search

Lej et Luksus Sommerhus med Pool

Lej et af vores 5-stjernede luksus feriehuse med pool og nyd en afslappende ferie, hvor der bliver kælet for detaljerne. Uanset om I har lyst til at udforske et nyt hjørne af Danmark eller gerne vil nyde solens varme længere sydpå, så finder I det perfekte luksus sommerhus med pool hos NOVASOL.

I kan leje luksus feriehuse med egen privat udendørs eller indendørs pool eller luksus ferielejligheder med fælles pool i hele Europa!

 Hvorfor leje luksus feriehus med egen pool?

Forkæl familien eller overrask vennerne med lidt ekstra benplads på jeres næste ferie. Alle kan nyde godt af egen pool! Lejer I et luksus sommerhus med pool i de varmere lande giver poolen selvfølgelig mulighed for afkøling og afslapning præcis når det passer jer, og børnene elsker at kunne plaske i poolen dagen lang.

Vores 5-stjernede sommerhuse byder på ren og skær luksus og poolen er blot en ekstra bonus hertil. Her kan I forvente stilet indretning med fokus på detaljerne, et lækkert udendørsområde med luksuriøse havemøbler, god beliggenhed, samt mulighed for en lang række yderligere faciliteter.

 

luksus sommerhus til familien

 

Luksus sommerhuse med pool over hele Europa

Lejer i et luksus sommerhus med pool i Danmark forekommer boligen ofte med en masse andre aktivitetsmuligheder. Her kan I lege i poolen, spille bordtennis, billard og nyde godt af den luksuriøse indretning. Bevæger I jer længere sydpå, kan I forvente et stort udvalg af skønne og moderne feriehuse med privat pool, og et hav af andre faciliteter, i naturskønne omgivelser.

De mest populære destinationer til et luksus feriehus med egen pool er Spanien, Kroatien, Italien og Frankrig, hvor der er stor chance for at I finder det I leder efter. Uanset om I vil på en ferie præget af ren afslapning og dovne morgener eller en aktiv ferie præget af udflugter og sport, så vil et luksus feriehus med pool danne den perfekte base.

Se alle luksus sommerhuse i Danmark med indendørs pool

Privatejede og unikke luksus sommerhuse med pool

Alle vores sommerhuse er privatejede og har et unikt flair fra ejeren. Dette betyder også at I kan finde ægte luksus sommerhuse, som ikke blot opfylder de generiske krav. Mange af vores luksus ferieboliger med pool ligger tæt på vandet, mens andre ligger i særdeles naturskønne omgivelser længere inde i baglandet. I finder endvidere både luksuriøse feriehuse bygget i særdeles moderne stil, samt ældre men mere romantiske sommerhuse.

 

luksus feriehus med pool Italien

 

Se alle vores ferieboliger i 19 lande