Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Træk din gamle sweater på og lad bare skægget stå…

Sensommer og efterår er den perfekte årstid for lystfiskeri - der er masser af fangst, naturen er vidunderlig smuk og temperaturen er til at holde ud. Der findes stort set godt fiskevand overalt i Danmark, og har I ikke lystfisketegn kan I købe det her: Køb fisketegn

Så hvad venter I på? Pak fiskestangen og tag med ud og fisk….

Hvad er der bedre, end at kaste snøren ud, nyde den dejlige natur og få en god fangst i hus i sin ferie?

I kan oven i købet tage hele familien med og dem der så ikke vil med ud at fiske, kan blive i feriehuset og nyde vejret på terrassen, tage til stranden eller udforske områdets seværdigheder.

Allerede i 2011 har vi haft flere hundrede "Lystfiskerhuse" i vores program og der kommer stadigvæk flere til.

 

Lystfiskeri uden grænser!

Lystfiskerhuse i Danmark er ideelle, hvis I ikke vil køre så langt efter det. Men vi stopper ikke der! Vi tilbyder faktisk Lystfiskerhuse i hele 11 lande i Europa og Skandinavien. Det går lige fra Norge og Sverige i nord, over Østrig, Polen og Schweiz til Frankrig, Ungarn og Kroatien i syd. Så skal det være foreller, laks eller bækørred? Eller skal det være mere eksotiske fiskearter fra Sydeuropa? Det er helt op til jer, for mulighederne er mange.

Lystfiskerhuse

Vores standard feriehuse til lystfiskere er markeret med det blå “Lystfiskerhus” symbol og er det perfekte udgangspunkt for fisketure ved havet, floder og søer.

Mere information finder I på: NOVASOL Lystfiskerhuse.

Lystfiskerhuse Plus

Vores Top-feriehuse til lystfiskere er markeret med “Lystfiskerhus Plus” symbolet og har de bedste muligheder for lystfiskere.

Mere information finder I på: Lystfiskerhuse Plus.

Med båd, selvfølgelig!

Mange af vores feriehuse i Skandinavien, ligger ved søer, floder, fjorde eller direkte ved havet. Hvad ville være mere nærliggende her, end også at se det hele fra søsiden? Om I så vil fiske, dykke, se på fugle eller blot tage en familie udflugt på vandet, så har disse feriehuse, med det blå symbol, en båd med i købet.

Det grønne symbol betyder, at I kan leje båd i nærheden. Find det rigtige hus med båd