Husbåde i Tyskland

Er I på udkig efter nye og anderledes ferieoplevelser i Tyskland, så venter der i hvert fald noget nyt, hvis I vælger at leje en husbåd til jeres ferie.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Er I på udkig efter nye og anderledes ferieoplevelser i Tyskland, så venter der i hvert fald noget nyt, hvis I vælger at leje en husbåd til jeres ferie.

På en smuk tysk husbåd bor I på vandet, nyder den uspolerede natur og har alle faciliteter ved hånden. Tag en dukkert fra terrassen, ned i det dejlige vand, og nyd derefter solen på dækket. Husbåde er komfortable indrettet, med alt hvad I skal bruge. Køkkenfaciliteter, opholdsrum, soverum og toiletforhold.

Husbåde i Brandenburg

Ferie på en husbåd i Brandenburg

Brandenburgs gamle bydel, med domkirke og havnepromenade der ligger under Jahrtausendbrücke; cykelstien ’Storchenradweg‘ (storkecykelstien), der fører forbi flere skorstene med storkereder og rundt om søen, samt Industriemuseum Brandenburg

Køb fiskekort og prøv fiskelykken, Rappelkiste – indendørs legeplads, eventyrskoven Brandenburg an der Havel, det naturlige friluftsbad Premnitz, TOP cykelture.

Beetzsee-Terrassen med egnstypiske retter, Fischerhütte ved Beetzsee med hovedvægten lagt på fisk og skaldyr.

Ferie på en husbåd uden bekymringer

I kan uden bekymringer leje en husbåd, også selvom I ikke har megen erfaring med en ferie på vandet. Når I ankommer til husbåden, vil I oftest blive modtaget af havnefogeden eller ejeren. Alt efter hvor erfarne søfolk I er, får i et kursus ombord på jeres husbåd. Der er både svømmeveste og fendere om bord, der ligesom båden, er grundigt sikkerhedstestet før I begiver jer ud på vandet.

Husbåde i Tyskland

Flydende feriehuse i Tyskland

Vil I gerne opleve glæden ved at bo direkte på vandet, men uden at ferieboligen kan flyttes, så er det vores ”flydende feriehuse” I skal leje. Her får I præcis de samme dejlige udsigter overvandet, og alle faciliteter.

Ved den Slesvig-Holsteinske østersøkyst ligger Marina Wackerballig og OstesseResort Olpenitz med imponerende og ”flydende feriehuse”. Her kan I smide alle hverdagens problemer over bord og bo på jeres egen private ø, i en tryg havn, mens det travle liv går videre på et helt andet sted. Her bor I langt væk fra masseturismen, i boliger der blidt vugger på vandet og med skønne maritime udsigter fra terrassen eller soldækket. 

| Redaktør
(Først publiceret )

Se alle vores ferieboliger i 19 lande