Kundefordele i Kroatien

Når ferien går til et af vores feriehuse i Kroatien, kan I samtidig glæde jer over en lang række NOVASOL kundefordele i Kroatien. Herunder kan I læse mere om de forskellige kundefordele i Kroatien og om hvordan I opnår dem. 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Kundefordele i Istrien 

Bådtur Istrien – Mare Boat 

10% rabat på alle udflugter + børn op til 10 år deltager gratis.

Tilbring en uforglemmelig dag på vandet med udsigt over den smukke by Rovinj og de omkringliggende øer. Efter aftale kan der arrangeres en romantisk natsejlads, eller en tur med familie og venner om dagen. Maks. 12 personer, børn op til 10 år er gratis. 

Kontakt: 

Tlf: 00385 919 313 068
E-mail: mare1950rovinj@gmail.com
Facebook: Mare 1950 Rovinj

Aktiv ferie i Kroatien

Dykning i Medulin

Få op til 10% rabat ved Shark Diving Center (10% når du betaler kontant og 5% ved kortbetaling).

Vil du opleve en anden side af Adriaterhavet? Oplev den spændende verden under havet, med skibsvrag og smukke huler. Nybegyndere har mulighed for at lære PADI og CMAS-programmet. Er du en erfaren dykker, har du mulighed for at tage med på forskellige dyk.  

Kontakt:

Shark Diving Center
52203 Medulin
Tlf : 00385 (0) 52 8942741
E-mail: info@diving-shark.hr

www.diving-shark.hr

Fiskeri i Medulin

10% rabat på alle udflugter – Fra 75 € pr. person (min. fire personer)

Oplev bugten Medulin Arhipelag på en helt ny måde. Deltag i Big Game Fishing, hvor der fiskes efter de store tunfisk. Der kan også arrangeres fisketurer for flere (maks. 10 personer). Der arrangeres både heldags- og halvdagsturer til f.eks. den sydlige spids af Istrien, Kap Kamenjak ved Porer fyrtårnet, eller til én af de ni små øer langs kysten. 

Kontakt: 

Tunana Fishing & Excursions v. Marko Pavlovic
Tlf.: 00385 99 333 0211
E-mail: info@tunana-fishing.com 

www.tunana-fishing.com

Tunanan Fishing Kroatien

Glavani Park

10% rabat på alle aktiviteter.

Glavani Park er en populær familie – og eventyrpark, beliggende i hjertet af Istrien- 10 kilometer nord for Vodnjan. Parken har allerede vundet flere priser. Brug aktiviteterne så meget du vil, uanset alder, og stop ved boderne for at spise is eller snacks. Indgangen til parken er gratis, og du betaler for de aktiviteter du vil prøve. 

Kontakt: 

Istra Život d.o.o, Glavani 4, 52207 Barban
Tlf: Nigel Simpson - 091 896 4525, Nevenko Bulic - 098 224 314
E-mail: office@glavanipark.com

www.glavanipark.com

Gourmetoplevelser i Vodnjan 

10% rabat på alle produkter. 

Chiavalon er olivenolie fra Istrien. Besøg oliens oprindelsessted – og produktionssted Chiavalon i Vodnjan, nær Pula. Ejendommen består af mere end 7.500 oliventræer. Ekstra jomfruolivenolien El Albis er en af verdens 15 bedste olivenolier. På gården kan du se og lære mere om hvordan olien produceres, samt smage og købe produkter fra Istrien. 

Kontakt: 

OPG Chiavalon
Tlf: 00385 (0) 52 511906
E-mail: info@chiavalon.hr

www.chiavalon.hr

Museum Olei Histriae

10% rabat på indgangen samt på olivenolie smagning til NOVASOLs gæster. 

På Museum Olei Histriae, i centrum af Pula, kan du se udstillinger om olivenproduktion og bearbejdning af oliven. På museet lærer du hvorfor olien var så vigtig for de gamle romere, hvordan de forarbejdede olien og meget mere. I museets butik finder du et stort udvalg af olivenolie fra Istrien og andre produkter.

