Feriehuse i Sverige med hund tilladt

Hunde har også brug for ferie, så lej et feriehus med hund tilladt i Sverige og nyd en ferie for hele familien. 

Når I gerne vil opleve en anden kultur, og samtidig gerne have jeres hund med på ferie, er en hytte eller et feriehus i Sverige, det oplagte valg. I har masser af plads til både to- og firbenede og naturen omkring jer er et eldorado af spændende dufte og nye indtryk, som vil begejstre jeres hund.

Hos NOVASOL mener vi, at ferie er for alle også vores elskede kæledyr. Derfor har vi, sammen med vores mange hundeglade husejere, sørget for, at der er masser af feriehuse med hund tilladt. Jeres hund er jo en del af familien, så hvorfor skulle I tage på ferie uden den?

Ferie i Sverige med hund

Feriehuse med hund tilladt i Sverige

Loading...

Ferie i Sverige med hund

I Sverige gælder allemandsretten - det betyder, at alle må færdes frit i naturen overalt, dog skal private grunde og marker respekteres. Når I færdes i naturen i Sverige, skal jeres hund være i snor, men hjemme på grunden, ved jeres egen feriebolig, må den selvfølgelig løbe frit omkring. Som i Danmark er der nogle regler, der skal overholdes, når I har hunden med på ferie i Sverige. Læs mere om indrejseregler osv. her.

Den relativt korte transporttid til jeres feriehus i Sverige, gør turen egnet for hunden og de moderate temperaturer om sommeren, er også til at holde ud med en varm pels.

Feriehus med hund Sverige

Ferieboliger med hund tilladt - det er super nemt

Når I lader sommerhusudlejning danne rammen om jeres næste ferie, må I medbringe op til 2 hunde helt gratis. I slipper altså for ekstra udgifter til f.eks. rengøring, og jeres hund kan holde en tryg ferie sammen sin familie, i stedet for at skulle i hundepension. I skal blot vælge søgekriteriet "hund tilladt", når I skal finde frem til en passende feriebolig i Sverige. De feriehuse og hytter som tillader hunde, er også markeret med det grønne hunde-symbol. Så er I alle godt på vej mod en hundvenlig ferie i Sverige. 

Om I vil bo ved en spejlblank skovsø, i den fortryllende svenske skærgård eller ved en af de mange dejlige sandstrande, er op til jer. Uanset hvad I vælger, vil der være masser af mindeværdige oplevelser for både to- og firbenede.