv de forskellige øl, der brygges af de lokale munke - det vil være en skam at gå glip af det gode belgiske øl, når nu I har valgt Belgien som feriemål.

Ferie i Namur

Historiske fæstningsanlæg

Provinsens centrale by kaldes også Namur. Gå en tur gennem gader og stræder i den gamle bydel, som er placeret direkte langs floden Sambre. I overensstemmelse med byens alder er der mange forskellige historiske steder. Bl.a, det vallonske parlament og borgen i Namur, som ligger oppe på en bakke over byen. Dette fæstningsanlæg er et af Europas største og en stor attraktion for de ferierende i Belgien. I ”downtown” Namur bør I også se den store katedral. Oplev byen og dens historiske bygninger, herunder ”Bourse de Commerce” på Place d 'Armes.

Et besøg hos indianerne

Namur tilbyder forskellige attraktioner og aktiviteter, som alle er let tilgængelige fra jeres feriebolig i Vallonien. Et højdepunkt er ofte også bøffel- ranchen i den lille landsby Orchimont i Semois-dalen. Ranchen huser en indiansk landsby og et spisested, hvor I kan smage ægte bøffelkød. Ikke langt fra borgen i Namur ligger forlystelsesparken Reine Fabiola. Denne park har en stor legeplads, klatrevæg og en minigolfbane. Et super sted for hele familien til en venskabelig dyst.

Familieferie i Belgien

Oplevelser under og over jorden ved Namur 

Namur er et spændende mål for jeres ophold i et belgisk feriehus, hvis I både kan lide at tilbringe tid i naturen og at være aktive under ferien. Besøg de berømte grotter i Han. Mindre kendt, men ikke mindre interessant, er Neptuns huler i Couvin. Her kan I nyde en sejltur på den underjordiske flod, hvor den fænomenale lyd og lysshowet virkelig er imponerende. Besøg også slottet Frej og afsæt tid af til at vandre gennem de smukke haver. Bestil jeres NOVASOL- feriebolig i provinsen Namur og bliv fortryllet af de mange muligheder. Her finder I natur, kultur og aktiviteter for såvel ung som gammel

Ferie i Belgien - en overvejelse værd

Holder I ferie i Vallonien, så er I et område med mange forskellige oplevelser og en spændende historie. Ikke kun Namur byder på et væld af ferieoplevelser. Belgien står måske ikke øverst på listen over feriemål, når familien skal planlægge den næste ferie. Men brug lige lidt tid på at læse om Belgiens mange oplevelsesmuligheder. Her er noget for alle, både fyrstelige paladser, gamle klostre, hyggelige byer, smukke naturparker, strand og meget mere. Desuden er det en god destination for en kør-selv ferie, for jer som ikke ønsker st bruge al for meget tid på transport. Har I brug for hjælp til at finde det rette feriehus i Belgien, så kontakt os endelige. NOVASOL Feriehusudlejning har eget kontor i Belgien, hvor der kan svares på spørgsmpl om både ferieboligerne og om de forskellige områder i landet,. 

Hold ferien i Belgien