Kontakt:

MUSEUM OLEI HISTRIAE
Tlf.:00385 52 661 235 / 00385 99 2584115 

www.oleumhistriae.com

Restaurant Boccaporta i Pula

Boccaporta tilbyder NOVASOLs gæster 10 % rabat på kontantbetaling.

Tilbring et par hyggelige timer i restauranten Boccaporta i Pula. I den stemningsfulde restauranten serveres hjemmelavede specialiteter med fisk, kød og pasta, samt herlige desserter. 

Kontakt: 

Restaurant Boccaporta
Dolinka 18, 52100 Pula
Tlf: 00385 52 506 266
E-mail: lipa.besida@konoba-boccaporta.com

Pula City Tour

Pula City Tours tilbyder NOVASOLs gæster 10% rabat på rundture.

Pula City Tours og deres store busser er en fantastisk måde at opleve byen på! På en behagelig måde kommer du rundt til de vigtigste seværdigheder og oplevelser i Pula. Byturen er organiseret som en «hop on-hop off» tur, så du kan stå af bussen ved de seværdigheder du gerne vilkigge nærmere på. På samme måde kan du stige ombord igen når du vil, inden for en 24-timers periode. Bussen har en lydguide på 12 sprog, som du kan lytte til undervejs på turen. 

Kontakt:

PULA CITY TOUR
Tel: +385 99 4105 002
E-mail: info@pulacitytour.com

www.pulacitytour.com

Pula City Tour

Trøflernes verden i Plovanija

5% rabat på trøffelprodukter i Zigante-butikker (i Livade, Grožnjan, Buje, Buzet og Motovun).

10% rabat på restauranten "Zigante" i Livade.

Zigante er det hotteste navnet inden for trøffel-produktion i Kroatien. Virksomhedens hovedkvarter ligger i Plovanija, i nærheden af Buje. Her bliver trøflerne bearbejdet med den nyeste teknologi. Du kan også besøge deres showroom, hvor trøflerne bliver testet og landets bedste kokke tilbereder trøflerne. Tag også en tur til restauranten «Zigante», hvor du får serveret fantastiske retter. 

Kontakt:

Zigante Tartufi d.o.o.
Tlf: 00385 (0) 52 664 302
E-mail info@livadetartufi.com

www.restaurantzigante.com

Tsunami windsurfing 

15% rabat på leje af udstyr og på undervisning.

Siden 2004 har instruktørerne hos Tsnunami Windsurfing tilbudt kurser i kite-og windsurfing. Du kan finde steder i Medulin og Pješèana uvala, som er åbne hver dag. Windsurfing og SUP er populære aktiviteter, og sæsonen går fra 01.05 til 01.10. Kitesurfing Camp er åben fra 01.09 til 30.10. 

Kontakt: 

Tsunami Windsurfing 
Tlf: 00385 98 698 811 / 00385 98 977 3334
Facebook: Tsunami Windsurfing Station / KiteCamp Istrien / SUP Istrien
E-mail: draco@surf.hr 

www.surf.hr

Tsunami Windsurfing Kroatien

Vina Cattunar 

15% rabat på alle tjenester.

Familien Cattunar har i generationer boet i den vestlige del af Istrien. Siden 1980´erne er familiens ejendom vokset, og er i dag den største, private vinproducent i regionen Istrien.

Kontakt: 

Z.O. Vina Cattunar, Nova Vas 94, 52474 Brtonigla
Tlf .: 00385 52 720 496.  
E-mail: info@vina-cattunar.hr

www.vina-cattunar.hr

Taxi Šljuka

10 % rabat

Transportfirmaet "Šljuka" fra Pula leverer transfertjenester, samt organiserer udflugter og taxiservice i regionen Istrien og det øvrige Kroatien. 

