Ferie i Vorarlberg

I Vorarlberg i det vestlige Østrig finder har vi en række gode kvalitets feriehuse og ferielejligheder. Hos NOVASOL har vi arbejdet med sommerhusudlejning i Østrig i mange år, og kan derfor tilbyde feriehuse, lejligheder og hyter i Østrig af alle slags. Det samme gælder hvis I ønsker at holde ferie i områdte Vorarlberg i det vestlige Østrig. 

Lejlighed Vorarlberg

Ferieophold i Vorarlberg

I den vestlige del af landet ligger den selvstændige delstat Vorarlberg. Her kommer der en del turister, og det forstår man sagtens. Naturen er herlig, og området byder blandt andet på flere velfungerende vintersportssteder, hvor formen kan opgraderes, håret blæses igennem og æblekinderne friskes op.

Her kan I nyde livet om vinteren med alpin skisport, langrend, ture på kælkebakker og afslapning i de dejlige termalbade. Om sommeren er her også mange muligheder for at holde en aktiv ferie med store oplevelser. De mange bjerge og bakker er altid leveringsdygtige i gode vandrestier, som vil bringe jer rundt i det landskab, som så mange forelsker sig i, når de lejer en feriebolig i Østrig. I kan også bruge de mange floder til en adrenalinfyldte rafting. 

Brug den frihed der følger med, når I vælger at leje en feriebolig til jeres ferie. I kan selv bestemme hvordan jeres ferie skal forløbe og I får lige præcis de rammer som I gerne vil have. Giv jer tid til at nyde de smukke landskaber, som I finder lige udenfor døren til jeres feriebolig i Vorarlberg. I dette område er også garant for smukke panoramaudsigter, som I vil huske længe efter ferien er slut. 

Ferie Vorarlberg