Få rabat til Djurs Sommerland

Lej sommerhus i Danmark hos NOVASOL og spar op til 20% på billetter til Djurs Sommerland - Nordens største sommerland. Oplev Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 sjove forlystelser for hele familien. 

Klik for at aktivere kortet

Særtilbud på billetter 

Når I booker sommerhus hos NOVASOL, kan I købe billetter med rabat til Djurs Sommerland – der er oplevelser nok til flere dage i Nordens største sommerland.

Billetterne kan I købe på et af NOVASOLs lokale servicekontorer.  

Tilbud: 4. maj – 20. oktober 2019 – se åbningstider på www.djurssommerland.dk

- 2-dages-billetter - spar 15% og besøg parken 2 gange inden for 7 dage

- 1-dags-billetter - spar 20%

OBS! Dette tilbud gælder kun, hvis billetterne købes igennem NOVASOL. Billetter med rabat kan IKKE købes i Djurs Sommerland. Billetterne skal desuden benyttes i perioden, I har lejet sommerhus i.

2 dages-billetten er personlig. 2 dages-billetten gemmes og scannes igen ved 2. besøg, der skal ske senest 6 dage efter 1. besøg.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter. 

Djurs Sommerland – Nordens største sommerland

Er I klar til fart, leg og sjov for hele familien? Så glæd jer til 8 temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. Kom og oplev, hvorfor Djurs Sommerland er kåret til Nordens bedste sommerland fire år i træk. 

 

Magisk halloween i Djurs Sommerland 

Kom i Djurs Sommerland i efterårsferien og oplev en kæmpe halloween-event for hele familien. Der er lagt op til en ekstraordinær (u)hyggelig og stemningsfuld oplevelse, når Danmarks største rutschebaner får selskab af 25.000 farvestrålende græskar, store halloween-væsener og kæmpeedderkopper. Overalt summer det af magi og gys, når 300 medarbejdere samtidig forvandles til levende hekse og græskarmænd med fantasifulde kostumer.

Udforsk de to halloween haunted houses, der kun kan opleves i Djurs Sommerland i efterårsferien. I HekseSkolen tager sortklædte hekse gæsterne med på en ’walk-through-oplevelse’ gennem 15 rum fyldt med sanseoplevelser, hvor former og farver træder ud i rummene og skaber overraskende illusioner. Mere skræk og gys venter i GræskarFabrikken, hvor der sker mystiske ting, når oprørte, levende græskar-væsener, under stor tumult, jagter nye ingredienser til fabrikkens suppe.

Mærk suset i Danmarks største rutschebaner

I den nye DrageKongen er der garanti for sug i maven, når I pludselig dykker med 85 km/t fra 30 meters højde. Der er mere adrenalinsus i verdensklasse, når I bliver skudt af sted med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane, Juvelen, og drøner nedad fra 32 meters højde med 90 km/t i Piraten.

Djurs Sommerland rutschebane

NYHEDER 2018: Safaribussen og Jungle Rally

Stig ombord på familiekarrusellen Safaribussen og ta’ på den sjoveste bustur gennem junglen. Men hold godt fast, for turen er fuld af overraskelser, når chaufføren kører i ring. Hop af ved Jungle Rally, hvor de fartglade små kan gi’ den fuld gas med hele familien i den helt nye og superseje børnerutschebane.

Djurs Sommerland Bondegårdsland

Bondegårdsland – for både børn og legeglade voksne

I det store Bondegårdsland er der sus og sjov for hele familien. Oplev det frie fald fra vandtårnene eller flyv af sted i rutschebanen i en sky af hønsefjer. Hvad med en snurretur i den roterende kostald? Eller måske en springtur på de skøre frøer? Glæd jer til 10 forrygende forlystelser, hvor alle kan være med.

Djurs Sommerland vandland

Kæmpe Vandland og over 60 forlystelser

Med over 60 forlystelser flyver timerne af sted. Og glem endelig ikke det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solskinnet ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner.

Husk, I har fri adgang til alle parkens forlystelser, når entréen er betalt.

www.djurssommerland.dk