Få rabat til Djurs Sommerland

Lej sommerhus i Danmark hos NOVASOL og spar op til 20% på billetter til Djurs Sommerland - Nordens største sommerland. I Djurs Sommerland er det bare sjovere for alle. Glæd jer til 9 fantastiske temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. Oplev, hvorfor Djurs Sommerland er kåret til ”Europas Bedste Familiepark 2019” og ”Årets Forlystelsespark i Danmark 2020."

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Særtilbud på billetter 

Når I booker sommerhus hos NOVASOL, kan I købe billetter med rabat til Djurs Sommerland – der er oplevelser nok til flere dage i Nordens største sommerland.

Billetterne kan I købe på et af NOVASOLs lokale servicekontorer.  

Tilbud: 30. april – 24. oktober 2021 – se åbningstider på www.djurssommerland.dk

- 2-dages-billetter - spar 15% og besøg parken 2 gange inden for 7 dage

- 1-dags-billetter - spar 20%

OBS! Dette tilbud gælder kun, hvis billetterne købes igennem NOVASOL. Billetter med rabat kan IKKE købes i Djurs Sommerland. Billetterne skal desuden benyttes i perioden, I har lejet sommerhus i.

2 dages-billetten er personlig. 2 dages-billetten gemmes og scannes igen ved 2. besøg, der skal ske senest 6 dage efter 1. besøg.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter. 

COVID-19 information 

Inden jeres besøg i Djurs Sommerland, anbefaler vi, at I læser Djurs Sommerlands informationer ift. COVID-19

Djurs Sommerland – kåret til Europas Bedste Familiepark 2019

Djurs Sommerland – Sjovere for alle 

I Djurs Sommerland er der fart, leg og sjov for hele familien. Glæd jer til Danmarks største rutschebaner og over 60 sjove forlystelser for både små og store legebørn. Oplev, hvorfor Djurs Sommerland er kåret til ”Europas Bedste Familiepark 2019” og ”Årets Forlystelsespark i Danmark 2020”.

Husk, I har fri adgang til alle parkens forlystelser, når entréen er betalt.

Djurs Sommerland - Piratfisken

Bondegårdsland – for børn og legeglade voksne

I det store Bondegårdsland er der sus og sjov for hele familien. Her venter nemlig intet mindre end 11 forrygende forlystelser. Oplev bl.a. det frie fald fra vandtårnene, jagt høns i rutschebanen, eller snup en snurretur i den roterende kostald? Prøv også den nye forlystelse, Grisebasserne: En hyggelig hoppetur, hvor selv de mindste kan være med.

Djurs Sommerland - Frøerne

Tigeren – Danmarks største Gyro Swing

Er I klar til en oplevelse, der bider sig fast? Tigeren i Wild Asia er Danmarks største Gyro Swing. Med en topfart på 100 km/t og en højde på 45 meter, tager Tigeren jer med på en fantastisk flyvetur, I aldrig glemmer. I Wild Asia er der også garanti for sjove oplevelser for de fartglade små, når speederen trykkes i bund i Jungle Rally og Safaribussen.

Djurs Sommerland Nyhed 2019

Mærk suset i Danmarks største rutschebaner

I DrageKongen – Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster – får I sug i maven, når I pludselig dykker med 85 km/t fra 30 meters højde med benene frit svævende i luften. Mærk suset i Juvelen, når I bliver skudt af sted to gange med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane. Vilde vovehalse må heller ikke snyde sig selv for Piraten, der med sin højde på 32 meter og topfart på hele 90 km/t er kåret til én af verdens bedste rutschebaner.

Djurs Sommerland - Juvelen

Kæmpe Vandland og over 60 forlystelser i Nordens største sommerland

Med over sjove 60 forlystelser flyver timerne af sted. Og glem endelig ikke det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solskinnet ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner. Vandland åbner d. 5. juni 2021.

Djurs Sommerland - Vandland

Husk, I har fri adgang til alle parkens forlystelser, når entréen er betalt.

Find flere informationer samt åbningstider her: www.djurssommerland.dk

| Administrator
(Først publiceret )