Skal jeres vinterferie handle om hygge, tid til hinanden og afslapning, så er vinterferie i Danmark, i et sommerhus helt perfekt. Både for dem som holder vinterferie i uge 7 og for dem, som holder vinterferie i uge 8, er der masser af muligheder for en skøn vinterferie i Danmark.  

En ekstra bonus, ved at holde vinterferie i Danmark er, at det prismæssigt er lavsæson for leje af sommerhuse, sammenlignet med sommerens højsæson. Så der kan virkelig skrues op for selvforkælelsen i jeres vinterferie. 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Nyd jeres vinterferie i Danmark 

Der kan holdes vinterferie i Danmark på mange forskellige måder – rendyrket afslapning eller masser af aktiviteter – alt er muligt, når vinteren melder sig og vi kan se frem til lidt ferie. 

4 gode grunde til at holde vinterferie i Danmark 

  1. Kom nemt væk fra hverdagen derhjemme og skru op for hyggen 
  2. Det er lavsæson rent prismæssigt for leje af sommerhuse i Danmark 
  3. Mange attraktioner holder vinteråben i uge 7 og/eller uge 8 
  4. Naturen byder på smukke vinteroplevelser - ganske gratis 
Vinterferie i Danmark - udsigt til Lynvig Fyr

Vinterferie i Danmark – skru max op for hyggen

I Danmark ved vi alt om hygge – ja faktisk bliver der skrevet internationale bestseller bøger om begrebet. Hygge er for os lige så naturligt som at trække vejret. Sidde i sofaen med et blødt tæppe, en kop varm kaffe, en god bog eller en god film i fjernsynet, giver en høj score på humørbarometret. I de travle hverdage kan det være svært at finde tid til disse hyggestunder, når børnenes madpakker skal smøres, når bunkerne af vasketøj skal ordnes og arbejdsmailen skal tjekkes. Det er der heldigvis råd for, når vinterferien melder sin ankomst med udsigt til et pusterum.

Vinterferie er tid til at være sammen og særligt de indendørs aktiviteter hitter, mens kulden sætter frost på ruden og dagen er kort. Hvordan I bedst hygger jer på en vinterdag, det ved I naturligvis bedst selv. Der er dog nogle aktiviteter, som for mange af os, er lig med max hygge. Hvad siger I f.eks. til; nybagte boller og varm kakao, en hygge-dyst om brætspillet, en Disney klassiker i fjernsynet eller leg med maling, sten, kogler og papir, som bliver til flotte og fantasifulde kunstværker. Alt sammen toppet af med en lille lur på sofaen og familiens yndlingsret til aften? Alt dette kan I naturligvis godt lave derhjemme, men vil I gerne helt væk fra de vante rammer og helt væk fra vasketøj og andre hverdagsting, så tag en tur i et sommerhus i Danmark, hvor I kan skrue max op for hyggen. 

I kan bl.a. give jeres sommerhusophold i vinterferien et ekstra pift ved, at leje et sommerhus med brændeovn. Brændeovnsvarme giver altid et positivt udslag på hyggebarometret. En brændeovn er også helt genial, når røde kinder og kolde tæer skal varmes op efter en frisk gåtur. 

Et andet hit til en god vinterferie i Danmark, er et sommerhus med forskellige indendørsspil. Mange ferieboliger i Danmark har f.eks. billardbord, dart, bordfoboldbold eller air hockey. Det er super sjove aktiviteter, som både børn og voksne vil synes er sjove. Tag en dyst om opvasken eller lav jeres egen familieturnering i vinterferien - det vil helst sikkert blive hylesjovt! 

Vinterferie i Danmark

Vinterferie i Danmark - på med hue og vanter 

Er I heldige, at få sne til jeres vinterferie, så er der ingen ende for de gratis glæder i naturen. Jeres børn vil elske en sneboldkamp og at bygge en fin snemand. En tur på den lokale kælkebakke giver store smil på læberne og kildren i maven, hos både børn og voksne.

