Ferie i Sydeuropa

Langsomme dage langs poolen og lyse aftener på terrassen. Kridhvide strande og krystalklare bølger. Historiske byer og kulturelle perler. Opdag helt nye sider af Sydeuropa sammen med NOVASOL, og find din drømmeferie i en af vores mere end 20.000 unikke ferieboliger på tværs af populære destinationer og skjulte perler i Spanien, Frankrig, Italien og Kroatien.

Dit sydeuropæiske eventyr er kun ét klik væk.

Et feriehus i Kroatien med pool

Ferieboliger i Kroatien

Loading...

Uforglemmelige ferieminder ved Middelhavet

De kridhvide badestrande, maleriske byer, betagende landskaber og kulturelle højdepunkter ligger som perler på en snor langs Middelhavets azurblå bølger. Her kan du finde tusindvis af unikke feriehuse, lejligheder og villaer, og mon ikke der også er et, der passer til lige netop din drømmeferie. Gå på opdagelse i vores store udvalg af ferieboliger i Sydeuropa herunder, og find din favorit blandt autentiske stenhuse tæt på naturen, luksuriøse villaer med privat pool, moderne lejligheder tæt på vandet, eller en af vores mange ferieboliger, hvor der er plads til hele familien. Også dem med fire ben.

Hvis du er fleksibel i forhold til hvornår du kan rejse, kan du også være heldig at finde det helt perfekte feriehus ved Middelhavet til en ekstra skarp pris. Tjek vores tilbud nedenfor og hold løbende øje med rabatter og aktuelle kampagner.

Krystalklar ferie ved Adriaterhavet

Hvis Kroatien endnu ikke er på din rejseliste, er det på tide at du tilføjer den. Kroatien har noget at byde på for alle og enhver, og uanset om du er til afslappende badeferie, et aktivt eventyr eller en blanding af de to, så er det smukke og gæstfrie land et krystalklart valg til en ferie ved Adriaterhavet. Udover kilometervis af skønne strande, byder Kroatien også på store oplevelser, og det er oplagt at tage på udflugt i en af de frodige nationalparker eller besøge nogle af Kroatiens mange historiske seværdigheder. Du kan opleve alt hvad de tusind øers land har at byde på fra en af vores mange skønne ferieboliger i Kroatien, der blandt andet tæller moderne feriehuse med egen pool i private omgivelser, klassiske luksusvillaer med panoramaudsigt over Adriaterhavet og centrale ferielejligheder tæt på by og strand.

Sol og sommer i Spanien

Spanien er essensen af sommerferie i Sydeuropa. Med sit solrige klima, kridhvide strande og rige kulturarv, er det ikke underligt, at Spanien er en af vores mest populære destinationer. Langs den spanske solkyst finder du et hav af populære feriebyer og spændende seværdigheder, mens de nordlige regioner af Spanien i højere grad overrasker med skjulte perler og masser af eventyr. Alt sammen smukt indrammet af Middelhavets varme bølger. Udforsk vores store udvalg af autentiske og unikke ferieboliger i Spanien herunder, og glæd dig til ufiltreret feriestemning i Sydeuropa.

Smag på det søde liv i Italien

Med sine smukke landskaber, charmerende byer og en nærmest uendelig kystlinje, er Italien den perfekte destination til en både afslappende og oplevelsesrig ferie ved Middelhavet. Udover sin naturlige skønhed er Italien verdenskendt for gastronomiske oplevelser, og der er rig mulighed for at smage på det søde liv uanset hvor i Italien turen går til. Book en rummelig villa mellem vinmarkerne i Toscanas grønne bakker, tag på afveje i en af de mange farverige fiskerbyer langs kysterne i Syditalien eller bo tæt på Norditaliens populære søer og kulturelle metropoler. Italien har det hele. Og lidt til.

Middelhavsstemning med mere i Frankrig

Der er ingen tvivl om Frankrigs magi, der strækker sig fra de høje tinder og grønne bakker, forbi de berømte vindistrikter og billedskønne lavendelmarker, og hele vejen ned til den ikoniske riviera og Middelhavet. Oplev alt det bedste af Frankrig sammen med NOVASOL, og find den perfekte feriebolig i de perfekte omgivelser i Europas kulturelle hjerte. Her finder du altid et stort udvalg af forskellige feriehuse, og du bestemmer selv om du vil bo et stenkast fra stranden, med panoramaudsigt over de smukke landskaber eller midt i en af Frankrigs mange stemningsfulde byer.