Kundefordele i Danmark

Som gæst hos NOVASOL får du automatisk adgang til et hav af kundefordele og tilbud. Nogle gælder kun i bestemte områder, mens andre gælder i hele Danmark, og vi arbejder hele tiden på at finde flere, så vi kan være med til at gøre din ferie endnu bedre.

Djurs Sommerland - Nordens største sommerland

I Djurs Sommerland er det bare sjovere for alle. Glæd jer til 10 eventyrlige temalande, Danmarks bedste rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for hele familien. Kom og oplev en forlystelsespark i verdensklasse – og gå på opdagelse i årets vildeste nyhed: Dinosaurland – et kæmpestort temaland fyldt med 25 vilde dinosaurer og 3 sjove forlystelser.

1 dags-billet:

30. april – 19. juni 2022: Rabatpris pr. person: kr. 270 (normalpris 290)
20. juni – 23. oktober 2022: Rabatpris pr. person: kr. 295 (normalpris 315)

2 dages-billet:

30. april – 19. juni 2022: Rabatpris pr. person: kr. 415 (normalpris 440)
20. juni – 23. oktober 2022: Rabatpris pr. person: kr. 440 (normalpris 465)


Børn 0-2 år gratis.

Du kan købe billetter på alle lokale kontorer i Danmark – så kan du gå direkte ind i Djurs Sommerland, du skal blot scanne entrebilletten ved indgangen til Djurs Sommerland.
Ved fremvisning af voucher og lejebevis kan du også købe billetter med rabat i Djurs Sommerland, hvis billetten indløses i den periode, ferieboligen er lejet. 

Læs mere om tilbuddet her 

Djurs Sommerland

Få en gratis billet* til LEGOLAND®

Der er garanti for en dag fyldt med spændende eventyr i LEGOLAND®. Her venter vilde og vidunderlige forlystelser og farverige figurer, og LEGOLAND® er fyldt med oplevelser for store og små, uanset om du gerne vil besøge Miniland og de mange imponerende miniature-versioner af ikoniske bygninger og hovedstæder eller hellere vil have pulsen op ombord på Flying Eagle, Dragen eller X-treme Racers.

Når du holder ferie sammen med NOVASOL får du 1 gratis billet til LEGOLAND® ved køb af en kampagnebillet. Læs mere om, hvordan du får din gratis billet her.

*Gælder kun for NOVASOL-gæster med en gyldig booking. Billetter er gældende for ét besøg for op til to besøgende i perioden fra 2/4 - 30/10 2022, og tilbuddet kan ikke kombineres med andre billetter, rabatter eller sæsonkort. Kampagnebilletter kan ikke indløses til kontanter eller ombyttes til andre billettyper, og må desuden ikke videresælges. Det er ikke muligt at opnå rabat eller købe kampagnebilletter ved indgangen til LEGOLAND. Kampagnebilletter skal købes via linket på din MyBooking-side, og er kun gyldige den pågældende dag. Se åbningstider på LEGOLAND.dk

LEGO® House i Billund

Når I lejer et sommerhus i Danmark (Bornholm undtaget), kan I købe billetter til den ultimative LEGO® oplevelse i LEGO House via NOVASOL og spare 80 DKK pr. person.

Læs mere om tilbuddet til LEGO House 

Få rabat til LEGO House i Billund

Fårup Sommerland

Få rabat på køb af entrébillet til Fårup Sommerland

  • Kåret til ”Europas bedste forlystelsespark” i 2021
  • Kæmpe nyhed i 2022  - glæd jer til Danmarks største, hurtigste og højeste rutsjebane, Fønix
  • Danmarks største og vådeste vandland

Kombiner jeres sommerhusophold i Jylland med et besøg i en af Danmarks største forlystelsesparker, hvor der er masser af vilde, sjove og vanvittige våde aktiviteter for hele familien.

Læs mere om tilbuddet til Fårup Sommerland

UNIVERSE

Få 20% rabat til Universe

Når I lejer sommerhus i Sønderjylland via NOVASOL, får I 20% rabat på entré til oplevelsesparken Universe på Als.

