Feriehuse med pool i Frankrig

Rødternede duge, duften af friskbagt baguette, olivenlunde og vinmarker så langt øjet rækker. Frankrig er bare et helt vidunderligt ferieland. Når I lejer en feriebolig i Frankrig, er der ikke altid en strand lige om hjørnet. Det betyder ikke, at I skal gå glip af en forfriskende dukkert i sommervarmen, I vælger bare at leje feriehuse med pool i Frankrig.

Feriehuse med pool i Frankrig, giver alle muligheder for, at I kan nyde ferielivet i jeres eget tempo. I kan starte dagen med en svømmetur og morgenkaffe på terrassen, uden at tænke på om alle solstolene bliver taget – det gør de ikke, for I har dem helt for jer selv! Efter en oplevelsesrig dag kan I sætte jer tilrette ved poolen og smække benene op. Børn vil elske en svømmetur inden og sikkert også efter aftensmaden. I den private pool er der plads til jer og lige præcis det vandsjov, I gerne vil have.

Et klassiskt feriehus med pool i Frankrig

Feriehuse med pool i Frankrig

Loading...

Feriehuse med pool i Frankrig giver en ferie med frihed

Når I lader en feriebolig i Frankrig med pool danne rammen om jeres ferie, skal I ikke tænke på alt det praktiske. Vi sørger for kontrol og rengøring af poolen, så I skal bare hoppe i badetøjet og boltre jer. Hvis I er en børnefamilie, vil poolen med garanti være et hit hos familiens yngste. NOVASOL har ferieboliger med pool i hele Europa. I kan vælge mellem villaer med egen privat pool, lejligheder med fælles pool og feriecenter hvor I deles om både pool og en lang rækker andre faciliteter. Der findes ferieboliger med pool i alle størrelser og alle prislejer, så der er helt sikkert også noget der passer til jeres ønsker og feriebudget.

Ferie i Frankrig for alle sanser

Frankrig er et alsidigt ferieland – her finder I alt fra pittoreske småbyer i bjergene, omgivet af olivenlunde, vinmarker og duftende lavendler, til de ikoniske byer ved Côte d´Azur med dyre biler, luksusyards og et hektisk natteliv. I finder ferieboliger med pool i alle egne af Frankrig, så I skal bare vælge, hvilke rammer I ønsker at have på ferien. Uanset hvilket område I vælger, er ferie i Frankrig lig med skønne naturoplevelser, masser af seværdigheder og gastronomi i verdensklasse.