Feriehuse i feriebyen Travemünde Strand

Feriehusene, beliggenheden på halvøen Priwall, stranden og den afslappede maritime atmosfære er alt sammen med til at skabe en fantastisk ramme om din ferie ved Travemünde Strand. Beliggende lige ud til Østersøen, finder du et stort udvalg af ferieboligeri feriehusbyen ved Travemünde Strand. Du kan opleve halvøen fra dens bedste side og fra feriehusbyen Travemünde Strand kan du nyde en spektakulær udsigt over den gamle bydel Travemünde og færgehavnen

Feriehus ved Travemünde Strand

Wellnesshuse ved Travemünde Strand

Tip: Hold en spa-venlig ferie ved Travemünde Strand, i vores pool-wellness-huse med multifunktionel sauna, fempersoners spabad, solarium samt pool med børnebassin og rutsjebane. I disse rummelige, lyse sommerhuse, indrettet i skandinavisk stil, er der plads til mellem 6 og12 personer. I disse ferieboliger ved Travemunde Strand vil du utvivlsomt tilbringe nogle gode feriedage. Her kan du komme fra stuen til dit personlige spa- og wellnessparadis på ingen tid. For dem, der godt kan undvære en pool, findes der også gode ferieboliger med sauna, spabad, solarium samt en delvist overdækket terrasse med havemøbler og grill, hvor man kan tilbringe nogle behagelige sommeraftener.

Feriehus med spabad ved Travemünde Strand

Din private wellness ferie ved Travemünde Strand

Når du ankommer til din feriebolig ved Travemünde Strand, kan du straks starte din wellness ferie. Du behøver ikke at reservere tid til behandlinger eller en tur i saunaen, hvis du vælger et af vores pool-wellness-huse. Her har du nemlig din egen multifunktionelle sauna i feriehuset. Du kan prøve en ny sauna-setting eller det dejlige dampbad hver dag, bade i det store spabad og bruge solariet. Den private pool, med børnebassin og rutsjebane, vil med garanti glæde de små, såvel som store feriegæster.

Ferie ved Travemünde Strand

Studio villaer og saunahuse på Priwall

Det store udvalg af feriehuse ved Østersøen gør Priwall til en populære feriedestination. De skandinaviske lejligheder,  hver med 4 studio-lejligheder til 2 personer og saunahuse for op til 6 personer, har samme fordele som et feriehus. Fuldt udstyret, kun omkring 100 meter fra stranden og med mulighed for, at holde en miniferie på to nætter, er der alle muligheder for, at holde den ferie i Tyskland du gerne vil. I en studio-lejlighed på Priwall er de ekstra omkostninger, såsom el, gas og vand, inkluderet i lejeprisen.

Tag hunden med på ferie ved Travemünde Strand på Priwall

Det er så dejligt, at så mange ejere af feriehusene ved Travemünde Strand, har valgt at åbne deres feriebolig for vores firbenede venner. I de ferieboliger hvor hunde er tilladt, kan hele familien tilbringe en skøn ferie sammen – og det endda helt uden ekstra omkostninger. I feriehusbyen Travemünde Strand på Priwall er der en hundevenlig strand og særlige områder, hvor de firbenede venner kan løbe frit. Hvis du er på udkig efter et kæledyrsvenligt feriehus i Tyskland, skal du bare kigge efter vores kæledyrsvenlige ikon i husbeskrivelsen.

Udflugtstips til jeres ferie ved Travemünde Strand

En af grundene til at sommerhusudlejning i Travemünde er særligt attraktivt, er den store alsidighed, som regionen Schleswig-Holstein byder på. Fra jeres private feriebolig er der ikke langt til forskellige attraktioner og spændende byer. 

  • I nærheden af Travemünde kan man opleve det gamle fyrtårn, Brodtenerkysten, fiskerihavnen, færgehavnen til Skandinavien, St. Lorenz kirken, kasinoet og badebymuseet.

  • Tag på en slentretur gennem Travemünde by og se de flotte, gamle murstenshuse, benyt dig af de gode shoppemuligheder, og besøg strandpromenaden med et fint udvalg af caféer og restauranter.

  • Det velkendte museumsskib ”Passat” kan også findes lige ved feriehusbyen og er klart et besøg værd.

  • Hele Lübeck er en seværdighed. I denne smukke by, der i sig selv er erklæret som UNESCO verdensarv, finder du, ud over historiske bygninger, alt hvad dit hjerte kan begære – og forlad endelig ikke Lübeck, før du har prøvet Lübeckmarcipan!

  • Op på hesten! Idylæliske ridestier venter dig i området mellem Lübeck og Travemünde.

  • Golfspillere vil have gode muligheder for at få sig et slag golf omgivet af det brede hav, blå søer og himlen.

  • Besøg Tysklands eneste eventyrpark ved havet: Hansa Park i Sierksdorf.

  • Fordyb dig i den fascinerende undersøiske verden på Sea Life Center i Timmendorf lige ved stranden.

Rejsen til Travemünde-Priwall

To passager- og bilfærger sørger for, at du nemt kan komme til Priwall og dit feriehus i feriehusbyen Travemünde Strand.