Feriehuse i Danmark med hund tilladt

De fleste hundeejere kender dilemmaet ”hvad gør vi med hunden, mens vi er på ferie?”

Svaret er enkelt – lej et sommerhus i Danmark og tag hele familien med!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Et sommerhus i Danmark er den perfekte ramme om en ferie med hund. Her er masser af plads, både ude og inde, og de fleste hunde elsker at gå tur og blive stimuleret af nye omgivelser med masser af spændende dufte. For jer, er der helt sikkert garanti for nogle sjove samtaler med andre lokale hundeejere – der er nemlig ikke noget som en hund, der kan få gang i samtalen ved et tilfældigt møde.

I Danmark er der masser af natur, hvor jeres hund kan boltre sig. Tag f.eks. hunden med i en af de mange hundeskove overalt i landet, hvor den må løbe frit omkring og møde nye venner.

Når I går tur udenfor en hundeskov, f.eks. på stranden, så husk altid at tjekke de lokale regler ift. hvor og hvornår jeres hund skal være i snor. 

I kan se alle hundeskove i Danmark her:

http://www.hundeskovene.dk/

Sommerhus Danmark med hund

NOVASOL har mange sommerhuse med hund tilladt i Danmark 

NOVASOL har rigtig mange sommerhuse i Danmark, hvor det er tilladt at medbringe hund. Når I lejer et sommerhus i Danmark, hvor hund er tilladt, må I medbringe op til 2 hunde gratis. Har I mere end 2 hunde, undersøger vi gerne om husets ejer vil tillade dette, kontakt blot vores bookingafdeling. I kan også leje et af vores særligt husdyregnede sommerhuse, hvor grunden er ekstra stor. Jeres hund vil hurtigt falde til i de nye omgivelser, når den er sammen med jer, og I undgår de ekstra udgifter, der er forbundet med overnatninger på et hotel eller pasning på en kennel.

Lad sommerhusudlejning danne rammen om den næste familieferie med hund - det er trygt for både to og firbenede.

Når I bestiller et sommerhus, er det altid en god idé altid at oplyse, om I medbringer husdyr. For at finde det helt rette sommerhus i Danmark, hvor der er plads til både mennesker og hund, så skal I kigge efter sommerhuse med disse symboler: 

Husdyr tilladt: 

Sommerhusudlejning med hustyr tilladt

Særligt husdyregnede sommerhuse: 

Lej særligt husdyregnede sommerhuse

Vi har nemlig udvalgt en række særligt husdyrvenlige sommerhuse ud fra følgende kriterier:

  • Grundens areal er på minimum 1.000 m2.
  • Sommerhus uden anlagt have, der skal tages hensyn til.
  • I hvert sommerhus finder I lokale informationer om regler for medbringning af husdyr.
  • I hvert sommerhus finder I også vigtige informationer, som f.eks. telefonnummer og adresse på nærmeste dyrlæge.

Feriehuse med hund tilladt i hele Europa 

Der er naturligvis også mange muligheder for, at rejse uden for Danmark med hund. I over halvdelen af NOVASOLs ferieboliger er det muligt, at holde ferie med hund. Det er forskelligt fra land til land, hvor mange hunde der tillades i feriehusene, men I kan altid tage på ferie med hund i sommerhuse med et af de to symboler herover.  

Feriehus med hund i Danmark