Rejsemål

Fortryllende ferielejligheder i Spanien

I Spanien har vi mange dejlige ferielejligheder til enhver smag. Hvis familien og du ønsker jer en tur til det charmerende land, kan NOVASOL bidrage med et bredt udvalg af ferielejligheder i Spanien. Og det er ikke kun lejligheder, vi byder på. Vi tilbyder for eksempel også dejlige luksus luksus sommerhuse på skønne Mallorca, hvis man vil have lidt mere albuerum til at nyde sit ophold.

 

Feriehuse i Frankrig

Hvem kender ikke Frankrig - Champagne, Eiffeltårnet og Champs Elysée? I dette fantastiske land har NOVASOL flere feriehuse og ferielejligheder, og der er rig mulighed for at skrue op for romantikken. Se allerede nu vores brede udvalg og bliv forelsket i byernes by.

 

Flotte sommerhuse i Belgien

Midt mellem Tyskland, Luxembourg, Holland, Nordsøen og Frankrig ligger Belgien. Også her byder NOVASOL velkommen. Vores sommerhuse i Belgien er som alle NOVASOls andre produkter af høj kvalitet og med gæsten i centrum. Så hvis du søger fantastiske ferieoplevelser, kunne du lade turen gå til Belgien næste gang!

 

Sommerhuse i Bulgarien

Vælger du at lade turen gå til Bulgarien, kan du i sommermånederne møde et varmt og tørt klima: ideelt for enhver, der nyder sommer og sol i deres ferie. Om vinteren er klimaet mere råt og koldt – så hvis du er typen, der renser sindet ved at sidde i varme stuer med dampende the, mens det suser udenfor, er ferien i et sommerhus i Bulgarien lige noget for dig.

 

Dejlige Feriehuse i Tjekkiet

NOVASOL har dejlige Feriehuse i Tjekkiet – landet der både byder på floden Moldau eller kurbyerne Karlsbad og Marienbad! Det er også landet med den fantastiske hovedstad, Prag. Så hvis du er til storbyferie, kan du vælge en ferielejlighed i Prag og tage ud og opleve byens mange kulturelle tilbud.

 

Sommerhuse i Finland

Finland går også under kælenavnet "De tusinde søers land" og byder på et væld af fantastiske naturoplevelser. Hvis du vælger at bruge ferien i et sommerhus i Finland kan du derfor se frem til ren afslapning og laden op i smuk natur med både skove og søer med mere.

 

Sommerhuse i Grækenland

Grækenland er det eksotiske sted at tage på ferie sydpå. Smukke bjergrygge, romantiske små øer og skønne havne er at finde her. Så er du den romantiske type, eller måske historisk interesseret i de græske sagn og mytologiers hjemsted, er ferie i et sommerhus i Grækenland garanteret lige noget for dig.

 

Sommerhuse i Holland

Forholdsvis tæt på Danmark kan du komme på ferie i et sommerhus i Holland. Skønt afstanden ikke er overvældende, får du alligevel luftforandring og anderledes himmelstrøg. Prøv desuden storbyferie i en ferielejlighed i Amsterdam, og oplev byens mange kulturelle udbud!

 

Lækre ferielejligheder i Tyrkiet

Til dig, der nyder at tage på helt klassiske ferier med sol, strand, sand og vand er en af NOVASOLs ferielejligheder i Tyrkiet lige efter bogen! Ind og book huset allerede nu – så venter der dig smukke strande, krystalklart vand og ikke mindst en lækker ferielejlighed!

 

Sommerhuse i Ungarn

Her har du mulighed for at du få både kultur og natur, når du tager i sommerhus i Ungarn. Mød den venlige befolkning og de talrige kurbade og –kilder, og lad dig charmere af det lille land med den store flair for afslappende ferierammer.

 

Sommerhuse på Island

Er du til natur og skønne omgivelser, kan du næsten ikke komme nærmere end i et sommerhus på Island. Island byder på vulkaner og gejsere og en meget imødekommende befolkning.

 

Sommerhuse i Polen

Hvad enten du er til sandstrande om sommeren eller sne om vinteren kan du tage i sommerhus i Polen. Polen byder både på mange festivaler og er især perfekt til jazz elskere i oktober måned.

 

Sommerhuse i Slovakiet

Specielt ved Slovakiet er landets smukke bjergkæder, til tider nærmest alpeagtigt landskab og de store floder. Vil du gerne opleve dette, så er det tid til en tur i et af vore Sommerhuse i Slovakiet.

 

Sommerhuse i Schweiz

Når du lejer et sommerhus i Schweiz, er du gæst i et lille land. Derfor findes alt indenfor en overskuelig afstand, og du kan nå alt med enten tog eller bil.

 

Smukke feriehuse i Montenegro

Det kan siges meget enkelt – der er fantastisk smukt i Montenegro! Se alle vores skønne feriehuse i Montenegro og bliv forelsket i de fantastiske omgivelser, der byder hjertelig velkommen under eksotiske himmelstrøg!

Arriving on a Saturday will increase the number of available properties