Black Friday tilbud - Sikr dit næste ophold

Vores Black Friday-kampagne er desværre slut for i år. Du kan finde tusindvis af skønne sommerhuse og ferieboliger til skarpe priser året rundt på NOVASOL.dk eller udforske alle vores Last Minute-deals i Danmark & Europa via knappen herunder.

Trænger du til en timeout fra efterårsmørket, dagdrømmer du allerede om næste års forårsferie, eller mangler du bare en god grund til at tage en tur i sommerhus? Så skal du booke din næste ferie i forbindelse med Black Friday!

Lige nu lyser vi op i efterårsmørket med Black Friday tilbud på tusindvis af unikke ferieboliger i hele Europa. Hvilket sommerhus skal du booke til din næste getaway? Gå på opdagelse i vores univers, og book din favorit inden den 1. december.

Black Friday deals på dit næste ophold!

NOVASOL fejrer Black Friday med skarpe tilbud på uvurderlige ferieminder. Denne Black Friday kan du spare penge på mere end 20.000 unikke ferieboliger i hele Europa.

 

NOVASOL fejrer Black Friday med tilbud på tusindvis af unikke ferieboliger i hele Europa. Udforsk og book din næste ferie sammen med NOVASOL

 

Gør brug af vores stærke Black Friday tilbud og (gen)opdag dejlige Danmark. Her finder du Danmarks største udvalg af unikke sommerhuse til enhver lejlighed, hele vejen fra Skagen til Gedser og Blåvand til Bornholm.​​​

De storslåede naturoplevelser står i kø hos vores nabo mod nord. Prøv kræfter med det simple, men charmerende ferieliv i en af Sveriges idylliske og ikoniske ødegårde tæt på skov og sø.

Black Friday tilbuddet gælder på alle ophold på tværs af alle destinationer, såfremt betingelserne* for kampagnen er opfyldt.

Vilkår og betingelser for Black Friday tilbud

Spar op til 30% af lejeprisen på udvalgte ferieboliger for nye bookinger lavet i perioden 22. november –1. december 2023 og med ankomst i perioden 1. januar –30. juni 2024. Tilbuddet tager udgangspunkt i priserne d. 22. november 2023 og kan ændre sig på baggrund af tilgængelighed og dynamisk prissætning. Tilbuddet kan kun bruges på www.novasol.dk.

| Redaktør
(Først publiceret )

Se alle vores ferieboliger i 19 lande