Få rabat til LEGOLAND®

Få rabat på billetter til LEGOLAND 

Som gæster hos NOVASOL kan I købe billetter til LEGOLAND med gode fordele. Køber I billetterne på forhånd, kan I desuden springe køen over og gå direkte i parken. 

NOVASOL tilbud: Køb 1 voksenbillet og få 1 gratis børnebillet. Der kan også købes ekstra voksen- og børnebilletter. 

Sådan opnår du rabatten:

  • I kan købe billetter via LEGOLAND linket i jeres MyBooking, Linket bliver aktiveret 24 timer efter jeres booking. I kan købe billetter under hele jeres sommerhusophold. 
  • I kan også købe billetter på et af de mange lokale NOVASOL kontorer i Danmark.
  • I kan også købe billetter direkte ved indgangen til LEGOLAND mod forevisning af jeres NOVASOL lejebevis.
LEGOLAND

Awesome oplevelser for hele familien 

I LEGOLAND® er alt awesome for små og store mesterbyggere! Oplev årets nyhed, THE LEGO® MOVIE™ World, hvor Emmet og Lucy hiver dig med på en nervepirrende mission i en verden uden regler og uglade idéer.

Sæt dig til rette i Emmets sofa, og bliv suget ind i THE LEGO MOVIE universet med alle sanser, når du svæver foran et gigantisk lærred i Skandinaviens første forlystelse af sin slags i Emmet’s Flying Adventure - Masters of Flight.

Bekæmp DUPLO® invasionen i den interaktive forlystelse Apocalypseburg Sky Battle, når du bliver hejst 14 meter op i luften i dit eget fly, hvor du kan flyve på hovedet, lave loops og dreje 360 grader rundt.

Mærk suset i maven i det regnbuefarvede tårn, Unikitty’s Disco Drop, hvor Unikitty’s ansigtsudtryk og humør hurtigt ændrer sig fra glæde og vrede til søsyge, når du bevæger dig op og ned i forlystelsen.

Du kan også lege i det store rumskib, der er udformet som én stor legeplads med legetårn og sjove rutsjebaner.

Nyhed 2020 i LEGOLAND _ LEGO Movie

Forlystelser for alle i LEGOLAND 

Få den ultimative oplevelse i LEGOLAND i rutsjebanerne Flying Eagle, Dragen og X-treme Racers, der får dig til at hvine af grin.

Udfordr ninjaerne i LEGO® NINJAGO® The Ride, få knoglerne til at rasle af skræk i Ghost – The Haunted House, udforsk LEGOLAND fra oven i LEGOTOP®, eller se verdenskendte bygninger og steder i det hyggelige Miniland.

Emmet, Lucy og alle mesterbyggerne venter på dig i LEGOLAND!

Oplevelser for alle i LEGOLAND

 

| Administrator
(Først publiceret )