Kontakt:

Tlf: +385 91 5503971

http://sljuka-taxi-transfers.com/

Taxi Šljuka

Kundefordele i Dalmatien

Læs om alle de spændende og gode kundefordele du, som NOVASOL gæst, kan få i Dalmatien. Husk at medbringe et gyldigt NOVASOL lejebevis for at opnå rabatterne. 

Dalmatiske madoplevelser (Trogir)

NOVASOLs gæster får 10 % rabat på madlavningskurser. 

Kunne du god tænke dig en lidt anderledes madoplevelse mens du opholder dig i Dalmatien? Så tag med på en rejse gennem de dalmatiske madtraditioner sammen med din vært og kok Ivana Oresic. Hun vil tage dig med til lokale madmarkeder, hvor I sammen udvælger de bedste råvare. Mød Ivana i hjertet af Trogir, og tag en kop kaffe, mens I bestemmer dagens menu. Videre går turen til madmarkederne i den gamle bydel. Ivana deler gladeligt ud af sine kundskaber og kærlighed til den dalmatiske madlavning. 

Et kokkekurs i Trogir varer fra 9 – 14, og kan holdes på engelsk eller kroatisk. Kursene holdes i Ivanas hjem, ca. fem minutters gange fra centrum. Kurset koster 40 EUR pr. person og Ivana tager imod grupper på op til seks personer. 

Det er også muligt at opleve den kroatiske mad ved feriehuset. Mens du nyder dagen på stranden eller er på udflugt, tilbereder Ivana maden i feriehuset. Perfekt for en romantisk middag, eller til en rolig aften med familien. Dette kan du bestille direkte på www.dalmatian-cuisine.weebly.com

Kundefordele - madlavningskursus i Trogir

Sea Shine Travel (på øen Brac)

Alle NOVASOLs gæster får 10 % rabat på alle udflugter

I landsbyen Postira, på øen Brac, ligger Sea Shine Travel, som tilbyder bådture med forplejning. Båden hedder ‘Fjera’ og kan tage op til 80 passagerer med. I løbet af dagen sejler du langs kysten af Brac, før turen går op ad Cetina-elven med sin smukke dale. Det er også muligt at arrangere individuelle ture rundt om Brac. 

Alle NOVASOLs gæster får 10 % rabat på alle udflugter og barn op til syv år deltager gratis.

Kontakt:

Vana and Jakov Cepernic

E-mail: seashinetravel@gmail.com 

Tlf: +385 97 741 0770

Island Travel (på øen Brac)

I Supetar får du rabat på alle de ydelser Island Travel Brac tilbyder. Du får rabat på forskellige udflugter rundt på Brac og andre aktiviteter i Dalmatien. Turbådene kan rumme mellem 8 og 12 personer. 

Island Travel Brac tilbyder også transfer, bådtaxi og bådleje (kræver gyldigt bådførerbevis). Det er også muligt at arrangere turer for større selskaber. Alle NOVASOLs gæster får 10 % rabat på alle udflugter.

Kontakt:

Ricardo Derado

Tlf: +385955506226 & +385955148989

E-mail: brac.excursions@gmail.com

http://www.island-travel.hr

Kundefordele - eGo CORVUS / Travel with us

eGo CORVUS (Split)

Alle NOVASOLs gæster får 10 % rabat på alle tjenester.

eGo CORVUS, også kendt som ”Travel with us”, tilbyder billeje for grupper på op til ni personer. Det er også muligt at bestille transfer og udflugter. Alle NOVASOLs gæster får 10 % på alle tjenester.

Kontakt:

Tlf: +385 98 172 5648

E-mail: info@travelwithus.hr

www.travelwithus.hr

Glem ikke!

Du skal altid medbringe dit NOVASOL lejebevis og fremvise dette, når du ønsker at benytte en af vores kundefordele i Kroatien. Disse tilbud kun er gyldige i forbindelse med leje af feriebolig hos NOVASOL og ikke kan indløses for kontanter.

Feriehus i Kroatien

 

| Redaktør
(Først publiceret )