Black Week 2021 - Få rabat på mindeværdige øjeblikke!

Er du klar til årets store shoppeuge? NOVASOL kalder alle tilbudsjægere, der drømmer om kvalitetstid med dem, de holder allermest af! Vi holder nemlig Black Week og giver dig rabat på sommerhusophold rundt om i det ganske land hele ugen. 

Glæd dig selv og dine med vores Black Week deals!

NOVASOL er garant for mindeværdige øjeblikke og vores Black Week deals giver dig noget at se frem til i 2021's koldeste måneder. Book derfor et sommerhus allerede nu og tag din øjesten med på en romantisk tur med ild i pejsen og champagne i boblebadet. Det kan også være, at det er familiens eller vennernes tur til at komme med i sommerhus, hvor I kan nyde hinandens selskab, gå på opdagelse i den omkringliggende natur og slutte dagen med snak, varm kakao og brætspil. Valget er dit - hvem tager du med på en uforglemmelig tur?

Vi har sommerhuse i alle størrelser og med forskellige faciliteter rundt om i Danmark, så du nemt kan finde drømmestedet. Brug derfor Black Week-ugen til at sætte de rigtige rammer for lidt ekstra selvforkælelse og kvalitetstid for dig selv og dine. 

Black Week hos NOVASOL

3 gode råd til den bedste Black Week 2020 hos NOVASOL

 

1. Vær den første til at få de bedste rejsetips

Der følger unægteligt en hel del hemmelighedskræmmeri med Black Friday og Black Week, og man skal være en erfaren tilbudsjæger for at spotte de gode tilbud. Nu gør vi det heldigvis lettere for dig! 

Følg os på Facebook, hvor der vil ske spændende ting frem imod Black Week og abonnér på vores nyhedsbrev, så du bliver den første til at få gode tips, rejseinspiration og eksklusive tilbud direkte i din inbox. 

 

Abonnér på vores bedste rejsetips!

 

2. Forbered din liste med favorit-sommerhuse

Rigtig mange køber efterhånden julegaver til både sig selv og deres kære i løbet af Black Week. Hvad med om du byttede nogle af de bløde pakker ud med én af de største gaver man kan give - nemlig de mindeværdige øjeblikke?

Måske har du allerede en ønskeliste over sommerhuse, du godt kunne tænke dig at besøge? Det kan også være, at du har udpeget dig nogle drømmedestinationer? Tænk, hvor smart det kunne være at have listen klar før Black Week overhovedet går i gang. Der skal du jo være hurtig på tasterne, da rabatten kun gælder en enkelt uge. 

Hos os kan du nemt lave din egen ønskeliste over sommerhuse ved at føje det til dine favoritter ved at trykke på hjerte-ikonet øverst i højre hjørne. På den måde får du en hurtig oversigt over dine favorithuse

 

3. Planlæg bestilling og tidspunkt for ferien

Det er ikke altid lige let at finde den perfekte destination, og vi ønsker at gøre det nemmere for dig, så du undgår stress og jag - netop derfor har vi tilbud hele ugen. Så brug tiden på at tale med dine rejsepartnere, hvad end det er familie, venner eller din kæreste, så I kan finde det rette sted og det perfekte tidspunkt for skabelsen af nye minder. 

Black Week hos NOVASOL

Hvad er Black Friday og hvornår er det?

Black Friday er ved at blive en ganske stor tradition blandt os danskere. Hvert år strømmer tilbudsjægere ud i novemberkulden efter de helt store rabatter.  Fænomenet stammer fra det store land på den anden side af Atlanten og betegner dagen efter Thanksgiving, som bliver fejret den fjerde torsdag i november.

Der findes flere forskellige historier om, hvordan dagen opstod, og hvorfor den fik navnet Black Friday. I dag er den mest brugte forklaring dog, at det er dagen, hvor butikkerne skruer helt op for de gode priser. Black Friday er nemlig tilbuddenes dag og det helt store startskud for juleshoppingen i USA. 

Den store shoppedag er nu en verdensomspændende begivenhed, der hvert år sætter rekord i forhold til omsætning. Alene i Danmark skabte Black Friday en omsætning på 2.11 mia. kroner via kreditkort i 2019! Danske butikker har altså for længst taget idéen til sig, og du kan få gode tilbud på næsten alt det, du måtte drømme om. I nogle tilfælde gælder tilbuddene ikke bare om fredagen, men faktisk hele ugen - også kaldet Black Week. 

| Administrator
(Først publiceret )