Husbåde til en ferie på vandet

Lej en husbåd til en skøn ferie på vandet. Nyd de smukke omgivelser og få helt unikke ferieoplevelser ombord på en husbåd. Hos NOVASOL finder du flere forskellige husbåde i forskellige lande. 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Hvorfor vælge at holde ferie på en husbåd? 

  • En unik oplevelse
  • Du er kapatjnen om bord
  • Ingen tilladelser kræves
  • De smukkeste panoramaer på vandet
  • Forankrede husbåde, andre hvor du kan cruise
  • Forskellige bådtyper
  • Fleksible rejsedatoer

Populære husbåde:

Er du på udkig efter en feriebolig på vandet, men ved du endnu ikke hvor du vil hen? Vi giver dig de tre mest populære destinationer for en afslappende ferie i en af vores husbåde her:

Husbåde i Tyskland

Det våde element har altid haft en magisk tiltrækningskraft på os mennesker. Ferie på en husbåd har været en drøm for mange, og gennem NOVASOL Feriehusudlejning, kan den drøm nu blive til virklighed. 

Til en ferie i Tyskland kan du leje en charmedende husbåd, hvor man kan nyde uspoleret natur og som har alle de nødvendige faciliteter. Skulle du ønske at spise på en restaurant, skal du bare sejle til nærmeste havn. Ligeledes, hvis du vil gå i land for, at udforske forskellige seværdigheder. Morgenbadet tages direkte fra terrassen, og solterrassen ligger kun få skridt væk. Så kan dagene bare glide væk, mens omgivelserne langsomt ændres.

Ombord på vores husbåde i Tyskland får man mulighed for, at opleve de unikke destinationer på en ny måde, og du oplever en frihed og uafhængighed, der hurtigt vil få dig til at glemme hverdagens stress og jag. Husbådene er beliggende i delstaten Brandenburg, og Beetzsee er vandene, som du kan sejle på. "Flydende hus", feriehuse på vandet, finder du lige syd for den danske grænse; ved Molens i Flensburg-Sonwig og i Ostseesort Olpenitz.

Husbåtferie i Tyskland

Husbåde i Frankrig 

Nyd freden og følelsen af ​​frihed, når du langsomt glider ud på de franske vandveje. Husbåd-ferie i Frankrig er synonymt med fuldstændig afkobling. For lystfiskere er disse "flydende feriehuse" i Frankrig det reneste paradis, men glem ikke at sætte dig selv i de lokale fiskerilicensregler.

Husbåd-ferie i Frankrig er en velorganiseret affære. Alle gæster får en grundig introduktion til hvordan båden fungerer, og du bestemmer, hvornår tiden er til, at forlade land og stikke til søs. Skulle der være problemer eller spørgsmål undervejs, er det godt at vide, at der er et separat nødnummer, du kan ringe til for hjælp. NOVASOL samarbejder med lokale udlejere med meget erfaring og førsteklasses lokal viden. 

Aktive eller dovne dage - kunsten er at tage dagen, som den kommer, og give dig tid til ting, du ikke når til daglig. Tiden går lidt langsommere, og hvis du vil lave absolut ingenting, er det også okay, fordi du har jo ferie. Der er ingen grund til at vente: Saml familie eller venner og planlæg en ferie, I aldrig vil glemme. Gourmetoplevelserne starter på de lokale markeder, og en flodskråning i Bretagne er mindst lige så fransk, og en imponerende kontrast, til Paris´ boulevarder og strandene på Rivieraen.

Husbåtferie i Frankrike

Husbåde i Holland

Med en husbåd i Holland har du både udendørs og indendørs plads til at organisere din ferie, som du ønsker. Mange ser husbåde som noget typisk hollandsk, i tråd med træsko og edamerost. Og når du går ned på en af de mange floder og kanaler, der gennemløber landet, er du godt på vej til det hollandske folks sjæl. Fiskeri kan du hygge dig med direkte fra husbåden, og det er aldrig langt til nærmeste bademulighed.

Hvis du vil spise på en restaurant eller besøge spændende seværdigheder, skal du bare sejle til nærmeste havn og gå i land. Ofte er omgivelserne bedst udforsket fra cykelsædet, og i cykelvenlige Holland er det aldrig langt til nærmeste cykeludlejer.

Husbåtferie i Nederland

Lev det gode liv på en husbåd fra NOVASOL

Byd dagen velkommen, mens du nyder en velsmagende morgenmad på dit private soldæk. Efter det kan du tage en forfriskende svømmetur og du er klar til dagens mange oplevelser. Det er nemlig bare at hoppe direkte i fra bådens kant. Du bestemmer selv om det komfortable feriehus skal være forankret ved kajen hele tiden, som et maritimt sommerhus, og dermed den perfekte base for dovne dage ved havnefronten og spændende udflugter på land, eller om du vil kaste dig ud i rollensom kaptajn og sejle væk. Du behøver ikke at sejle langt, før end at landskabet ændrer sig, og det vil sjældent være langt til den næste havn, landsby eller badestrand. Med NOVASOLs omfattende udbud af maritime feriehuse i Frankrig, Tyskland, Holland og Finland har du mange valgmuligheder. Uanset om du er på udkig efter en hyggelig husbåd eller luksuriøs villa ved havet - NOVASOLs ferieboliger opfylder de fleste ønsker.

Se alle vores ferieboliger i 19 lande