Landskabet bliver fortryllende smuk, når Kong Vinter sætter ind med frost og sne. Så må vinterjakken testes på gode gåture. I Danmark er vinteren smuk ved både hav, i skoven og på de åbne områder. Der er altså ingen undskyldninger for ikke at trække i vintertøjet og komme ud og indsnuse den sprøde vinterluft. Det er ganske gratis og med til at give nærhed og nye oplevelser for hele familien eller sammen med vennerne. Desuden venter varme kakao hjemme i det lune sommerhus, som toppen af kransekagen på en skøn vinterdag i Danmark. 

Viser vintervejret sig fra den mere grå og regnfulde side, så er det bare tilbage til sommerhuset, og lade hyggen indfinde sig igen.

Vinterferie i Danmark med varmegaranti 

Pak vinterjakken, huen OG badetøjet til en lækker vinterferie med varmegaranti i Danmark. En vinterferie i et sommerhus med pool storhitter altid. For hvem vil ikke gerne varme krop og sjæl i en dejlig varm pool, men kulde og måske sne dækker Danmark. Mange af de sommerhuse som har indendørs pool, tilbyder også spabad og sauna. Mens ungerne plasker i poolen, kan de voksne synke ned i spabadets godgørende bobler og dyrke wellness i stor stil. I saunaen bliver der for alvor hedt, når den varme damp stiger op og alle muskler slapper helt af i varmen.

Vil I gerne holde vinterferie i Danmark med badetøjet på, så er det altid en god ide, at få bestilt jeres sommerhus med pool i god tid. Der bliver nemlig hurtigt fyldt op med badeglade gæster i denne type feriebolig. 

Hold vinterferie i Danmark og besøge LEGO HOUSE

Hold vinterferie i Danmark med ekstra gode fordele

Skal der helst ske lidt i vinterferien, så er der endnu en god grund til, at I skal holde jeres vinterferie i Danmark, i et lejet sommerhus. Som vinterferie gæster hos NOVASOL, får I nemlig en masse gode kundefordele oven i vinterhuen. Fordelene gælder til en lang række af de allerbedste attraktioner i Danmark, hvor I som sommerhusgæster, får rabat på entreen – og heldigvis holder mange af attraktionerne også åben i vinterferien.

  • LEGO HOUSE: Den ultimative indendørs LEGO oplevelse venter jer i Billund. Så snart I kører ind foran det flotte oplevelsescenter ”Home of Brick”, som starter oplevelsen. I det 12.000m2 store oplevelsescenter er der masser af leg og læring for alle.  
  • Ree Park: Ree Park nær Ebeltoft er en flot og stor dyrepark med dyr fra 4 kontinenter. Alle dyr, store som små, har masser af plads på de store åbne arealer. I kan dog nemt komme tæt på dyrene, både via de mange gangbroer og udsigtspunkter samt på en tur med safaribilerne eller det fine tog.
  • Kattegatcentret: På havnen i Grenå kan I besøge Kattegatcentret, hvor mere end 250 havdyr åbner op for finurlige, underholdende og spændende oplevelser under havet. Tag turen gennem den imponerende hajtunnel, klap en fladfisk, mærk vandsprøjtet når hajerne fodres og se hvordan de legesyge sæler trænes, i det udendørs bassin samt meget andet til en dejlig vinterferie oplevelse for hele familien.
  • GIVSKUD ZOO: I GIVSKUD ZOO er der dyreoplevelser HELT tæt på. Oplev hvordan giraffer, zebraer og andre eksotiske dyr går side om side med jer, når I kører rundt i parken i jeres bil. Tag på en tidsrejse og stå ansigt til ansigt med livagtige dinosaurer i naturlig størrelse.  

Inden I sætter kursen mod en af disse attraktioner, så husk lige at tjekke op på åbningstider i vinterferien. Nogle attraktioner holder åben i uge 7, andre i uge 8, mens nogle har åben i begge uger.

Der er også mange museer og oplevelsescentre, som holder åben i vinterferien. Her kan I fordybe jer lidt i Danmarks historien, dyrenes rige, teknik, videnskab og meget andet. I Danmark er der nemlig et utal af oplevelsesmuligheder, uanset hvad der har jeres interesse. 

| Administrator
(Først publiceret )

Se alle vores ferieboliger i 19 lande