Gratis entre til LEGOLAND®, når du booker et sommerhus i Danmark

Oplev vilde og fascinerende forlystelser for hele familien i LEGOLAND®, når du holder ferie i Danmark sammen med NOVASOL. LEGOLAND® er et magisk sted, hvor pirater i alle aldre kan kaste sig ud i store og små eventyr, langt væk fra hverdagen. Hvad venter du på?

Sommerhus ved Vesterhavet
Sommerhus i Danmark
Sommerhus i Østjylland

Få din 2 for 1 kampagnebillet til LEGOLAND®

familie i legoland

Som gæst hos NOVASOL har du mulighed for at få en gratis billet* til LEGOLAND®, når du køber en kampagnebillet. Tilbuddet gælder både for voksne og børn og kan naturligvis skaleres op, så det passer til det antal rejsende i er sammen.

*Gælder kun for NOVASOL-gæster med en gyldig booking. Billetter er gældende for ét besøg for op til to personer i perioden fra 2/4 - 30/10 2022, og tilbuddet kan ikke kombineres med andre billetter, rabatter eller sæsonkort. Kampagnebilletter kan ikke indløses til kontanter eller ombyttes til andre billettyper, og må desuden ikke videresælges. Kampagnebilletter er kun gyldige den pågældende dag. Læs mere og se åbningstider på LEGOLAND.dk

Hvordan får du din 2 for 1 kampagnebillet?

Senest 24 timer efter du har booket dit feriehus på NOVASOL.dk, får du adgang til din personlige MyBooking-side, hvor du kan se alle vores mange kundefordele, herunder LEGOLAND®.

For at få adgang til din 2 for 1 kampagnebillet skal du benytte det linket på din MyBooking-side, og købe en alm. billet til fuld pris. Herefter modtager du din gratis billet gældende for 1 person (uanset alder). Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at opnå rabat eller købe kampagnebilletter direkte ved indgangen til LEGOLAND. Børn under 3 år er altid gratis.

Endeløs afslapning og maksimal fleksibilitet

familie i sommerhus, dk

Der er mange gode grunde til at holde ferie i et af vores skønne ferie- og sommerhuse i Danmark. Her får du masser af plads i private rammer, og det perfekte udgangspunkt til at holde ferie på lige præcis den måde, dig og din familie drømmer om.

Vi har huse for enhver smag og til ethvert behov, uanset om det er klassisk sommerhusidyl foran pejsen eller moderne luksus med egen pool, spa og plads til både familie og venner, du er på udkig efter. Og apropos venner, så er hunde desuden velkomne i de fleste af vores huse, endda uden ekstra beregning.

Mere end 75 millioner LEGO®-klodser og 50 forlystelser samlet ét sted

Der er garanti for spænding, action og adrenalin for hele familien i LEGO® MOVIE™ World og dens tre fantastiske attraktioner.

Her kan du udforske nye, spændende attraktioner og prøve om din egen båd kan stå distancen - og distancere konkurrenterne - på LEGOREDO® River & Polar Boats, opfinde dine helt egne søuhyrer og havmonstre på bunden af The Great LEGO® Reef eller gøre fantasi til virkelighed sammen med erfarne LEGO®-byggere i LEGO® Gallery.

I DUPLO® Fun kan de helt små bygge deres egne LEGO®-modeller, og i mini-bådene går sejlturen forbi det imponerende LEGO®-landskab.

LEGOLAND® er fyldt med oplevelser for store og små, uanset om du gerne vil besøge Miniland og de mange imponerende miniature-versioner af ikoniske bygninger og hovedstæder, eller du hellere vil have pulsen op ombord på Flying Eagle, Dragen eller X-treme Racers.

Fra forår og hele vejen til efterår venter eventyret på dig i LEGOLAND®.

lego water ride
Sommerhuse i Danmark med indendørs pool
Sommerhus på de dejlige danske øer
Gode strande i Vestjylland

THE LEGO® MOVIE 2™ © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc., & The LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, the Minifigure and the Brick and Knob configurations are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. © 2021 The LEGO Group. All Rights Reserved.

| Redaktør
(Først publiceret )