Få rabat til LEGOLAND®

Få rabat på billetter til LEGOLAND 

Som gæster hos NOVASOL kan I købe billetter til LEGOLAND med gode fordele. Køber I billetterne på forhånd, kan I desuden springe køen over og gå direkte i parken. 

NOVASOL tilbud: Køb 1 voksenbillet og få 1 gratis børnebillet. Der kan også købes ekstra voksen- og børnebilletter. 

Sådan opnår du rabatten:

  • I kan købe billetter via LEGOLAND linket i jeres MyBooking, Linket bliver aktiveret 24 timer efter jeres booking. I kan købe billetter under hele jeres sommerhusophold.

Inden jeres besøg i LEGOLAND

Inden turen går mod LEGOLAND vil vi anbefale, at I læser LEGOLANDs retningslinjer og gode råd til jeres besøg. I kan finde informationerne her

LEGOLAND

Årets nyhed 2021

I 2021 kan I endelig opleve det nye temaland: THE LEGO® MOVIE™ World. Her venter Emmet, Lucy og alle mesterbyggerne på jer med sjove og helt nye oplevelser i LEGO universet. Her kan I bl.a. tage med ind i det spillevende THE LEGO® MOVIE™ World univers i en actionmættet tur med vilde effekter i Emmet’s Flying Adventure - Masters of Flight.

Prøv også Unikitty’s Disco Drop. Her falder I igennem luften i den nye ride, hvor Unikitty fra THE LEGO® Movie™ 2 viser jer endnu et spændende univers. Vær med til at bekæmpe DUPLO® invasionen i den interaktive forlystelse Apocalypseburg Sky Battle. 

LEGOLAND nyhed 2021

Forlystelser for alle i LEGOLAND 

Få den ultimative oplevelse i LEGOLAND i rutsjebanerne Flying Eagle, Dragen og X-treme Racers, der får dig til at hvine af grin.

Udfordr ninjaerne i LEGO® NINJAGO® The Ride, få knoglerne til at rasle af skræk i Ghost – The Haunted House, udforsk LEGOLAND fra oven i LEGOTOP®, eller se verdenskendte bygninger og steder i det hyggelige Miniland.

Emmet, Lucy og alle mesterbyggerne venter på dig i LEGOLAND!

Oplevelser for alle i LEGOLAND

 

| Administrator
(Først publiceret )