Feriehusbyen Zerpenschleuse i Tyskland

Lej et lækkert feriehus i den nye havneby Zerpenschleuse, der ligger mellem Berlin og Werbellin, omgivet af smuk natur. NOVASOL har mange dejlige huse i denne tyske feriepark, hvor hele familien kan få sig en dejlig ferie. Med et feriehus i Zerpenschleuse, kan I se frem til en ferie, hvor i har let adgang til oplevelser vand og skov. Sommerhusene ved Zerpenschleuse er minimalistiske og inspirerede af skandinavisk design og omgivet af luksuriøse faciliteter. Det bedste af det hele er, at der lige udenfor dit feriehus ligger en stille havn, med plads til egen bådfortøjning.

Lej et feriehus i Zerpenschleuse Tyskland

Feriehuse i Zerpenschleuse med et hint af Skandinavien og aktiv ferie

Med et hint af Skandinavien, mener vi, at feriehusene i Zerpenschluese er minimalistiske og ligger op til at familien kan slappe af og være aktive i naturen. På en ferie i Zerpenschleuse får I rig mulighed for at fiske, være aktiv eller bare tage en pause fra hverdagen, i skønne omgivelser. Især vandsports-entusiaster og naturelskere vil elske disse små hyggelige feriehuse. Der er mulighed for at sejle en masse kajak eller kano på det krystalklare vand. I kan selvfølgeligt også hoppe en tur i baljen eller bare soppe, hvis vejret tillader det. Ferieparken er ideel for børn og unge, der elsker at færdes i naturen. Her kan de bygge huler, fiske eller lege ved vandet. Hvis I på ferien skal have et afbræk fra vandet, kan i tage en tur forbi den lokale golfbane Prenden Golf Course, som ligger 15 minutters kørsel fra feriehusparken Zerpenschleuse. Der er også rig mulighed for at tage en tur på cyklen i den smukke natur eller gå en lang tur i de store frodige enge, som ligger tæt på feriehusene. Book jeres feriehus i Zerpenschleuse allerede i dag!

Lej et sommerhus i Zerpenschleuse og få en dejlig ferie i Tyskland

Aktiviteter og oplevelser omkring feriehusene i Zerpenschleuse

Den hyggelige tyske havneby Zerpenschleuse har rigtigt meget at byde på! Her kan I få jer en rigtig sjov og spændende familieferie i Tyskland hele året rundt. Her kan i nyde naturen, bade i det dejlige vand eller gå på shopping.

Fra jeres feriehus i Zerpenscleuse, er der kun små 60 kilometer ind til Alexander Platz og centrum af Berlin, også kaldet Berlin Mitte. Her kan man få flere da til at gå med shopping, sightseeing og diverse museumsbesøg mv.. Her kan familien rigtig få sig en storbyferie. Store seværdigheder som Brandenburger Tor, Rigsdagen og Checkpoint Charlie venter på jer i Berlin.

Holder I ferie i Zerpenschleuse, er der masser af oplevelser at hente lige uden for jeres dør. Naturen omkring disse feriehuse er enestående og perfekt til udflugter med picnic, lange vandreture og cykelture for hele familien. Lige rundt om hjørnet finder i det store naturreservat Barnim, hvor det mulig at se forskellige vilde dyr, smukke floder og søer.

Aktiviteter og udflugtsmulighder fra sommerhuset ved Zerpenschleuse

Mange af vores feriegæster elsker at cykle på deres ferie i Europa. Det får I også rig mulighed for ved Zerpenschleuse. Her kan I hoppe i sadlen og udforske de mere end 130 km afmærkede cykelruter omrkring byen Wandlitz. Det samme gælder, hvis I er til vandreture i naturen. Her bør i pakke de gode vandrestøvler hjemmefra, for området har over 120 kilimeter afmærkede vandreruter, som kan udforskes på ferien ved Zerpenschleuse. Er man til aktiviteter på vandet, er der også rig mulighed for det! I bør slå et smut forbi de smukke søer Wandlitzsee og Lipnitzsee, hvor i kan få flere timer til at gå med at bade, fiske, sejle kajak eller kano og endda dykke i sommermånederne.

