Feriehuse i Norge med hund tilladt

Norge er et populært feriemål for en ferie i feriehus med en hund. Attraktive feriehuse og hytter i Norge for en ferie med hund, finder I hos NOVASOL. Vi kan tilbyde mange forskellige feriehuse i Norge med hund tilladt. 

Mange af vores feriehuse ligger på store grunde og lidt for sig selv, så der er masser af udendørsplads til de firebenede. Glade børn i en ivrig leg med familiens hund, skaber gode ferieminder, enten på en sommerlig eng, eller i det sneklædte vinterlandskab. Norge er jo et ferieland, som året rundt, byder på mange gode oplevelser. Vi er derfor ekstra glade for, at kunne præsentere jer for et stort udvalg af feriehuse i Norge med hund tilladt - takke være de mange dyreglade husejere, som åbner deres feriebolig op for hele familien.

Feriehus hund norge

Hytter med hund tilladt i Norge

Loading...

Feriehuse i Norge med hund tilladt

Norge er et ideelt rejsemål for en ferie for jer og jeres elskede hund. Her er der masser af nyt jeres hund kan opleve, samtidig med, at I kan nyde de smukke norske landskaber og de mange attraktioner. Feriehuset vil give jer en god base, hvor alle, i trygge rammer, kan koble af og hygge jer sammen i løbet af jeres ferie i Norge

Når I holder ferie i en af vores husdyregnede ferieboliger, får I også muligheden for, at planlægge ferien somdet passer jer bedst. I kan tage ud på en frisk gåtur, når I er klar til det og gå lige så længe I har lyst til. Hos NOVASOL sommerhusudlejning finder I feriehuse og hytter i Norge, der passer til de fleste mennesker, hvad enten der drømmes om bjerge eller hav, fjorde eller dybe skove. Jeres hund vil også elske at teste nye vandreområder. Forestil jer blot, hvor mange spændende og ukendte dufte der er i området omkring jeres feriehus. Det kan være fristende at lade hunden løbe frit i naturen, men sørg for at kontrollere de lokale bestemmelser på forhånd. Husk også på, at tage hensyn til de mange dyr, som græsser på de grønne enge i forårs - og sommerperioden. Spørg eventuelt ejeren om råd, så I er sikre på en god ferie for alle i Norge. Vores husdyrvenlige feriehuse i Europa har en kæledyrsvenlig ejer, der med glæde giver jer nyttige oplysninger.

Husk også det praktiske inden ferien i Norge starter

Når I planlægger at holde ferie i Norge med hund, så skal I huske at der gælder bestemte regler for indrejse med hund i Norge. Det er vigtig at I, i god tid, undersøge hvad der skal gøres, for at jeres hund må komme med på ferie. I kan finde forskellige oplysninger hos VisitNorway men I kan også få vejledning hos jeres dyrelæge. Informationer om indrejseregler for hunde til Norge. 

Meninden I kan begynde at tage hånd om de mere praktiske ting, så skal I jo have fundet feriehuset eller hytten. Når I søger på vores hjemmeisde, skal I blot huske, at vælge søgekriteriet "Hund tilladt", når I har fundet det område, hvor I gerne vil holde ferie. Så får I straks feriehuse i Norge med hund tilladt frem.