Skønne hytter til vinterferie nær Isaberg

Isaberg er Sydsveriges største skisportssted. Med 10 pister i forskellige sværhedsgrader, er Isaberg velegnet for både begyndere og børnefamilier. 

Når I lejer en hytte i Isaberg kommer I hurtigt rundt i området ved hjælp af de 8 lifter, hvoraf den ene er en topmoderne 6 personers stolelift. Snekanoner sørger for snesikkerheden, så der er garanti for masser af skiløb på alle pisterne. I kan selvfølgelig leje ski, skistøvler og andet udstyr på stedet, ligesom der også tilbydes skiskole og privat- undervisning. På denne måde er I sikret en god og behagelig vinterferie i Sverige for alle.

Isaberg hytte

Feriehuse nær Isaberg

Loading...

Masser af vinteraktiviteter for alle i Isaberg

Det er ikke kun skiløbere der kan nyde en vinterferie i Isaberg. Området byder på masser af sjove aktiviteter for store og små. Tilbring nogle vidunderlige timer på eventyrlegepladsen, hvor I kan prøve kræfter med masser af spændende forhindringsbaner, gynger og klatrestativer. Bliver I sultne, ligger Höganloftet lige ved siden af. I kan selvfølgelig også kælke på de fine kælkebakker eller stå på langrendsski i den smukke natur.

Vinterferie Isaberg

Vinterferie i hjemlige omgivelser i private ferieboliger ved Isaberg

Efter en dejlig dag i sneen, kan det være skønt at slappe lidt af. Lej en tøndesauna ved søen og varm musklerne godt igennem. Husk at medbringe håndklæder. Når I lejer feriehus i Sverige til vinterferien, kan I slappe af i hjemlige omgivelser, efter en vidunderlig dag i den friske luft. Tænd op i brændeovnen og nyd en hyggestund med spil eller en god bog. I har mulighed for at tilberede jeres egne måltider, når det passer jer, eller benytte nogle af Isabergs restauranter, hvis I hellere vil spise ude. Der findes også et lille udvalg af dagligvarebutikker i området. Isaberg ligger ved Mosse Nationalpark, så har I lyst til at vandre i det sneklædte landskab, er Isaberg et rigtig godt valg.

Nem vinterferie i Isaberg

NOVASOLs sommerhusudlejning og hytter ligger i kort køreafstand fra alpincentret, hvor I har rigtig fine parkeringsmuligheder. En vinterferie i Isaberg er nem og bekvem. Den korte afstand til Danmark, gør det let at nå frem, og det overskuelige alpinanlæg, er super enkelt at finde rundt i. I skal vælge en vinterferie i Isaberg, hvis I skal på skiferie for første gang, har små børn med, eller bare vil have en romantisk vinterferie i skønne, sneklædte omgivelser i skønne Sverige.