Ferie i Salzburger Land

Nyd Salzburger Land med udgangspunkt fra en af vores ferieboliger. Salzburger Land er et rigtig godt bud på et fantastisk feriemål til en ferie i Østrig. Og når det gælder sommerhusudlejning er NOVASOL klar med et stort og spændende udvalg af private feriehuse og ferielejligheder, som kan danne base for ferien i Salzburger Land. 

Feriehus udsigt Salzburger Land

Feriebolig i Salzburg

En feriebolig i Salzburger Land giver jer et pusterum i meget lækre omgivelser. Fra jeres feriebolig vil I aldrig blive trætte af udsigten, som typisk byder på smukke bjerge, enge og søer. Østrig er det helt perfekte feriemål, hvis I sætter pris på at være midt i smuk natur og have mulighed for, at få slappet helt af og tanke ny energi, så I er klar igen, når hverdagen melder sig efter ferien. 

Udbuddet af ferieboliger i Salzburger Land er stort og der skulle gerne være en feriebolig som matcher enhver, uanset om der rejses to eller om det er den helt store familie med flere generationer eller vennerne som skal afsted. For jer som rejser flere familier eller vennepar sammen, er det oplagt at finde et hus med flere lejligheder i, så I har mulighed for både at være sammen og tage på ture ud i området, men også kan trække jer tilbage, og fokusere på jeres lille familie. Ofte er der også gode udearealer ved ferieboligerne, hvor der om sommeren kan grilles og drikkes kold hvidvin, mens børnene leger i haven. 

Nogle vil gerne holde en super autentisk ferie, hvor både oplevelser og overnatningsstedet er med til at skabe oplevelser, som er unikke og meget lokale. Det er netop det I kan få ved, at leje en feriebolig. Boligen vil være indrettet efter ejeren smag og ofte vil de lokale traditioner og smag være synlige i indretningen. Der er også mulighed for, at vælge en feriebolig som ligger i en mindre by, hvor der er gode muligheder for, at møde de lokale og for alvor få et indblik i, hvordan livet leves her. 

Feriebolig Salzburg

Oplevelser i Salzburg 

Byen Salzburg er hovedstad i forbundslandet Salzburg og ligger smukt ved Salzachflodens bredder tæt på Alpernes nordlige grænse. Det var her, at musicalfilmen 'The Sound of Music' med Julie Andrews og Christopher Plummer blev optaget i 1965, så skulle I få en voldsom trang til at synge 'The hills are alive...' her, er det fuldt forståeligt.

Byen Salzburg i Salzburger Land er kendt verden over som Mozarts fødeby. I 1996 blev den optaget på UNESCOs verdenskulturarvliste på grund af den helt unikke gamle bymidte med bygninger og kirker i barokstil. Som en af verdens kulturskatte fortjener den helt klart et besøg. 

Der er mange muligheder for, at tage på turen ud fra feriehuset i Salzburger Land. I kan besøge et væld af forskellige museer, tage de gode sko på og tage på vandreture i den bakkede områder og der er også flere gode attraktioner i Salzburger Land, hvor hele familien kan have en hyggelig dag. 

Klimaet i Salzburger Land 

I dette område af den nordlige halvkugle er klimaet påvirket af Atlanterhavet. Dertil kommer påvirkningen fra Østeuropa og maritime komponenter fra Middelhavsområdet. Det fører til, at der findes en blanding af subtropiske, subpolare og polare luftmasser i Salzburger Land, noget som igen fører til hurtige vejrforandringer