Vi har udvidet vores “All inclusive” koncept, som har været meget populært i forhold til vores ferieboliger i Kroatien. Nu kan du også leje ferieboliger i Grækenland, Slovenien, Montenegro og Albanien, hvor linned, rengøring, el, vand og opvarmning er inkluderet i lejen.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Vi har udvidet vores “All inclusive” koncept, som har været meget populært i forhold til vores ferieboliger i Kroatien. Nu kan du også leje ferieboliger i Grækenland, Slovenien og Montenegro, hvor linned, rengøring, el, vand, opvarmning og kursskat er inkluderet i lejen. Så skal I ikke bekymre jer om at finde plads i kufferten til linned, rengøringen bliver taget, når I er rejst hjem, og betalingen af jeres forbrug, ja det er allerede afregnet fra feriens start.

All inclusive betyder at:

  • Sengelinned og håndklæder er inkl. Ved leje af feriebolig mere end én uge, skiftes sengelinned én gang om ugen.
  • Slutrengøring inkl. Slutrengøring er altid inkluderet i lejebeløbet.
  • El, vand og opvarmning inkl. El- og vandforbrug samt evt. andre forbrugsomkostninger er inkl.
Feriehus i Grækenland

All inclusive i Grækenland

Se lyset! Det er helt ubeskriveligt. Morgentågen på bjergsiden mens solen stiger strålende op af havet. Og middagslyset! Det synes nærmest som om, at havet har en lysende kerne. Aftenskumring ved havnen! Havet bliver lilla, bådene rosa, og himlen veksler mellem orange og violet. Solnedgang i vest! Solen skifter ham fra det strålende gule til mange andre nuancer, indtil den forsvinder helt mørkerød i horisonten. Fuldmåne over den saroniske golf! Det blege månelys farver havet, bjergryggen ved Peloponnesos og de fremskudte små øer helt matblå.

Se alle vores Ferieboliger i Grækenland

All inclusive i Slovenien

Lille men…! Slovenien, et lille grønt land mellem Alperne og Middelhavet, som præsenterer sig med et mangfoldigt landskab. Middelhavs klima præger den Slovenske Adriaterhavskyst, mens der indlands i Slovenien ”landet på solsiden af Alperne” hovedsagligt hersker alpint klima. Denne store kontrast, gør Slovenien til et specielt ferieland, der uanset årstid kan tilbyde noget for enhver smag. Og det at kunne bo i et feriehus gør, at man kan opleve Sloveniens naturskønheder lidt væk fra masseturismen.

Se alle vores Ferieboliger i Slovenien

All inclusive ferie Montenegro

All inclusive i Montenegro

Ingen andre steder kan du finde så meget naturskønhed på et så lille område som her. Vekslende landskaber, vidunderlige brede strande, krystalklare søer og vilde floder der løber igennem farverige slugter i de imponerende bjerge. Montenegro, som ligger ved Adriaterhavet, har en kyststrækning der i nord støder på Kroatien og i syd på den Albanske kyst.

Se alle vores Ferieboliger i Montenegro

All inclusive i Kroatien

Kroatien, som er kendt for sit utrolige rene og krystalklare blå hav, indbyder til en skøn ferie med masser af sol og varme og ikke mindst mange udfoldelsesmuligheder. Er du til ferie ved vandet, kan dette land, med næsten 6.000 km middelhavs kyststrækning, tilbyde dig alt lige fra klippekyst og strande med fine, af havet afrundede, perlesten til dejlige sandstrande.

Se alle vores Ferieboliger i Kroatien

All inclusive ferie Kroatien

 

| Administrator
(Først publiceret )

Se alle vores ferieboliger i 19 lande