Få rabat til Djurs Sommerland

Lej sommerhus i Danmark hos NOVASOL og spar op til 20% på billetter til Djurs Sommerland - Nordens største sommerland. Kom til Magiske Halloween i efterårsferien og oplev en af Danmarks største halloween-events for hele familien. 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Særtilbud på billetter 

Når I booker sommerhus hos NOVASOL, kan I købe billetter med rabat til Djurs Sommerland – der er oplevelser nok til flere dage i Nordens største sommerland.

Billetterne kan I købe på et af NOVASOLs lokale servicekontorer.  

Tilbud: 12. – 20. oktober 2019 – se åbningstider på www.djurssommerland.dk

- 2-dages-billetter - spar 15% og besøg parken 2 gange inden for 7 dage

- 1-dags-billetter - spar 20%

OBS! Dette tilbud gælder kun, hvis billetterne købes igennem NOVASOL. Billetter med rabat kan IKKE købes i Djurs Sommerland. Billetterne skal desuden benyttes i perioden, I har lejet sommerhus i.

2 dages-billetten er personlig. 2 dages-billetten gemmes og scannes igen ved 2. besøg, der skal ske senest 6 dage efter 1. besøg.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter. 

Djurs Sommerland – Nordens største sommerland

Er I klar til fart, leg og sjov for hele familien? Så glæd jer til 9 temalande, Danmarks største rutschebaner,  og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. I hele efterårsferien forvandles Djurs Sommerland til en af Danmarks største halloween-events for hele familien. Glæd jer til 25.000 farvestrålende græskar, kæmpeedderkopper, ægte hekse og gyselige halloween-væsener. Prøv også hele to halloween haunted houses - Hekseskolen og Græskarfabrikken - hvis I tør! 

NYHED 2019: 

Tigeren - Danmark største Gyro Swing 

Er I klar til en oplevelse, der bider sig fast og aldrig slipper igen? Tigeren i Wild Asia er den højeste og hurtigste forlystelse i Djurs Sommerlands historie. Med en topfart på 100 km/t, en svinghøjde på 45 meter og 100% frit udsyn, kræver Tigeren mod, mandshjerte og masser af dybe indåndinger. Til gengæld får I en fantastisk flyvetur, I med garanti aldrig glemmer. Hvem prøver den først? I Wild Asia er der også godt nyt til de fartglade små. Glæd jer til børnerutschebanen, Jungle Rally, og familiekarrusellen, Safaribussen. 

Djurs Sommerland Nyhed 2019

Bondegårdsland – for både børn og legeglade voksne

I det store Bondegårdsland er der sus og sjov for hele familien. Oplev det frie fald fra vandtårnene eller flyv af sted i rutschebanen i en sky af hønsefjer. Hvad med en snurretur i den roterende kostald? Eller måske en springtur på de skøre frøer? Glæd jer til 10 forrygende forlystelser, hvor alle kan være med.

Djurs Sommerland Bondegårdsland

Mærk suset i Danmarks største rutschebaner

I DrageKongen er der garanti for sug i maven, når I pludselig dykker med 85 km/t fra 30 meters højde. Der er mere adrenalinsus i verdensklasse, når I bliver skudt af sted med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane, Juvelen, og drøner nedad fra 32 meters højde med 90 km/t i Piraten.

Dragekongen Djurs Sommerland

Husk, I har fri adgang til alle parkens forlystelser, når entréen er betalt.

Læs mere om din NOVASOL kundefordel til Djurs Sommerland

Find flere informationer samt åbningstider her: www.djurssommerland.dk

| Redaktør
(Først publiceret )