NOVASOL kundefordele i Danmark

Få rabat til Djurs Sommerland, LEGOLAND®, Knuthenborg Safaripark og mange flere af Danmarks mest populære attraktioner, når du holder ferie sammen med NOVASOL. Se alle kundefordele og rabatordninger i Danmark herunder, hvor du også kan finde inspiration til din næste ferie. 

Når du holder ferie i Danmark sammen med NOVASOL, får du automatisk adgang til en masse spændende kundefordele og rabatordninger.

Kundefordele i Danmark

Jylland

 


 

Djurs Sommerland

Nordens største sommerland

Djurs Sommerland er sjovere for alle, og sammen med NOVASOL kan du få rabat på billetter til Nordens største sommerland, der blandt andet byder på 10 eventyrlige temalande og mere end 60 forlystelser for hele familien. Rabatordningen er et særtilbud for NOVASOL-gæster og gælder både 1- og 2-dags billetter. 

 

Se hvordan du får rabat til Djurs Sommerland

LEGOLAND®

Træd ind i fantasien

Træd ind i fantasien og oplev en verden fyldt med farverige figurer, klodsede eventyr og vilde, vidunderlige forlystelser i LEGOLAND®. Sammen med NOVASOL får du en (1) gratis billet til LEGOLAND®, når du køber en billet til alm. pris.

 

Se hvordan du får rabat til LEGOLAND®

Træd ind i fantasien og oplev en verden fyldt med farverige figurer, klodsede eventyr og vilde, vidunderlige forlystelser i LEGOLAND®

Lego® House

Verdens bedste legeaftale

Når du booker et sommerhus i Danmark (Bornholm undtaget), får du 80 kr. i rabat på entré til verdens bedste legeaftale i Lego® House i Billund. Billetter SKAL købes på forhånd via linket på din personlige MyBooking-side

Fårup Sommerland

Europas bedste forlystelsespark

Når du booker et sommerhus i Jylland, får du 10% rabat på entré til Fårup Sommerland, der i 2021 og 2022 blev kåret til Europas bedste forlystelsespark med under 1.5 millioner gæster. Rabatten fratrækkes ved fremvisning af gyldigt lejebevis og rabatvoucher, som du finder på din personlige MyBooking-side, og gælder både 1- og 2-dages billetter.

Universe Science Park

Hvor sjov er en videnskab

Når du booker et sommerhus i Sønderjylland, får du 20% rabat på entré til Universe Science Park på Als. Billetter skal købes på forhånd via linket på din personlige MyBooking-side, hvor du også finder din rabatkode. Tilbuddet gælder kun indenfor gyldig lejeperiode.  

Kattegatcentret

Bidt af havet

Når du booker et sommerhus i Jylland, får du 20% rabat på entré til Kattegatcentret i Grenå. Rabatten fratrækkes i indgangen ved fremvisning af gyldigt lejebevis og rabatvoucher, som du finder på din personlige MyBooking-side

Givskud Zoo

En vildt god dag

Når du booker et sommerhus i Jylland, får du 20% rabat på entré til Givskud Zoo. Rabatten fratrækkes i indgangen ved fremvisning af gyldigt lejebevis og rabatvoucher, som du finder på din personlige MyBooking-side.

Fregatten Jylland

Gå ombord i historien

Når du booker et sommerhus i Jylland, får du 20% rabat på entré til Fregatten Jylland i Ebeltoft. Rabatten fratrækkes i indgangen ved fremvisning af gyldigt lejebevis, som du finder på din personlige MyBooking-side.

Ree Park Safari

En park, fem kontinenter

Når du booker et sommerhus i Østjylland, får du 20% rabat på entré til Ree Park Safari på Djursland. Rabatten fratrækkes i indgangen ved fremvisning af gyldig rabatvoucher, som du skal udskrive og medbringe. Du finder rabatvoucheren på din personlige MyBooking-side

WOW Park

Fuld gas og fri leg

Når du booker et sommerhus i Vestjylland eller Sønderjylland, får du 20% rabat på entré til lege- og forlystelsesparken WOW Park i Skjern og WOW Park i Billund. Rabatten fratrækkes i indgangen ved fremvisning af gyldig rabatvoucher, som du skal udskrive og medbringe. Du finder rabatvoucheren på din personlige MyBooking-side.

Naturkraft

Kom tæt på den vestjyske natur

Når du booker et sommerhus i Vestjylland, Sønderjylland eller Østjylland, får du 15% rabat på entré til oplevelsesparken Naturkraft i Ringkøbing. Rabatten fratrækkes i indgangen ved fremvisning af gyldigt lejebevis og rabatvoucher, som du skal udskrive og medbringe. Du finder voucheren på din personlige MyBooking-side.

Adventure Park

Aktiviteter for hele familien

Når du booker et sommerhus i Søndervig eller i Bjerregård, får du 20% rabat på entré til forlystelsesparken Adventure Park. Rabatten fratrækkes i indgangen ved fremvisning af gyldigt lejebevis.

Sagaland

Ridder for en dag

Når du booker et sommerhus i Nordjylland eller Vestjylland, får du 15% rabat på entré til eventyrparken Sagaland ved Ulfborg. Rabatten fratrækkes i indgangen ved fremvisning af gyldig rabatvoucher, som du skal udskrive og medbringe. Du finder rabatvoucheren på din personlige MyBooking-side

 

Kundefordele i Danmark

Sjælland, Fyn & øerne

 


 

Knuthenborg Safaripark

Nordeuropas største safaripark

Når du booker et sommerhus på Sjælland, Lolland, Falster eller Møn, får du 20% rabat på entré til Knuthenborg Safaripark. Rabatten fratrækkes i indgangen ved fremvisning af gyldig rabatvoucher, som du skal udskrive og medbringe. Du finder voucheren på din personlige MyBooking-side.

BonBon-Land

Hundeprutter, hestepærer og mågeklatter

Når du booker et sommerhus på Fyn, Sjælland, Lolland, Falster eller Møn, får du 25% rabat på op til fem billetter til BonBon-Land. Billetterne skal købes på forhånd via linket på din personlige MyBooking-side, hvor du også finder din rabatkode.

Gavnø Slot & 

Gavnø Go Fly

Når du booker et sommerhus på Sjælland, Lolland, Falster eller Møn, får du 25% rabat på entré til Gavnø Slot og den tilhørende trætop-bane, Gavnø Go Fly. Rabatten fratrækkes i indgangen ved fremvisning af gyldig rabatvoucher, som du skal udskrive og medbringe. Du finder voucheren på din personlige MyBooking-side.

| Redaktør
(Først publiceret )