Feriehuse i feriehusbyen Dagebüll ved Nordsøen

Et fladt landskab så langt øjet kan se: marker, skove, dyker og nationalparken Vadehavet. Dette fantastiske naturlandskab venter jer, når I bestiller et feriehus ved Nordsøen i feriehusbyen Dagebüll. Hvis I kører hertil, kan I glæde jer til at udforske de mange udflugtsmuligheder og Nordtysklands unikke charme på egen hånd.

Her kan I se frem til et stort udvalg af feriehuse i Tyskland i alle tænkelige størrelser, former og farver. Omgivet af får, grønne strande og kurvede strandstole, vil I føle jer hjeme i de luksuriøse feriehuse. Her kan I nyde en ferie i 2-, 6- og 12 personers feriehuse. Vores eksklusive sommerhuse i feriehusbyen Dagebüll er alle præget af deres smukke rækkehuskarakter i skandinavisk stil. Her kan I tilbringe en ferie ved Nordsøen med 5-stjernet komfort.

Feriehuse i Dagebüll

Dette siger vores gæster

”Som en familie i Dagebüll lejede vi tre rækkehuse ved siden af ​​hinanden og følte os meget komfortable i de meget moderne og højkvalitetsudstyrede huse! Fra det store badeværelse med sauna til det omfattende køkken - der mangler intet her! Specielt anbefales ture til Sild og Föhr." (Familie fra Rostock)

Feriehusbyen Dagebüll

Ferie med 5-stjernet komfort

I feriehusbyen Dagebüll ved Nordsøen kan I booke forskellige typer feriehuse og lejligheder, der er skræddersyet til jeres behov:

  • Komfortable feriehuse med at areal på 80 – 126 m2 til 4-7 personer

  • Lejlighed med et areal på 200 m2 til 12 personer med 6 soveværelser, 4 badeværelser, sauna, balkon og stor stue og spiseplads.

  • En kørestol bør ikke være en hindring, hvis I vil tilbringe jeres ferie her. Se vores handicapvenlige feriebolgier (hus DSH954 og DSH955), som er udstyret med de nødvendige hjælpemidler til kørestolsbrugere.

Feriehusene og lejlighederne i Dagebüll er indrettet med stor sans for detaljer. Det smagfulde udstyr af høj kvalitet gælder for alle vores feriehusbyer og ferieparker i Tyskland, så I intet mangler på jeres ferie.

Feriehuse ved nordsøen

Feriehusbyen Dagebüll – et dejligt sted at bo

Dagebüll ligger kun 200 meter fra Nordsøen midt i nationalparken Vadehavet. Dette område blev erklæret som et verdensarvssted i 2009. Øen og holmerne står lige ude for døren ved jeres sommerhus i Dagebüll. Stranden på den grønne dykke er særdeles familievenlig og har livvagter i højsæsonen. I selve landsbyen finder I en masse små butikker og resauranter der inviterer til at nyde og slentre. Ønsker I at tage længere væk, kan I tage færgen til Færø og Amrum i Nordsøen – ikke langt fra jeres feriehus i Schleswig-Holstein – som kan nydes med frisk luft og havblæst.

Udflugtsmuligheder fra jeres sommerhus i Dagebüll

Fra feriehusbyen ved Nordsøen har I mange muligheder for spændende udflugter:

  • Udflugter til øerne Sild, Föhr og Amrum

  • Rejser til øerne Hooge, Oland og Langeness

  • Museer af nordfrisiske kunstnere og digtere (Emil Nolde, Theodor Storm)

  • Vandreture i nationalparken Vadehavet, evt. med guide

  • Cykel- og vandreture gennem det nordtyske landskab

  • Kanoudlejning