Feriehuse i feriehusbyen Dagebüll ved Nordsøen

Et fladt landskab så langt øjet kan se: marker, skove, dyker og nationalparken Vadehavet. Dette fantastiske naturlandskab venter jer, når I bestiller et feriehus ved Nordsøen i feriehusbyen Dagebüll. Hvis I kører hertil, kan I glæde jer til at udforske de mange udflugtsmuligheder og Nordtysklands unikke charme på egen hånd.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Her kan I se frem til et stort udvalg af feriehuse i Tyskland i alle tænkelige størrelser, former og farver. Omgivet af får, grønne strande og kurvede strandstole, vil I føle jer hjeme i de luksuriøse feriehuse. Her kan I nyde en ferie i 2-, 6- og 12 personers feriehuse. Vores eksklusive sommerhuse i feriehusbyen Dagebüll er alle præget af deres smukke rækkehuskarakter i skandinavisk stil. Her kan I tilbringe en ferie ved Nordsøen med 5-stjernet komfort.

Dette siger vores gæster

”Som en familie i Dagebüll lejede vi tre rækkehuse ved siden af ​​hinanden og følte os meget komfortable i de meget moderne og højkvalitetsudstyrede huse! Fra det store badeværelse med sauna til det omfattende køkken - der mangler intet her! Specielt anbefales ture til Sild og Föhr." (Familie fra Rostock)

Feriehuse i Dagebüll

Ferie med 5-stjernet komfort

I feriehusbyen Dagebüll ved Nordsøen kan I booke forskellige typer feriehuse og lejligheder, der er skræddersyet til jeres behov:

  • Komfortable feriehuse med at areal på 80 – 126 m2 til 4-7 personer
  • Lejlighed med et areal på 200 m2 til 12 personer med 6 soveværelser, 4 badeværelser, sauna, balkon og stor stue og spiseplads.
  • En kørestol bør ikke være en hindring, hvis I vil tilbringe jeres ferie her. Se vores handicapvenlige feriebolgier (hus DSH954 og DSH955), som er udstyret med de nødvendige hjælpemidler til kørestolsbrugere.

Feriehusene og lejlighederne i Dagebüll er indrettet med stor sans for detaljer. Det smagfulde udstyr af høj kvalitet gælder for alle vores feriehusbyer og ferieparker i Tyskland, så I intet mangler på jeres ferie.

Feriehusbyen Dagebüll

Feriehusbyen Dagebüll – et dejligt sted at bo

Dagebüll ligger kun 200 meter fra Nordsøen midt i nationalparken Vadehavet. Dette område blev erklæret som et verdensarvssted i 2009. Øen og holmerne står lige ude for døren ved jeres sommerhus i Dagebüll. Stranden på den grønne dykke er særdeles familievenlig og har livvagter i højsæsonen. I selve landsbyen finder I en masse små butikker og resauranter der inviterer til at nyde og slentre. Ønsker I at tage længere væk, kan I tage færgen til Færø og Amrum i Nordsøen – ikke langt fra jeres feriehus i Schleswig-Holstein – som kan nydes med frisk luft og havblæst.

Feriehuse ved nordsøen

Udflugtsmuligheder fra jeres sommerhus i Dagebüll

Fra feriehusbyen ved Nordsøen har I mange muligheder for spændende udflugter:

  • Udflugter til øerne Sild, Föhr og Amrum
  • Rejser til øerne Hooge, Oland og Langeness
  • Museer af nordfrisiske kunstnere og digtere (Emil Nolde, Theodor Storm)
  • Vandreture i nationalparken Vadehavet, evt. med guide
  • Cykel- og vandreture gennem det nordtyske landskab
  • Kanoudlejning
| Redaktør
(Først publiceret )