Der er masser at se og lave tæt på jeres feriehus i Zerpenschleuse, men hvis I ønsker at komme lidt ud, kan I tage forbi den hyggelige by Wandlitz. I Wandlitz kan man tage på seightseeing, shoppe eller slå et smut forbi et af de mange spændende museer, så som landbrugsmuseet eller det tyske jernbanemuseum. På landbrugsmuseet, finder man den største samling af landbrugshistorie i delstaten Brandenburg. Et besøg kan for nogle lyde en anelse kedeligt, men museet formår at få samlingen moderne fremstillet, så alle kan være med og få sig en god oplevelse ud af besøget. En anden attraktion er jernbanemuseet i Basdorf. Her kan I oplever over 40 historiske jernbanevogne og køretøjer fra gammel tid. Dette museum er meget besøgt hele året rundt. På ferien ved Wandlitz, finder man også den smukke så sø af samme navn, hvor det er muligt at leje udstyr til windsurfing, slikke sol ved bredden eller tage sig en dukkert i det kølige vand.

Lyder dette som noget for jeres familie? Så book jeres næste ferie i Tyskland allerede i dag!

Novasols forskellige feriehuse i Zerpenschleuse

Nyd en dejlig ferie ved Zerpenschleuse i en af NOVASOLs mange ferieboliger i området. Mange af vores tidligere gæster besøger husene igen og igen på grund af den fantastiske omkringliggende nature samt feriehusenes elegante og friske atmosfære. Herunder kan du læse mere om vores forskellige feriehuse i Zerpenschleuse:

  • Vi tilbyder to sommerhustyper, der hver kan rumme 4 til 5 personer.

  • Det er muligt at holde ferie med hund i Zerpenschleuse. I mange af husene er dit kæledyr nemlig også en velkommen gæst. Når du bestiller dit feriehus, skal du sørge for at det kæledyrsvenlige ikon er angivet i husbeskrivelsen. Det er værd at bemærke, at der ingen ekstra omkostninger forbundet med at medbringe din hund eller andet kæledyr i feriehusene!

  • Fritidsboligerne ved Zerpenschleuse inkluderer altid køkken, hyggelige møbler i stuen, havemøbler så I kan nyde solen og naturen samt en parkeringsplads, hvor jeres bil frit kan holde hele ferien.

  • Mange af sommerhusene ligger i det vi kalder ”1. række”. Det vil sige, at I får en fantastisk udsigt over vandet og den lille smukke lystbådshavn. Her kan man for eksempel nyde et glas vin, mens solen går ned over vandet.

Udstyr i feriehusene "Rehkitz"

Ferieboligerne, der bærer navnet "Rehkitz" har et samlet boligareal på ca. 51 m². her får I et dejligt feriehus, med en lys opholds-spisestue, hvorfra der er direkte adgang til terrassen. Huset har to soveværelser, et badeværelse med gulvvarme og en wellness-bruser. Huset har også en hyggelig brændeovn og en privat parkeringsplads. Feriehuset er fuld udstyret med alt fra elektrisk komfur med ovn, køleskab og kaffemaskine til mikrobølgeovn, vaskemaskine / opvaskemaskine og støvsuger. Så kan ferien ellers bare begynde! Book jeres feriehus i Zerpenschleuse allerede i dag!

Udstyr i feriehusene "Biber"

Feriehusene, som bærer navnet "Biber" har et samlet boligareal på cirka 67 m². Her får i ligeledes et hus med en stor og lys opholds-spisestue med direkte adgang til terrassen. Disse feriehus har også 2 soveværelser og et badeværelse med wellnessbruser, en pejs og en privat parkeringsplads. Dette sommerhus har også en første etage, hvor man finder et soveværelse og en åben hems. Huset ligesom det ovenstående fuld udstyret med alt i elektronik og det er nemt at lave mad selv i husets køkken.

Vi hos NOVASOL glæder os til at byde dig og familien velkommen i denne hyggelige tyske ferieby og håber i får en dejlig ferie fuld af oplevelser. Book jeres feriehus i Zerpenschleuse allerede i dag og se frem til en afslappende eller aktiv ferie i Tyskland, omgivet af fantastiske natur!