Læs mere om tilbuddet til Universe på Als

Kattegatcentret 

Få rabat på entreen til Kattegatcentret 

Book et sommerhus i Jylland, og få 20 % rabat på entrebilletter til Kattegatcentret i Grenå. Kattegatcentret er fuld af oplevelser - både inde og ude - der bider sig fast for altid.

Læs mere om tilbuddet til Kattegatcentret

GIVSKUD ZOO

Få 20% rabat på entreen til GIVSKUD ZOO

Book et sommerhus i Jylland, og få 20 % rabat til GIVSKUD ZOO. 

Læs mere om tilbuddet til GIVSKUD ZOO

BonBon-Land

Rabat på entreen

Når I holder ferie i et sommerhus på Fyn, Sjælland, Lolland, Falster eller Møn, så er der ikke langt til BonBon-Land. Spar op til 25% på entrebilletter, og få en skøn dag i en af Danmarks bedste forlystelsesparker,

Læs mere om tilbuddet til BonBon-Land

Fregatten Jylland 

Få 20% rabat på entreen 

Når I lejer et sommerhus i Danmark, kan I få 20% rabat på entré-prisen til Fregatten Jylland i Ebeltoft. 

Læs mere om tilbuddet til Fregatten Jylland

Ree Park Safari

Få 20% rabat på entreen

Lejer I et sommerhus i Jylland, kan I spare 20% på entreen til Ree Park Safari ved Ebeltoft. Se de mange vilde dyr fra 5 forskellige kontinenter, tag på en guidet safari og meget mere. 

Læs mere om tilbuddet til Ree Park Safari 

Knuthenborg Safaripark

Når I booker et sommerhus på Sjælland, Møn, Lolland eller Falster, får I mulighed for at tage i Knuthenborg Safaripark med 20% rabat. her kan I køre rundt på savannen og komme helt tæt på parkens mange vilde dyr. 

Læs mere om tilbuddet til Knuthenborg Safaripark 

WOW PARK  

Få 20% rabat til WOW PARK Billund og WOW PARK Skjern, når I lejer sommerhus i enten Vestjylland eller Sønderjylland. I WOW Park er der mange sjove og spændende aktiviteter i trætoppene, under jorden og i skovbunden. 

Læs mere om tilbuddet til WOW Park 

Naturkraft

Når I lejer et sommerhus i Sønderjylland, Østjylland eller Vestjylland hos NOVASOL, får I 15% rabat på entré til oplevelsesparken Naturkraft ved Ringkøbing.

Læs mere om tilbuddet til Naturkraft 

Gavnø Slot & Go Fly

Når I booker et sommerhus på Sjælland, Møn, Lolland eller Falster, får I mulighed for at besøge Gavnø Slot & Gavnø Go Fly med 25% rabat.

På Gavnø starter eventyret for hele familien.

Læs mere om tilbuddet til Gavnø Slot og Go Fly

Adventure Park

Når I booker et sommerhus i Søndervig eller Bjerregård, kan du I få 20% rabat på entreen til Adventure Park ved fremvisning af et NOVASOL lejebevis.

Sagaland

Få 15 % rabat til Sagaland 

Lej et sommerhus i Nordjylland eller Vestjylland og få 15% rabat på entreen til Sagaland. 

Læs mere om tilbuddet til Sagaland 

Jyllands-Posten

Gratis digital adgang til Jyllands-Postens

Når I booker en feriebolig hos NOVASOL, kan I få gratis adgang til Jyllands-Postens e-avis i 14 dage. Så kan I holde jer opdateret i løbet af ferien - både herhjemme og i udlandet.

Læs mere om tilbuddet til Jyllands-Posten

Nextory

Når I holder ferie sammen med NOVASOL, får I gratis adgang til 60 dages brug af Nextory, der er en streamingtjeneste med 300.000 lydbøger og e-bøger. 

Læs mere om tilbuddet hos Nextory

| Redaktør
(Først publiceret )